Böngéssz a legfrissebb értékelések között!

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 491 városban járt márFelfedező - 1475 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 25765 feltöltött kép
Átlagos tegnap, 21:59egyedül járt itt
Egy viszonylag tisztes, az átlagszentistvánnál jobb Szent István szobor van egy zöld kisebb téren Jászladányban, Zana Sándor Imre és felesége érezte úgy, hogy a millennium tiszteletére állítani kéne ide egy szobrot, amelyik nézi az utat, meg az út túloldalán a templomot 2001-ben. Talán royalista volt a család.
Szent István szobor, JászladánySzent István szobor, JászladánySzent István szobor, Jászladány
tegnap, 21:09egyedül járt itt
A Kálvin téren, szinte a templom mellett van a Calvin Bistro, én meg benne voltam ma. Töprengve sétáltam a téren, ebédidő a végén járt már, és érdeklődést mutattam a testbeszédemmel a vendéglő iránt. Erre egy hölgy, hmmm, hát, tulajdonképpen nem az a tipikus étterembe becsalogató fruska-fajta, inkább szokatlan kiszerelésű idősebb téri hajléktalannak véltem, jött, és odanyújtotta az étlapot.
Kihagyhatatlan tegnap, 19:46egyedül járt itt
Régóta akartam, de csak ma kerítettem rá sort. Hosszú ideig tatarozták, valami tűz ütött ki hátul, aztán az épületet is rendbehozták, most meg látogatható. Szerintem nagyon izgalmas dolog ez a Biblia-múzeum. Először is, ez a könyv valami félelmetes karriert futott be, több, mint 700 nyelvre lefordították egészben, az Újszövetségét meg külön 1600-ra.
Érdekes tegnap, 12:51egyedül járt itt
Na, de miért is ne lehetnék lourdológus? Mariológus már van nem is egy, és én is felkerestem már - külön kedvencem - vagy 30-40 Lourdes-i barlangot Magyarországon. Szerintem ez egy külön műfaj a kegyhelyek viszonylatában. És annyira bizarr, hogy Magyarországon is lépten-nyomon keletkezik, hogy megérdemli a tanulmányozást.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt már
Kiváló tegnap, 11:40a párjával járt itt
Volt lehetőség egy éjszakára foglalni, és részt venni egy olaszos hétvégi programon.
Nagyon jól éreztük magunkat, minden szuper volt, jó hangulat, finom ételek gyönyörű környék
Ajánlom mindenki számára.
Csodálatos a Velencei tó, gyönyörű naplemente.

Remélem hamarosan visszatérünk és még több emlékkel térünk haza.
Érdekes tegnap, 11:30egyedül járt itt
Ez a Wojciech Ruszel nevű művész a lengyelországi Tarnow településről ide is megalapozta hírnevét, nem elég, hogy megalkotta nekünk a műanyag Bem Józsefet, de még Szent Istvánunkat meg megszobrotta, szintén a természetben le nem bomló anyagból. Végül is, elnézve a végeredményt, nem is olyan rossz.
Érdekes tegnap, 10:32egyedül járt itt
Petőfi Sándor egy igazi forradalmár és még politikai vetületén túl is a magyar irodalom egyik gyémántja. Minden kor, izmus és irányzat szerette volna a magáénak tudni. A szocializmusban is szavaltuk ünnepélyeken, meg a mai újfeudalizmus is ráült terebélyes hátsójával.
Érdekes tegnap, 10:00egyedül járt itt
Józef Zachariasz Bem, azaz Bem Apó Tarnówban született, tulajdonképpen cseh származású lengyelként. Életében harcolt mindenki oldalán, meg mindenki ellen, azaz a franciákkal az oroszok ellen, majd az orosz hadseregbe is belépett, majd kilépett, Magyarországon is harcolt, de inkább Erdélyben, majd Murad pasa lett, és muszlim, és Aleppót védte Szíriában.
Szörnyű tegnap, 8:07kollégákkal járt itt
Az ajton belepve egy szuk helysegben van osszezsufolva a fagyis es a sutemenyes pult, a kiszolgalo szemelyzet papucsban, mintha otthon lenne.
A vendegek egy kis szuk helysegben, par asztal melle osszezsufolodva vannak, levegotlen terben. A sutemeny valasztek szegenyes amit csak az eladok modortalansaga mul felul.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 256 városban járt márFelfedező - 2951 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 84623 feltöltött kép
Kiváló 2023. március 22. 23:31 járt itt
Újlipótvárosban a Balzac utcában egy igazi kis gyöngyszemet fedeztem fel. Egy pici bisztró, ahol mindössze 4 asztalnál, azok is helyszűkében, de ehetünk remekbe szabott ebédet. A heti étlapon 1 leves, 1 előtétel, 5 főétel (magyaros, olaszos, street food), 3 desszert szerepel. A főételek árai 3000-3500 Ft között mozognak, a többi fogás 1500 Ft alatt/környékén.
Kona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, BudapestKona Bistro, Budapest
Még több kép (10 db) >>