Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1 értékelés
2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 14:41
Egy ktitikan aluli szalloda borzaszto mocskos szobakkal ,letepett fuggonyokkel ,az ablakon nem lehet kilatni annyira pokhalosak,a furdoben nincs torolkozo sem szappan, a csapok rozsdasak, a wc tartaly nem mukodik,a lepedo helyet ket paplanhuzat potolja . A takaritas ebben a szallodaban abbol allt hogy becsuktak az ablakot .

46 értékelés
13 értékelés
28 városban járt
27 hasznos szavazat
53 feltöltött fotó
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 12:41
3 ejszakat töltöttünk el a hotelben. A szemelyzet nagyon kedves, szolgalatkesz egy fiatalember kivetelevel a recepciorol. Az elsö emeleten kertünk szobat a foglalasnal, es teljesitettek,amit köszönünk, lift hianyaban nehez az emeletre csomagokat cipelni fajos terddel. Sajnos a parkolora nezett a szobank, raadasul a szemetlerako alattunk volt, es nagyon rossz szag jött fel ejjelente.

46 értékelés
13 értékelés
28 városban járt
27 hasznos szavazat
53 feltöltött fotó
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 11:44
2 ejszakara foglaltunk szallast, kellemes fogadtatas nagyon kedves Zsuzsa nevü hölgy szemelyeben, az 5. emeleten volt az apartman, gyönyörü kilatassal a balatonra.modernül berendezett 2 legterü alvasi lehetöseggel. A konyha is mindennel felszerelt, a fözeshez minden adott. tehat ajanlom mindenkinek hogy itt foglaljon szallast a nyaralashoz.

1 értékelés
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 11:01
Párommal másodszor voltunk az Alfa apartmanban. Először csak 2 éjszakát, most pedig 8 éjszakát töltöttünk ott. Az apartman kényelmes, tágas, hatalmas terasza van, közel van a strandhoz, a Tulajdonos(ok) rugalmasak, segítőkészek, maximálisan +++++++++++++++ Már fel is vettük a kapcsolatot, szeretnénk jövőre is visszatérni.

1 értékelés
2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 9:32
Egy péntek estebédre tértünk be baráti társaságban(4 fő). 2asztalnál voltak vendégek, egyébként a hatalmas étterem kongott az ürességtől. Aperitifet is választottunk, amiről később derült ki, hogy elfogyott. Ketten orja levest kértünk, ami sokadik napos lehetett, mert enyhén savanykás íze volt. . Barátaim ételének minősége jó volt, nem így a párom és az én esetemben.

5 értékelés
319 értékelés
73 városban járt
201 hasznos szavazat
2895 feltöltött fotó
2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 8:57
Véletlen találat. De nem is baj. Igaz, 15 óra után estem be ide, vegyük hozzá, hogy nyilván sok dolog elfogyott péntek délutánra. A maradék erdei gombaleves nem volt jó, csupán egy langyos sós lé, némi halvány gombaízzel. A mennyisége jelentős volt, de így sem feledtette az ízét. Rántott csirkemellet kértem, a maradék sültkrumplival.

5 értékelés
3 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 8:30
Kupon oldalon vettem a három éjszakás üdülést. Mi ugyan nem a Bánomkert úti apartmanban voltunk, hanem a Damjanich utcaiban, így az én értékelésem arra az apartmanra szól. Mikor rákerestem foglalás előtt az apartmanra (Luxus Apartmanok Hajdúszoboszló) az az apartman, ahol mi lettünk elszállásolva, nem is jelent meg az interneten, csak a másik utcai, ami eleve szebb volt, így én azt hittem azt foglaltam le.

2 értékelés
1 hasznos szavazat
2019. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 8:27
Hétvégére érkeztünk házassági évfordulót ünnepelni. Autó nélkül katasztrófa eljutni erre a helyre. A megrendelt transzfer autónkat elvitte a random érkező román vendégcsoport. Mint kiderült a szálloda rendszeresen utaztat külföldieket és fix programokat szervez csak nekik. Így a fizető magyar vendég azt csinálhatja ami marad. . .

10 értékelés
3 értékelés
10 városban járt
1 hasznos szavazat
2019. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 5. 8:20
A szálloda nagyon jó helyen van, közel az erdőhöz, a stadionhoz, az egyetemhez, a szökőkúthoz és az Aquaticum fürdőhöz. A személyzet nagyon kedves volt, és a tisztaság is teljesen rendben volt. A szálloda elég retró, de nincs vele gond. A lefoglalt csomagunkhoz még állatkerti belépő is járt, ami külön öröm volt, és szintén közel volt a szállodához.
29 oldalon / 289 találat


Keress bennünket a Google+-on!