Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

19 értékelés
1 értékelés
16 városban járt
16 hasznos szavazat
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: ma, 12:42
Váci lévén most voltam éppen ebben a cukrászdában. Nagyon finomak, olcsók a sütik. A hely nagyon szép, igényesen kialakított az étkező része is "Ragyog a tisztaságtól", jó volt ott a vásárlás után egy sütit megenni. Mindenkinek ajánlom, szerintem Vác legigényesebben kialakított cukrászdája.

19 értékelés
1 értékelés
16 városban járt
16 hasznos szavazat
2018. márciusban, a párjával járt itt
Értékelt: ma, 12:35
Férjem születésnapjára mentünk Miskolctapolcára, márciusban. Sajnos az idő elég rossz volt, még havas volt a táj. Ennek ellenére a szállodában nagyon jól éreztük magunkat, ez tényleg egy "ékszerdoboz". Nagyon szép a recepció, tele képekkel, az étkező rész is igényesen volt kialakítva. A szobánk (mi apartmant kaptunk) tágas, jó elhelyezkedésű volt.

1 értékelés
1 városban járt
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 22:31
A honlapjukon rendeltem egy pizzát, éltemben először és utoljára. A rendelés után több, mint másfél órával érkezett egy át nem sült, szivacsos állagú, hideg pizza. Elvileg olasz paradicsom alap volt rajta, a valóságban talán még nyomokban sem volt alapszósz a pizzán. Ha ez náluk az általános, akkor a város szégyene, hogy ezek még nem zártak be.

2 értékelés
2 városban járt
2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 18:59
A hotelben az " Aranyőszi napok Egerben" csomag keretében töltöttem szeptember első hétvégéjét a családommal. Nagyon kellemesen éreztük magunkat. Kiváló wellness részleg jellemzi. Nagyon szép környezet, gyönyörű park veszi körbe a hotelt. Az éttermi ellátás is megfelelő volt és nagyon készségesek voltak a pincérek férjem születésnapja megünneplésében.

4 értékelés
1 értékelés
4 városban járt
1 hasznos szavazat
5 feltöltött fotó
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 17:55
Párommal hét napot szerettünk volna eltölteni Gyulán. A Kedvesem intézte a foglalást. A fotók alapján jónak ígérkezett a lefoglalt szálláshely,de hatalmasat csalódtunk. A szoba egy lepusztult pici luk volt,ócska,ősrégi berendezéssel,kényelmetlen,szétcsúszós egyszemélyes ágyakkal. Minden helyiség méreten aluli és agyonhasznált és nem túl tiszta.

20 értékelés
25 értékelés
32 városban járt
7 hasznos szavazat
2018. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: tegnap, 17:00
Nagyon szépen helyre lett állítva, órákat sétálgattunk. Jó, hogy elkészült és nem a romok vannak, de nem lett befejezve! Sajnos a fém részek festése elmaradt. Nem tekínthető autentikusnak, nagyon rikít a szép építményen és ez évek alatt még milyen lesz? Sehogysem érthető, hogy miért nem foglalkoznak vele így utólag részletekben.

3 értékelés
3 városban járt
3 hasznos szavazat
2018. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: tegnap, 15:50
Csodás hely, remek fürdővel. Minden igényt kielégítő hétvége. Kár hogy nem a legmegfelelőbb helyen ettem a halászlét. De ez az Én hibám. Jövőre másképp lesz. Köszönet a Hotel minden dolgozójának. Pazar a szálloda, udvarias a személyzet. Minden igényt kielégítő szolgáltatások. Jó lett volna kipróbálni a boiling pályát is, de állandóan foglalt volt.

1 értékelés
1 városban járt
2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: tegnap, 12:35
Egy nagyszerű csomagajánlattal töltöttünk itt három napot. A szálloda wellness részét csak megnéztük, valóban nem túl nagy, de mivel időnk jelentős részét a barlangfürdőben illetve a strandon töltöttük, nem is hiányzott. Az étterem egy élmény volt, az elfüggönyözött asztalok nagyon ötletesek, az ételek is finomak voltak.

5 értékelés
196 értékelés
62 városban járt
68 hasznos szavazat
2096 feltöltött fotó
2018. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: tegnap, 11:51
Szerintem ide nem jön senki, aki nem helyi erő, csak ezért, hogy ezt a kocsmát látogassa. Tipikus helyi nevezetesség, úgy gondolom, egy alapvetően szlovák falu a hegyekben, és hát persze, miért is ne lenne itt egy Jánosik-kocsma. . . éppen ide való. Amúgy nem tudom, más időpontokban ki szokott idejárni. Most a tulajdonos (? ) vagy pultos (?

9 értékelés
22 értékelés
20 városban járt
6 hasznos szavazat
7 feltöltött fotó
2018. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: tegnap, 11:33
Amúgy is elfogult vagyok az olasz konyhával kapcsolatban, de ez a hely!!! Igazi olasz módra készül minden. A legjobb rizottó, a legjobb spagetti, a legjobb saláta, a legjobb desszert. Az adagokkal nem vagyok kibékülve, de így legalább nem esszük degeszre magunkat. Árban elfogadható, ja és a limonádé tényleg nagyon isteni!
26 oldalon / 259 találat


Keress bennünket a Google+-on!