Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

2087
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1067 városban járt márFelfedező - 3385 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69429 feltöltött kép
Átlagos 2026. május 27. 17:35egyedül járt itt
Tegyük fel, hogy azért van, mert nagy a fluktuáció. Ide bejönni mindig kétesélyes, vagy szeretnek, vagy nem. Olyan, mint egy bipoláris zavar a szerelmednél. Voltak itt tündérkedves, mosolygós aranyos lányok is, meg amolyan dorongok is szépszámmal.
Punto Gelato, BudapestPunto Gelato, Budapest
Kiváló 2026. május 26. 18:35gyerekekkel járt itt
Nagyon jo heky van gyerek adag is.Finom a fagy éa jó a torta..Nagyon kedves a kiszolgálas, jó a heky,hangulatis.Rugalmasak,gyorsak. Nagyon jó hely.
2087
Átlagos 2026. május 26. 15:10egyedül járt itt
Ezt a térképen fedeztem fel, hogy van, és bár nem vagyok kiemelt pizzafan, de azért gondoltam, hogy a hiteles tájékoztatás okán eszem egyet. Tehát tömegközlekedés a főváros széle felé, Albertfalva vidékére. A hely egy lakótelepféle tövében van, ehhez igazítjuk az elvárásokat.
Pizzafok - Buda, BudapestPizzafok - Buda, BudapestPizzafok - Buda, BudapestPizzafok - Buda, BudapestPizzafok - Buda, BudapestPizzafok - Buda, Budapest
Még több kép (3 db) >>
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt márFelfedező - 15 helyen első értékelőNépszerű író - 42 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Gyenge 2026. május 26. 13:47barátokkal járt itt
Egy forró nyári napon kiállítás után jól esett volna egy kávé, kint forróság volt, praktikusnak tűnt, hogy a múzeumban helyben igyunk. A környezet nem volt szép, se tiszta. A kiszolgálóktól a kávéról és a tejről érdeklődtem, amire pofákat vágva, nem kedvesen válaszolt. Magasan túlárazott kávé, nem volt kifejezetten rossz, szóval ez az egy amire nem panaszkodnék.
Kiváló 2026. május 25. 15:26a párjával járt itt
Kifogástalan kiszolgálás