Böngéssz a legfrissebb pécsi értékelések között!

Kihagyhatatlan 2025. augusztus 9. 18:58családjával járt itt
Akvárium -terrárium nagyon tetszett. Szép környezetben van az állatkert.Álltalában jó helyük van az állatoknak!Egyedül a medve lakhelye nem tetszett,kicsi a területe,és nagyon kopár,egy fűszál se egy bokor vagy fa nem volt a ketrecben.Szegény medve csak rótta a köröket.Ezt leszámítva teszett az állatkert.
Szörnyű 2025. augusztus 6. 23:29barátokkal járt itt
A hely jó, a kiszolgálás is jó, de úgy kezdik, hogy nincs szabad hely... persze van.. játszanak...., a csülök tálnak semmi íze csak a köret értékelhető...
Nekünk nagyon- nagy csalódás volt..
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 266 városban járt márFelfedező - 337 helyen első értékelőNépszerű író - 29 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2785 feltöltött kép
Kiváló 2025. július 10. 13:07a párjával járt itt
Az utcán tanakodtunk, hogy hova menjünk vacsorázni. A kedves pincérnő ezt meglátta és hozta az étlapot, hogy nézzük meg. Tetszett, így bementünk. Kicsi a belső tér, hangulatos és kinti rész is van. Húslevest kértünk, rakott krumplit és hortobágyi húsos palacsintát. A húsleves nagyon jó ízű, tényleg hús főtt benne.
Kossuth Kisvendéglő, PécsKossuth Kisvendéglő, PécsKossuth Kisvendéglő, Pécs
Kiváló 2025. július 10. 12:59a párjával járt itt
Kedves szállásadónk Zsuzsi és Panni kutyus várt minket és elmondta a tudnivalókat. A ház előtt tudtunk parkolni. Forgalmas út melletti mellékutcában, csendes helyen van az apartmann. Tágas, egylégterű a teljesen felszerelt konyhával. Modern és szép minden. Elég szék, asztal és párna is van bőven. Kényelmes ez a hely!
Stardust Apartman, PécsStardust Apartman, PécsStardust Apartman, PécsStardust Apartman, Pécs
Még több kép (1 db) >>
Kiváló 2025. július 10. 12:56a párjával járt itt
Pécsre jöttünk pár napra így rögtön útba is ejtettük ezt a különleges helyet. Ikarus a konyha, másik az étterem, 3. a mosdó és kinti helyek is vannak. Kedves kiszolgálás, gyors és finom ételek. Pljeskavicát és Cigány pecsenyét ettünk. Mindkettő finom, ízletes volt, jól fűszerezve. Üdítőt ittunk, ez ugyanis alkoholmentes övezet.
Ikarus Faloda, PécsIkarus Faloda, PécsIkarus Faloda, PécsIkarus Faloda, PécsIkarus Faloda, PécsIkarus Faloda, PécsIkarus Faloda, Pécs
Még több kép (4 db) >>
Kihagyhatatlan 2025. július 7. 20:00a párjával járt itt
4 pályázat érkezett be, így ezeket nézhettük végig a csodás Bazilikára vetítve. Mindegyikben voltak nagyon érdekes részek, de teljesen különbözőek voltak az alkotások, gyorsan eltelt a fél óra. Remek ilyen méretben nézni a fényjátékot. Sajnos nem az nyert amelyikre szavaztunk.
Zsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, PécsZsolnay Fényfesztivál, Pécs
Még több kép (18 db) >>
Kiváló 2025. július 7. 19:29a párjával járt itt
Kívül-belül szép ez a hely! Nagyon sok minden van, a szendvicsektől kezdve, péksüteményeken át, különféle édes-sós aprósütemények, torták, sütik, fagylaltok tömkelege, hogy végig nézni is elég! Fagyizni jöttünk be, de nehéz volt a választás. Többfélét is ettünk, mindegyik finom volt, de nekem a körtés ízlett a legjobban.
Trüffel Cukrászda, PécsTrüffel Cukrászda, PécsTrüffel Cukrászda, PécsTrüffel Cukrászda, PécsTrüffel Cukrászda, PécsTrüffel Cukrászda, PécsTrüffel Cukrászda, Pécs
Még több kép (4 db) >>
Kiváló 2025. június 28. 9:48egyedül járt itt
A hotel nagyon tetszett, jó a buszközlekedés a város központjába. A szoba kényelmes volt a személyzet segítőkész. A wellness sokat segített az egészségem megőrzésében.
Epit segítőkész, becsületes, szavát megtartó
embernek ismertem meg.
A szobámig nap mint nap hosszú utat kellett
megtenni.
A szobában az asztal és a székek nem tetszettek.
Szörnyű 2025. június 27. 12:03családjával járt itt
Az ott dolgozók hozzáállása,viselkedése kritikán aluli.
Semmi kedvesség bennük flegma hangnem.(Mischler Cakes)
El is jöttünk inkább nem vásároltunk semmit.
Ajánlani inkább a másik cukrászdájukat fogom (Lidl mellett) ott törzsvendég vagyok kedvesek a felszolgálók.
Kiváló 2025. június 25. 18:12barátokkal járt itt
Sokszor jártam már az étteremben, mindig tökéletes kiszolgálásban és gasztro-élményben volt részem. A pincérek figyelmesek, az ételek és az ajánlások parádésak, az italok kifogástalan hőméréskletűek - még sosem csalódtam. A hely barátságos, a kerthelyiség kifejezetten kellemes, ami meglepő, hiszen szinte a belvárosban van, mégis eldugott, nyugis és barátságos.