Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

5 értékelés
1 értékelés
4 városban járt
1 hasznos szavazat
1 feltöltött fotó
2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 9:33
Kiránduláshoz választottuk a helyszínt és nem csalódtunk. A szobákban tisztaság fogadott. Az étteremben mindenki megtalálta a kedvencét. Kérésünkre a borpincét is megmutatták. Kellemes a környezet és jó kiinduló pont a környék látnivalóinak megtekintéséhez. Érdekesség, hogy mivel szüretkor voltunk, láttuk a szőlő feldolgozásának folyamatát az udvaron.

16 értékelés
17 városban járt
1 hasznos szavazat
32 feltöltött fotó
2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 7:46
Sokat vártunk a helytől és részben megkaptuk. A szoba retro bútorok és modern megoldások keveréke, csak alvásra alkalmas. A sok medencés fürdőben a kilátás csodás és lazulásra csábít. Az ételek kiválóak nagy a választék mind reggelinél mind vacsoránál. Most újítottak. A személyzet kedves és segítő kész.

1 értékelés
2020. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 21:09
Fantasztikus a kiszolgálás, isteni ételek, remek hangulat. Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget és a kifogásolhatatlan ételeket.

7 értékelés
481 értékelés
105 városban járt
270 hasznos szavazat
3900 feltöltött fotó
2020. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 18:49
Ne keressünk semmit ott, ahol nem érdemes hibákat kutatni. Sima ötös. Kijöttem a könyvesboltból és besétáltam ide. Nem ide készültem, a sors tolta ide elém. Nagyon vonzó kívül is, meg belül is. Ízléses, hangulatos. . . Sokat nem töprengtem a kínálaton, leakadt a szemem a kacsabrassóinál, és már kértem is.
2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 17:15
Kiváló, segítőkész, udvarias személyzet, panorámás kilátás az erkélyről, változatos minden igényt kielégítő ételek. de hiányoltuk a vízforralót a szobából.

6 értékelés
5 értékelés
4 városban járt
13 hasznos szavazat
2019. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 14:16
Már 2x jártunk a hotelben családdal, barátokkal. Az ételek fenomenálisak, a borok kiválóak! Pincelátogatás nagyon érdekes volt, a borkóstoló pedig igazi élmény. A pince és a hotel is szép tiszta. A személyzet kedves, figyelmes. Mindenkinek csak ajánlani tudom a hotelt is, de főleg az éttermet és a borokat! Mi még biztosan visszatérünk, másnak is ajánlom!

3 értékelés
2 városban járt
1 hasznos szavazat
2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 10:19
Többször jártunk már itt, kellemes az étterem hangulata. A felszolgálók udvariasak, rendkívül készségesek. Az ételek finomak, a vendég kívánságára a fűszerezést is úgy alakítják, ahogyan kéri. Hétvégén ajánlott időben asztalt foglalni. Minden területen maximálisan pozitív az értékelésünk, szeretettel ajánljuk minden betérő szegedinek és idelátogató turistának egyaránt.

9 értékelés
17 értékelés
13 városban járt
4 hasznos szavazat
8 feltöltött fotó
2020. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 9:46
Egyszerűen hibátlan.Kedves,szolgálatkész, profi személyzet. Gyönyörű szobák.Makulátlan tisztaság. A konyha fergeteges.Ízorgia. Nagyon szép kert, hibátlan helyszín pihenésre ,családi ünnepekre nagyszerű választás. A járvány miatt, mindenki maszkban, az étteremben gumikesztyűben is. Több helyen megtalálható volt a kézfertőtlenítő.
2020. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 8:23
Párommal szeptemberben jártunk a szállodában. Nem volt nagy tumultus, így igazi kikapcsolódásban, pihenésben volt részünk. A recepción mindig készségesen álltak rendelkezésünkre, adtak felvilágosítást ill. útmutatást, ha valamit nem tudtunk. A tisztaság megfelelő volt a szálloda korához és a vírus okozta helyzethez képest. Betartották az előírásokat (fertőtlenítés).

1 értékelés
2020. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. szeptember 29. 7:34
Interneten találtuk és foglaltuk le a helyet. Hangulatos, autentikus étterem, bőséges, ízletes vacsora, kedves, gyors kiszolgálás - maximálisan teljesítette az elvárásainkat. NINCS ételszag!! A vacsora alatt Tinódi Lantos Sebestyén élőben szolgáltatta a zenét :D , kellemes aláfestés volt. Maximálisan elégedetten távoztunk!
22 oldalon / 211 találat


Keress bennünket a Google+-on!