Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

9 értékelés
19 értékelés
29 városban járt
6 hasznos szavazat
95 feltöltött fotó
2017. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: ma, 12:41
A Lányunk 30 éves szülinapját tartottuk a Kiskakas Csárdában. Hatan mentünk. Az étlapon bő választék volt. levest és főételt rendeltünk. Már a levesnél meglepetés ért. Piros kis lábosban hozták. Nagyon hangulatos volt. Aztán jöttek a főétkek. hatalmas adagok. Adagonként 3-4 hús. Na ez már kifogott rajtunk. De szépen elcsomagolták. Nagyon ízletes volt minden.

1 értékelés
1 városban járt
1 feltöltött fotó
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 10:05
Este lehetne tovább nyitva a szolgáltatás. Szuper hely. Nagyon közvetlen, de nem tolakodó. Szeretetteli hely.

1 értékelés
1 értékelés
2 városban járt
1 hasznos szavazat
2017. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: ma, 8:00
Kiváló az ételek ízvilága, minősége, tálalása, eltekintve a leveses fazekak fedőitől. Ízléses és különleges kínálattal, széles választékkel várt bennünket a svédasztal. Kolléga 50. születésnapját ünnepeltük jó hangulatban. A pincérek figyelmesek, segítőkészek voltak. Parkolással volt némi probléma, ugyanis alig találtunk szabad helyet.

1 értékelés
1 városban járt
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 7:51
3nap2éjszakát töltöttünk el,udvarias fogadtatás,kényelmes szoba 2főre. Kimondottan házias,kiadós ételeket ettünk. Igen odafigyelnek a vendégre. Mindez egésznapos fürdőbelépővel. Ha jókat akarsz enni családias hangulatban,keresd fel. Közvetlen,kedves személyzet.

3 értékelés
3 városban járt
1 hasznos szavazat
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 6:17
Decemberben jártunk itt párommal 3 nap két éjszakás wellnesre csak az hiányzott, első nap tudtuk 1 órára igénybe venni a jakuzzit! ennyi volt utána vizet cseréltek nem lehetett használni, a többi medencébe hideg volt a viz mert elromlott a berendezés, a legbosszantóbb hogy kifizettették a teljes árat! Panzióban 20000ft olcsobban is kaptunk volna ilyen szolgáltatást!

1 értékelés
1 városban járt
2017. decemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 23:43
Három napot töltöttünk a szállodában a párommal és a gyerekkel. Késve érkeztünk, de kaptunk vacsorát és a szobánk is fenn lett tartva. Úgy a dolgozók mint a vezetőség kedves, előzékeny. A kivánságainkat mosolyogva teljesítik. Az ételek izletesek, szállodához viszonyítva házias. A fürdő részleget csak részben probaltuk ki, mert a termál fűrdő a szalloda szomszédságában van.

3 értékelés
4 értékelés
6 városban járt
5 hasznos szavazat
11 feltöltött fotó
2017. novemberben, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 22:53
Nagyon szeretem ezt a helyet, igaz nagy tömegben nem megyünk sosem, a hosszú várakozás miatt. Amikor nincsenek sokan, azonnal jönnek a pincérek és nagyon hamar hozzák is a rendelt ételeket, ilyen keveset sehol nem kell várnunk, mint itt. 5-10 percen belül mindig megkapjuk az ételeket. Még ételben itt nem csalódtunk sosem, mindig finom és bőséges amit kapunk.

4 értékelés
3 értékelés
6 városban járt
2 hasznos szavazat
25 feltöltött fotó
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 21:02 - 1 látogató hasznosnak vélte
Ceglédbercelen, a magyarországi nemzetiségek "Közös Égbolt Alatt" elnevezésű, első országos találkozóján, 2014-ben hallottam először az Estia étteremről és kóstoltam meg a finomságaikat. Többféle társasággal régóta terveztem, hogy eljövök a pesti éttermükbe, amire az elmúlt pénteken került sor és nem csalódtam.

1 értékelés
1 városban járt
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 14:20
Csalódottak vagyunk, mert a befizetett pénzünkért nem volt olyan szolgáltatásban részünk, amit egy Wellness szállodától vártunk volna. A szoba hideg volt, és a fűtésen sem lehetett sokat változtatni, a wellness részleg rettentő kicsi, maximum 2-4 ember számára alkalmas. Az ételek olcsó alapanyagokból, érezhetően rossz minőségben készülnek el és nevetségesen spórolnak az adagok kiporciózásával is.

2 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 13:00
Többször jártunk már a Dining City keretében ebben az étteremben, akkor a legjobb az ár-érték arány, 3 fogás 3300 Ft-ért. Ebből adódóan a minőségi ételeknek elkérik az árát, de cserébe valóban ízletes és ellenállhatatlan ételeket lehet kapni. Minden tökéletes, a végén viszont figyelni kell a számlára, mert többször is már eggyel több italt számoltak fel.
24 oldalon / 234 találat


Keress bennünket a Google+-on!