Ancsuka étterem értékelései

Értékelései
16
12
14
16
0
0
63

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ancsuka értékeléseit!

Olvasd el Ancsuka étterem értékeléseit!

2019. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26.
Egy esős hétköznapon úgy döntöttünk hogy az éttermet választjuk, ahol menüt is felszolgálnak. Az étterembe érve kedves pincérnő fogadott, szinte azonnal felvette a rendelést, és pár perc múlva már asztalunkon gőzölgött a finom leves. A leves elfogyasztása után pillanatokon belül a második fogás is az asztalunkra került.
Megosztom
Egy vasárnapi ebéddel összekötöt wellnes -

Munkácsy Hotel étterme Békéscsaba

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 9. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egyik vasárnap döntöttünk úgy hogy a Munkácsy Hotel éttermébe fogunk ebédelni. Mivel tudjuk hogy van wellnes lehetőség is igy fürdéssel kezdtük, utána ebédeltünk. Az étterem tiszta és izléses, kedves figyelmesek a felszolgálók, nagyon finom izléses berendezés, és nagyon finom ételeket szolgáltak fel. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Megosztom
2018. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2018. március 25.
Férjem születésnapját szerveztem meg titokban, ahova a bővebb család tagjai is meghivást kaptak. Egy külön terem állt rendelkezésünkre, ahol kényelmesen elfértünk. Voltak kisgyerekek is, akiknek volt tér. Leves és sültes tálat kértem. A leves nagyon finom volt, olyan házias. Isteni volt, mindenki csak dicsérte. A sültek is nagyon finomak,és izletesek és bőségesek voltak.
Megosztom
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. március 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Férjem 60. születésnapja adta az ötletet, hogy menjünk a CsabaParkba ebédelni. Tudtuk hogy szerdán svédasztalos ebéd van, ezért célzottan érkeztünk. Sokan voltak, de a pincér fiú azonnal odajött és megmutatta hol van szabad asztal. Kedvesen mosolygósan. A helyiség izléses, az ételek finomak voltak, ha valamelyik étel elfogyott, vagy kevés volt, már azonnal pótolták.
Megosztom
Barátnős ebéd -

Duna Döner Békéscsaba

2018. márciusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. március 21.
Barátnőmmel ültünk be az étterembe ebédelni. Ő volt már többször, igy meghivott kóstoljam meg a Kebabot. Nagyon izlett, bőséges volt és nem is drága. Ettünk mellé csokis mogyorós baklavát, ami nagyon finom volt, vittem is a férjemnek belőle. A hely tiszta, a kiszolgálás hibátlan. Biztos betérünk még a családdal is.
Megosztom
Ha éhes vagy, Stones. :-) -

Stones Pizzéria Békéscsaba

2017. októberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. október 19.
A megújult étterem igen modern kialakitása nagyon tetszett. Mivel többen érkeztünk, sültes tálat rendeltünk. Nagyon bőséges gusztusos és finom volt minden, meg se tudtuk enni mindet. A kiszolgálás gyors, és udvarias. Tisztaság mindenhol. Mindent a vendégért. Gyakran rendelünk házhoz szállitással pizzát is, amire néha sokat kell várni, főleg hétvégén,de izletes, finom.
Megosztom
Rosszul tettük hogy ide betértünk. -

Varga Csárda Mórahalom

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 18.
Wellness üdülésre érkeztünk a városba. Mivel korábban érkeztünk mint ahogy a szállást elfoglalhattuk volna, betértünk ebédelni a Varga csárdába. Fél 1-kor érkeztünk. Való igaz sokan voltak, de volt szabad asztal, igy leültünk. 15 perc múlva meg is érkezett a pincér, felvette a rendelést. Nem tájékoztatott hogy sokat kell várni.
Megosztom
A nyaralás ebéddel kezdődik. -

Banyi Halászcsárda Berekfürdő

2016. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 17.
Nyaralni mentünk Berekfürdőre, és mivel a vacsora a szállodába még soká volt, igy olyan helyet kerestünk, ahol van menü ebéd. Meg is találtuk a Halászcsárdát. A pincér hamar felvette a rendelést, ugyan nem voltak sokan. Az ételt is gyorsan kihozta, ami forró volt, izletes /Babgulyás, túróscsuszával/. Igaz ami igaz, hiányzott a tepertő.
Megosztom
Jól bekajáltunk :-) -

HalászCsárda Békéscsaba

2016. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. május 17.
Többször jártunk már a Halászcsárdába, de mióta hétköznap svédasztalos vacsora lehetőség van, még inkább megjelenünk. A családdal voltunk, egy szülinapot ünnepeltünk. A svédasztal bőséges, és nagyon finom ételekkel volt megrakva. Udvarias és barátságos fogadtatásba volt részünk. Szivesen megyünk máskor is. Már többeknek elmondtam a tapasztalatainkat.
Megosztom
Házassági évfordulónk -

Fenyves Hotel étterme Békéscsaba

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 26.
A házassági évfordulónkat egy vacsorával ünnepeltük meg. Mivel közel van az étterem a lakóhelyünkhöz, nem haboztunk, minek messzebbre menni. / Ráadásul zuhogott az eső/ Az étterembe belépve rögtön ott termett egy fiatal pincér aki hellyel kinált bennünket. Az igazsághoz tartozik hogy előzetesen az internetről kinéztük, mit szeretnénk fogyasztani, úgyhogy ez nem tartott sokáig, minthogy az sem, mire felszolgálták a vacsoránkat.
Megosztom
2 oldalon / 14 találat


TérképX