Hotel Bellevue Esztergom - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel Bellevue Esztergom a Dunára kilátást kínáló impozáns kastély-szerű szálloda a Búbánat-völgyben, ideális pihenésre és kirándulásokhoz Esztergom közelében. A wellness részleg sokféle medencével és szaunával rendelkezik (bio szauna, finn szauna, sókamra), amely hozzájárul a pihenéshez. A beltéri és kültéri teraszokról nyíló lenyűgöző panoráma a Dunára és a környező vidékekre terül el.
Reggeli és vacsora svédasztalos kínálata bőséges, változatos, így széles körben kielégíti az étkezési igényeket. A személyzet több tagja kedves és segítőkész, a kiszolgálás gyors és figyelmes. A látványos belső terek, a sok festmény és a Tiffany-lámpák jellegzetes hangulatot adnak az egyébként modern környezetnek. Gyermekes családok számára játszószoba és gyermekmedence áll rendelkezésre, így a családi pihenés zökkenőmentes lehet. A szobák tágasak és ízlésesek, a kilátás pedig több esetben lenyűgöző, az ablakokon keresztül a természet és a Dunára nyíló panoráma érvényesül. A hotel ideális kiindulópont Esztergom történelmi látnivalóihoz és a környékbeli kirándulásokhoz. Az ár-érték arány, a kellemes környezet és a széles körű wellness-kínálat a szálloda kiemelkedő vonásai közé tartoznak. Összességében a Bellevue Esztergom az utazók számára pozitív élményt nyújt, a környezet szépségével, a panorámával és a vendégközpontú szolgáltatásokkal kiemelkedően beilleszkedik a Dunakanyar szállásai közé.
Csodás helyen fekszik a szálloda(közel van Esztergom - kb. 5 km -, Visegrád), tiszták a szobák és a hotel teljes területe. Rugalmas, illedelmes és segítőkész - de nem tolakodó - a teljes személyzet. Szuperül felszerelt wellness részleggel rendelkezik a hotel, viszont a medencék - így télvíz idején - lehetnének melegebbek.
Az ételek a vacsoránál nagyon finomak voltak, még a levesek is nagyon ízlettek. A reggeli során is széles választék volt, illetve mindig volt bőven zöldség és gyümölcs is. Összességében nagyon jól éreztük magunkat 2,5 hónapos gyermekünkkel, így ajánlom a helyet kisgyermekeseknek is.
Nem jártunk még ebben a szállodában, igy kellemes meglepetés volt mindaz, amit tapasztaltunk. Könnyen megközelithető, kitűnő az elhelyezkedése, kifogástalan a kiszolgálás, fantasztikus a wellnessrészleg. A reggeli-választék remek, a vacsora szerényebb, de izletes. Nagyon elégedettek voltunk.
A személyzet kedves, mosolygós, segítőkész. Az ételek finomak, bőséges választási lehetőséggel. A wellness tökéletes volt a testi/szellemi feltöltődéshez. A szálloda szobái, folyosói szépen, ízlésesen vannak berendezve - igazi eleganciát sugároznak.
Csodás hétvége volt. Amit az időjárás még csodásabbá tett. A kilátás lélegzet elállító, a kora ősz színeivel. Meggondolásra ajánlanám a világítás átgondolását. A falikar rossz helyen van, kicsit rosszul látó ember nem tud olvasni mellette. pedig rossz idő esetén lehet, hogy szívesen olvasnának a szobába. Ajánlom mindenkinek a szálláshelyet.
A szállás teljes mértékben megfelelt az elvártaknak. A hotel berendezése nagyon hangulatos. A szobák megfelelőek. A wellnes részleg is tökéletes. A fotók a valóságot "hozzák". A félpanziós ellátás bőséges és finom volt. Kiváló bázisként szolgálhat a környék felderítéséhez. Csak ajánlani tudom!
Egyetlen kellemetlenség volt, sajnos nem működött a lift a melléképületben, így a második emeletre a napi minimum négyszeri lépcsőzés okozott gondot. Viszont a szálloda nagyon megértő volt és (gondolom a koromra való tekintettel is) 5 % kedvezményt kaptam a szoba árából, melyet ezúton is köszönök. Minden mással nagyon elégedett nagyon elégedett vagyok.
Maga a szálloda, wellnes részlege, étterem, finom, bőséges reggeli, vacsora.Környezet, kilátás. Személyzet nagyon segitőkész, udvarias. Tényleg kikapcsolódásra,pihenésre nagyon szuper hely. Még a jövőben fel fogjuk keresni.Köszönünk szépen mindent.
Nekünk nagyon hiányzott, hogy a TV NINCS RAJTA A HIR TV ÉS A TV 2 mivel idősek vagyunk ezeken az adókon vannak olyan műsorok amit rendszeresen nézünk. Reméljük ezt a kis hiányosságot lehetne pótolni, akkor más alkalommal is szívesen választanánk az Önök szállodáját. Más minden kifogástalan volt. Köszönjük szépen. Üdvözlettel: Mihály Jenő és neje
Amire 4 csillagot adtunk: Tisztaság: A fürdőszoba a mosdónál egy kissé penészes volt, illetve a hűtő rossz illatú volt. Szolgáltatás: - Hiányoltuk a törölközőket: pl. : kéztörlő, lábtörlő. Egy nagy törölközőt kaptunk csak. - A wifit nem tudtuk használni sem telefonon, sem laptopon. Egyébként gyönyörű helyen tölthettünk el felejthetetlen 5 napot. Az étkek kimondottan finomak voltak. Köszönjük!
A szálloda gyönyörű, a személyzet kedves és aranyos volt, bár a kijelentkezésnél a recepciós egy kisebb összeggel át akart verni (biztos a matematika nem az erőssége). A szoba gyönyörű és tiszte volt, a wellness nagyon jó volt. A masszőr munkájára inkább nem írnék semmit. Sajnos azzal nem voltam megelégedve ár-érték arányban a legrosszabb volt.
Viszont az ételek mennyeiek voltak! Még sosem ettem ilyen finom túrós csuszát, mint ott! Egy mondatban összefoglalva, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk bármikor még oda! Ajánlom bátran mindenkinek!