Böngéssz a legfrissebb budapesti értékelések között!

119108
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 277 városban járt márFelfedező - 4246 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 119108 feltöltött kép
Szörnyű 2026. május 31. 10:34egyedül járt itt
Az Arany János utcai metró közelében többféle nemzetek konyhája street food büfé található. A kínai konyha képviselője a Food Choice, ahol a kis kifőzdében helyben is lehet enni, de elvitelre is főznek a népszerű 2 ételkiszállító lánccal egyettműködve. A tisztaság megkérdőjelezhető, a berendezés fapados.
Food Choice, BudapestFood Choice, BudapestFood Choice, Budapest
Érdekes 2026. május 31. 10:19egyedül járt itt
Kevéssé ismert kis magángaléria a II. kerületben, a Központi Statisztikai Hivatal és a Mechwart-liget közelében. Nemcsak kiállítóhely, hanem képzőművészeti foglalkoztató kicsiknek és nagyoknak is. Valószínűleg a megnyitók és a tárlatvezetések idején nagyobb az érdeklődés, minden esetre amikor én ott jártam, rajtam kívül egyetlen másik vendég sem bukkant fel, péntek délutáni időpontban.
KÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, BudapestKÉPEZŐ Galéria, Budapest
Még több kép (12 db) >>
2026. május 31. 10:08egyedül járt itt
A korábbi Kaffeine Espresso szintén specialty kávézó helyén 2024 végén Daisuke Kávézó néven nyitottak meg, illetve vették át a korábbi kávézót. Nem csupán névváltoztatásról van szó, a háttérben az történt, hogy a több mint 8 évig működő Kaffeine üzemeltetését átvette a Daisuke csapata, miután a két márka tulajdonosi háttere összefonódott.
Daisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, BudapestDaisuke Coffee - Lövőház utca, Budapest
Még több kép (8 db) >>
2088
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1067 városban járt márFelfedező - 3385 helyen első értékelőNépszerű író - 317 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 69826 feltöltött kép
Érdekes 2026. május 31. 0:10egyedül járt itt
Albertfalván a templom utcájában áll Mahunkáék páros szobra. Már a szobron látod, hogy jóemberek voltak. Semmi kardvillogtatás, zászlólobogás, egy tisztes idős házaspár emléke. A család Albertfalvához kötődött, a srác fiatal korában asztalosnak tanult, aztán kijárta Európa iskoláit, évekig dolgozott a kontinens nagyvárosaiban, hazahozta a tudást, és később üzemet is alapított.
Mahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, BudapestMahunka Imre szobor, Budapest
Még több kép (6 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 112 városban járt márFelfedező - 209 helyen első értékelőNépszerű író - 28 hasznos szavazat6 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 5991 feltöltött kép
Gyenge 2026. május 30. 21:24a párjával járt itt
Éppen 10 éve, hogy 2016-ban megnyílt a CEU Nádor utcai épülete, ez a modernségében impozáns, modernsége ellenére a 100-150 éve épült környezetébe jól illeszkedő ház. Azóta tervezem, hogy egyszer majd belülről is megnézzük. Mivel nemrég megtudtam, hogy idegenek, az intézményhez nem kötődő vendégek is igénybe vehetik az étkezdéjüket, legközelebbi fővárosi utunkon ide mentünk ebédelni.
CEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, BudapestCEU Central Canteen - Nádor utca, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Kiváló 2026. május 30. 16:54gyerekekkel járt itt
A mai nap folyamán először jártunk a bevásárlóközpontban.
A büfében a kiszolgálás, az ételek kifogástalan volt.
Nem kis adagokban mérik az elfogyasztani kívánt ételeket, amik nagyon finomak és laktatóak voltak.
2026. május 30. 10:03gyerekekkel járt itt
A Biga Pizzéria Újlipótvároson belül légvonalban 1 percnyi sétára sincs a lakásunktól, ennek ellenére olyan gyakran nem fordulunk itt meg. Ennek oka leginkább az, hogy családunk pizzarajongója, a fiam 2-3 másik helyet favorizál itt a környéken. De a változatosságtól azért nem zárkózik el ő sem.
Biga Budapest, BudapestBiga Budapest, BudapestBiga Budapest, BudapestBiga Budapest, BudapestBiga Budapest, Budapest
Még több kép (2 db) >>
2026. május 29. 23:28egyedül járt itt
Az előző munkahelyemről több alkalommal jártunk itt üzleti ebéden, ez már évek óta múlt idő. Viszont a nosztalgia azóta is bennem élt, gyakran sétáltam el a Café Kör előtt itt a belvárosban, a Sas utcában, ideje volt ennyi év után ismét benézni.
Café Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, BudapestCafé Kör Étterem, Budapest
Még több kép (9 db) >>
Bronz fokozatú értékelő
Kihagyható 2026. május 29. 21:44a párjával járt itt
Ajándékba vettem a férjemnek egy "privát páros fürdés" ajándékutalványt még Karácsonyra. Most sikerült bevaltani. Hát amint megláttam, milyen a "bíbor fürdő" , majdnem elsirtam magam. Teljesen igénytelen, lepukkant az egész. A medencéről potyognak le a mozaikok. Oda nem illő, igénytelen csapok elcsufítjak az egészet.
Szent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, BudapestSzent Lukács Gyógyfürdő és Uszoda, Budapest
Még több kép (2 db) >>
2088
2026. május 28. 14:14egyedül járt itt
Különösebb izgalmaktól és fordulatoktól mentes beszámoló, mentem az Árkád legfelső szintjén, és evés után kapóra jött egy cukrászda. Betelepedtem, fiúk szolgálnak fel, lányok a pultban szorgoskodnak. Semmi problémám a felszolgálással, jöttek, készségesek voltak, szemkontaktusra reagáltak.
Gelati - Árkád, BudapestGelati - Árkád, BudapestGelati - Árkád, BudapestGelati - Árkád, Budapest
Még több kép (1 db) >>