Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 169 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4301 feltöltött kép
Gyenge 2025. december 10. 20:34a párjával járt itt
Először még azt hittem, amikor Ugor kolléga mai értékelését olvastam egy Pho Bistro-ról, hogy ugyanazon a helyen jártunk, mert annyira hasonlókat tapasztaltunk mi is. Aztán alaposabban megnézve, kiderült, hogy mégsem. Mi ma a Hanoi Pho Vietnami Étteremben próbáltuk megtalálni a fővárosban azt a helyet, ahol jól készítik a vietnami ételeket.
Hanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, BudapestHanoi Pho, Budapest
Még több kép (6 db) >>
1939
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1030 városban járt márFelfedező - 3227 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 65626 feltöltött kép
Átlagos 2025. december 10. 12:29egyedül járt itt
Tegnap, hogy olyan megalázó pofont kaptam az Alba Régiában, vígaszért (meg egy phoért) elsétáltam a Hai Nam Phoba. Volt ez már jó is, meg nem annyira jó is, kezdetben még Budapest legjobb vietnami éttermének tartottam, de ez már csak a történelmi múlt.
Hai Nam Pho Bistro, BudapestHai Nam Pho Bistro, BudapestHai Nam Pho Bistro, BudapestHai Nam Pho Bistro, Budapest
Még több kép (1 db) >>