Böngéssz a legfrissebb pécsi értékelések között!

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 50 városban járt márFelfedező - 134 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 217 feltöltött kép
Gyenge 2025. október 17. 19:16a párjával járt itt
A pécsi Árkádban van ez a cukrászda. Nem voltak kevesen az asztaloknál, ezért ezt választottuk. Kiszolgálás az asztalnál, fizetni a pénztárgépnél lehetett. DCJ stílusgyakorlat tortát választottam, kíváncsi voltam a 2025-ös országtortára, 1890 Ft +10 % szervízdíj az ára. A házi krémes 1390 Ft + szervízdíj.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 1010 városban járt márFelfedező - 3145 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 63536 feltöltött kép
Érdekes 2025. október 9. 0:12egyedül járt itt
Miután a Morzsa pékségből simán elhajtottak a Király utcában, bosszúból vagy bánatomban (mindegy) bementem a pont a Morzsa mellett álló templomba, mely sokkal vendégszeretőbb volt, mint az étterem. Itt aztán mások is ültek, rám is rám fért már egy kis ülés, felvonulni a Tettyére, meg onnan vissza, hát csak megpihen a jámbor utazó valami nyugodt helyen.
Urunk színeváltozása templom, PécsUrunk színeváltozása templom, PécsUrunk színeváltozása templom, PécsUrunk színeváltozása templom, Pécs
Még több kép (1 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. október 8. 22:36egyedül járt itt
Tulajdonképpen még nem tudatosult bennem, hogy mindenféle városok mindenféle terei is fent vannak itt az ittjartamon, ezekre kevésbé szoktam figyelni, általában konkrét intézményeket látogatok, ha valahová elmegyek. Ez a tér-dolog meg egy ilyen általánosság. Szóval, most láttam, hogy címszó ez itt, szombaton többször is átmentem rajta, tehát jogosan említem.
Kiváló 2025. október 7. 9:44a párjával járt itt
Budapesti Árkádban is kedvelem az Aranycipó pékséget, így itt is ezt választottam egy gyors ebéd céljából. Gusztusos szendvicsek, fehér vagy magos barna póksüteményben, láthatóan frissen készülnek. Van sokféle felvágottas, szalámis, de a vegák sem maradnak éhen. A kiszolgálás udvarias volt. A mi szendvicseink kerekítve 1.
2025. október 7. 8:17a párjával járt itt
A pécsi Árkád üzletközpontban kerestünk egy jó kávézót. A Café Marco tűnt szimpatikusnak, ami az emeleten van. Délidőben elég sokan voltak, olyan barátnős-beszélgetős helynek tűnik. Kiszolgálás az asztaloknál van, leültünk és gyorsan megkaptuk a kávénkat. A felszolgálónk egy udvarias fiatal srác volt.
Jó választás volt, a kávénk finom volt.
Kiváló 2025. október 7. 8:09a párjával járt itt
Pécs sétáló utcájában, a Király utcában találtunk rá erre a hangulatos pizzériára és jó helyen jártunk! Utólag megnéztük, az internetes vélemények is sok-sok jót írnak róla. Az étterem előtt is vannak székek és asztalok, de hűvös volt, ezért inkább a belső részt választottuk. Furcsa módon kevesen vacsoráztak egy hétköznap este a pizzériában.
Érdekes 2025. október 6. 20:05egyedül járt itt
Az ördög gondolta volna, hogy külön látványosság a pécsi "lakatfal", de ezek szerint igen. És, miután szombaton többször is elmentem mellette, és még kerestem is - csak futólag - a mi piros kis lakatunkat, így aztán most jogosan csatlakozom ide. De azóta, mióta ez működik, számtalan városban, településen van lakatfal, nem gondoltam, hogy még mindig kuriózum.
Kihagyhatatlan 2025. október 6. 16:21egyedül járt itt
Mikor beugrott, hogy te jó ég, a Zsolnay mauzóleumot még nem értékeltem, nem csak én, de más sem, azért ez olyan kollektív szégyenérzet, nem? Magad helyett, meg más helyett is. Az más, hogy az ember régen volt valamikor, de az most nem érvényes ide.
Zsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, PécsZsolnay Mauzóleum, Pécs
Még több kép (22 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. október 6. 13:10a párjával járt itt
Sok helyen találkozunk hidakon, sétautakon itt-ott lakatokkal, de ennyi lakatot együtt életemben nem láttam. A vaskerítést a Széchenyi téri dzsámitól a Székesegyház felé sétálva csodálhatjuk meg. A lakatfal eredete ismeretlen, talán a szerelmesek, talán a végzős gimnazisták helyezték el itt lakatjaikat.
Kihagyhatatlan 2025. október 6. 13:02egyedül járt itt
Valaha nem a népi lazulás színhelye volt, hanem a pécsi püspök építménye, nem bírt már mire költekezni az aktuális főparazita, hát építtetett magának egy palotát a Tettyére is, mert szép innen a kilátás. De ez akkor még nem volt Tettye, ugyanis a törökök még csak ezután jöttek.
Tettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, PécsTettyei romok, Pécs
Még több kép (12 db) >>