Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

1 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 17:34
Színvonalas étterem, ízletes ételek, udvarias kiszolgálás! Mindenkinek, bármikor ajánlom!

1 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: ma, 16:18
Csaladi születésnapot ünnepeltünk az étteremben, a Csokonait a jó [moderálva - a szerk.] kritikák alapján választottuk. Elégedettek voltunk az ételekkel, a kiszolgálás gyors volt és figyelmes. Figyelem! Nagy adagok!

2 értékelés
2 városban járt
2017. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 15:45
Májusban töltöttünk pár napot a szállodában, meg voltunk elégedve összességében, a reggeli nagyon egyszerű, nem svédasztalos, kérésre csinálják a rántottát, vagy még kétféle dolgot. Az ágy kényelmetlen volt, és a hűtő zajos. A személyzet hihetetlen kedves. De a fürdő közelsége, ingyenessége, nagyon jó volt. Összességében jól éreztük magunkat, és visszatérünk még.

4 értékelés
81 értékelés
37 városban járt
28 hasznos szavazat
314 feltöltött fotó
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 15:35
Azon dolgoztam ma, hogy valahová odaérjünk, ahol ma pho-t eszem, és lőn. Az Október huszonharmadika utca 27. szám alatt két vietnami étterem is van, úgy tűnik, egyik a másiktól független, picikét eltérő kínálattal. Mi a híd felőlibe ültünk be, itt voltak kevesebben. A pho jó volt, kiegészítő ízek is jártak hozzá, a rizses rákkal is meg voltam elégedve, kis szójával leöntve még jobbra sikeredett.

2 értékelés
2 városban járt
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 15:33
Júniusban voltunk ott a férjemmel, összességében jó hely, vissza is fogunk térni, viszont volt egy-két dolog ami kifogásolható, de ha ezeket elfogadja az ember, akkor ajánlom mindenkinek! Aki tágas helyre számít, az téved, tehát választásnál ezt is vegyék figyelembe. A telek szinte teljesen be van építve. Ezért gond a parkolás.

1 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 15:11
Debrecen legjobb etterme, nagyon szeretünk ide járni, a szakacs kiválo. Visszatérő vendégek vagyunk.

1 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 13:37
A Párommal ketten érkeztünk egy Pénteki ebédre az étterembe. Megérkezéskor nem volt asztal foglalásunk, de a személyzet segítőkészen és barátságosan fogadott minket és 5 perc várakozás után már kaptunk is egy két személyes asztalt. Az ételek nagyon eszetikusak, étvágygerjesztőek, finomak és laktatóak voltak.

1 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, családjával járt itt
Értékelt: ma, 13:36
Kiváló az etelek minősége es mennyisége,a felszolgalok udvariasak,mindennel maximálisan megvagyunk elegedve.

1 feltöltött fotó
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 11:53
Csisztapuszta Kemping és fürdő Egyik kedvenc helyünk ez a néhány éve felújított falusias fürdő. Fonyódtól néhány kilométerre található, de érdemes Buzsák felől megközelíteni. A felújításkor egy teljesen új épületrészt is kapott a fürdő, benne egy egész évben működő gyógymedence buzgárokkal és szauna, valamint mosdó, zuhanyozó, wc kapott helyet.

62 értékelés
23 városban járt
37 hasznos szavazat
2017. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 20:46
Egy soproni túráról hazafelé álltam meg Gyöngyösfaluban ennél a helynél. Korábban Kőszegen működött, ismertem a koncepciót. Nem néztem meg, de gugli barátunk szerint továbbra is éjjel-nappali. Szóval megálltam, betértem. Kis helyiség belül, így aztán ehhez társulva méretes kajaszaggal. Talán 15 ember tudna leülni benn. Támla nélküli ülőalkalmatosságokon.
35 oldalon / 342 találat


Keress bennünket a Google+-on!