Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 89 városban járt márFelfedező - 122 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2647 feltöltött kép
Érdekes ma, 21:27a párjával járt itt
Vannak helyek, terek, amelyek évtizedekig nem tudnak változni, jobbá lenni. Ilyen a Boráros tér is. Hosszú ideig munkába menet, jövet naponta jártam itt, akkor is ilyen volt, mint most, amikor szobrokat nézni mentünk el oda a párommal. Koszos, piszkos, lepukkant alvilág, kiűzhetetlen bűzzel.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 395 városban járt márFelfedező - 2803 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 32426 feltöltött kép
ma, 20:41a párjával járt itt
A Petró hentes előtt eljárok nagyjából 27 éve. Nem emlékszem, hogy bementem volna valaha, pedig sok vonzó ajánlat van felírva jó nagy fehér betűkkel fekete táblára. Így jött ki a lépés. A minap betértünk a párommal, ő nem volt már éhes, én kértem egy kolbászt mustárral, kenyérrel és némi cseresznyepaprikával, 1100 forintot fizettem.
Érdekes ma, 20:09a párjával járt itt
Nepomuki Szent János az 1300-as években élt, de a pápa csak több évszázaddal halála után iktatta a szentek sorába. Ezután viszont nemcsak Csehország védőszentje, hanem Európa egyes nyelvterületein a legnépszerűbb újkori szent lett.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 918 városban járt márFelfedező - 2892 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 58594 feltöltött kép
Érdekes ma, 19:47egyedül járt itt
Csak azért, hogy el ne tévedjetek. . . ez nem Kisgyőr, hanem Mocsolyástelep. 5 km még Kisgyőrtől, és akkor majd ott, az út végén, ahol elvesznek már a házak a zöld mezőben és kezdődnek az erdők, ott áll ez a Mária-szobor. 5 méter magas a nő, meglátod messziről. Bolgár mészkőből van. És persze, most gondolkodj el a világ működésén.
Még több kép (14 db) >>
Átlagos ma, 16:39egyedül járt itt
Edelényben már nagyon ideje volt betérni valahová, a kocsi gyomra is, meg az enyém is korgott, hát kapóra jött egy MOL-os benzinkút. Hú, és egyből beugrott, hogy mi itt a Fresh Cornereket is értékelni szoktuk, ki tudja, miért, hát most kötelességszerűen ettem-ittam én is. Plusz egy pont, hogy a benzinkutas megkérdezte, hogy melegítse-e a szendvicset, jólesett a figyelmesség.
Fresh Corner Edelény, EdelényFresh Corner Edelény, EdelényFresh Corner Edelény, Edelény
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 46 városban járt márNépszerű író - 37 hasznos szavazat4 évnyi aktív tagság
Kiváló ma, 16:27a párjával járt itt
Már jártam itt egy csoportos kiránduláson, viszont nem volt lehetőségünk idő hiányában vacsorázni. Most éppen ebédidőben értünk ide a férjemmel, úgy döntöttünk, hogy pihenésként betérünk. Nem csalódtunk. Először tüzetesen végignéztük a múzeumi részt. Sok új ismerettel gazdagodtunk. Megéhezve jól esett az általunk választott menü.
Érdekes ma, 14:57egyedül járt itt
Hát szóval, idáig kergették Muhitól a vesztes csata után a menekülő magyar csapatokat a tatárok, itt aztán utolérték őket, és a maradékot is levágták. Marco Rossi akkor is ott állt a csatatér szélén, és csóválta a fejét, hogy nem értem, nem értem, mi voltunk a jobbak, csak valami megmagyarázhatatlan történt a fiúkkal megint.
IV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, BükkszentkeresztIV. Béla emlékmű, Bükkszentkereszt
Még több kép (8 db) >>
Kiváló ma, 12:21a párjával járt itt
Egy hetet pihentünk szállás reggelivel van, lehetőség vacsorát kérni 2500Ft/ adag tulajdonos főz
Kemencés Udvarház, FüzesgyarmatKemencés Udvarház, FüzesgyarmatKemencés Udvarház, FüzesgyarmatKemencés Udvarház, FüzesgyarmatKemencés Udvarház, Füzesgyarmat
Még több kép (2 db) >>
Kiváló ma, 11:55barátokkal járt itt
Barátokkal tértünk be egy ebédre. Kiválló ételeket kaptunk, és a kiszolgálás is rendben volt. Az étterem mostanság esett át teljes felújításon, a külön terem különleges belsőt kapott az egyszer biztos. A terasz is nagyon rendben volt, friss virágokkal díszítve. Összességében nagyon elégedettek voltunk mindennel.
Gasthaus Panzió, SzilvásváradGasthaus Panzió, Szilvásvárad
ma, 7:34családjával járt itt
Sokszor voltunk már itt de még ilyen sokáig nem kellett várni, míg kihozzák amit rendeltünk, és nagyon zajos volt egy kicsit zavart minket, és akik utánunk jöttek hamarabb elmentek mint mi, az ételek finomak, de a kiszolgálás az nem