Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
A negyedik szinten, a tetőtérben, lévő szobákban voltunk, nem kaptunk lehetőséget hogy alsóbb szintre, nagyobb szobába költözzünk, a személyzet ebben nem volt segítőkész. A szobák levegőtlenek és kicsit voltak.
Gyönyörű helyen van a szálloda, nagyon csendes. Igazi pihenő hely, aki kicsit el akar vonulni a város zaja elől. Ami nem tetszett az a személyzet hozzáállása a vendégekhez. Az itt dolgozóknak biztos nehezükre esik köszönni a vendégeknek, vagy csak mi hallottuk túl halkan.
Az éttermi személyzetről annyit, hogy 10 órakkor van vége a reggelinek, mi 10 óra 2 perckor akartunk egy kávét kérni, mire azt a választ kaptuk, hogy a kávégép lezárt. Majd ezek után, az étlapot a drága idős hölgy majdnem kitépte a kezemből! Vicc! A vacsora szörnyű, a szakácsnak meg kellene kóstolni az ételt amit főz. Az, hogy péntek este nem tudunk egy jót vacsorázni, mivel az ételeknek nincs jó íze és a választék gyér, ez felháborító! Jó tanács a kedves főnökségnek, hogy ilyen alkalmazottak miatt, nem fogják a szállodát ajánlani mások részére. Kis jómodor, illemóra ráférne a “kedves” személyzet számára. Ui: Nem kritikus vagyok és életemben nem írtam még véleményt, pedíg legalább 40 szállodában jártam már az otszágban, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni. Üdvözlettel: Tomi
A szálloda elég messze van mindentől, így csak kocsival kényelmes a megközelítése. A szobánk szerencsére nem az erdő felé nézett, mert az borzalmas lehet. . . A wellness részleg jó, bár a medence fertőtlenítése címén az egyik nap csak 11-től volt látogatható. Ezt egy normális üzem éjszaka végzi el!
30. házassági évfordulónkat ünnepeltük a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, még néhány kellemetlen apróság sem rontotta el a kedvünket. A szálloda fekvése csodálatos, a wellness élmények, szaunák is kiválóak. Ugyanakkor az élménymedencék vize igen hideg volt. A gyerekkel érkezők csalódottan vették tudomásul, hogy a kicsik fáznak.
Nehezen találtuk meg a fürdőrész bejáratát, nem volt kíirva semmi a liftnél, sokáig bolyongtunk a folyosón. Ugyanakkor a szobákban sem találtam tájékoztató brossúrát a szálloda szolgáltatásairól. Esetleg a környék látnivalóiról szóló kiadványt is a szobákban helyezhetnék el, bár ezeket megtaláltuk később a recepciónál. Többször voltunk már a Dunakanyarban, de régen és azóta minden megváltozott. A személyzet nem volt különösen figyelmes, sem az étteremben, sem a wellness részlegen. Egy kis odafigyeléssel, személyes apró kedveskedéssel sokat javítanának a szálloda megítélésében. Pl. telefonon Dunára néző szobát kértem, de végül nem kaptam, nem nagy ügy, a fürdő és napozó látványa kárpótolt. De azért rosszul esett, hogy elfelejtették. Úgy érzem, a szálloda adottságai nincsenek kihasználva, többet lehetne kihozni a létesítményből. Ez csak építő kritika, az itt eltöltött két nap csodálatos élmény marad számunkra.
Gyönyörű helyen, csodaszép szálloda, a személyzet kedves, az ellátás a választék, és a welness részleg kitűnő kikapcsolódás volt. A szobával kapcsolatban csak annyit, hogy tetőtéri szobát kaptunk és az ablakot nem lehetett kinyitni, ami egy kicsit lehangoló volt, és csak néhány falevelet láttunk a környékből. Összességében azonban jól éreztük magunkat.
Tetszett a szálloda felszereltsége (wellness, sportolási lehetőség stb. ) , a kiszolgáló személyzet hozzáállása, az étkezés mennyisége és minősége. Nem tetszett hogy a szoba kilátás nem "idilli környezetre nyílt (raklap), valamint a zöld környezetben való elhelyezkedés (ami egyébként nagyon pozitív) indokolná a szoba bogarak elleni (poloska, darázs, nyáron gondolom szúnyog stb. ) védelem kialakítása (pl. szúnyogháló).
Sajnos az előzőleg elolvasott negatív vélemények egytől egyig igazak.ajánlom a szálloda vezetőségének hogy olvassa el őket,talán akkor rájönnek hogy mennyi,és milyen hiányosságok vannak.ez a szálloda nem felel meg 4 csillagosnak.(max a kinézete miatt)3 csillagosban is jobbak a szolgáltatások.
Barátaim voltak már a szállodában ők ajánlották. Jó hogy elmentünk,a wellness kiváló,szeretjük a kényelmes szállodákat,és wellnesst ,maradandó volt az élmény a város is szép volt,és persze az is szuper hogy csak simán átsétálhattunk Szlovákiába a hídon.
A szállón a kinti uszoda vize kicsit hűs :) volt de mivel szerencsések volunk az idő még szeptember közepén is jó volt,többször úsztunk benne,a párom minden nap. Imádtam a szállóban a gyönyörű festményeket!
Habár az októberi párkányi Júda napi vásárhoz szoktuk hangolni az itt tartózkodásunkat, most szakítottunk a hagyományokkal. Jó volt ide újra visszajönni és megtapasztalni a változásokat, fejlődéseket. A konyhájuk most is kiváló - semmi kivetnivalót nem találtam. A szobák szebbek, mint 2,5 évvel ezelőtt.