Böngéssz a legfrissebb pécsi értékelések között!

2025. december 28. 20:15a párjával járt itt
Ami tetszett az minden. Ami nem tetszett, az az unalmas fogadtatás. Megértem, hogy nem üdvözli a személyzet a vendégeket, 2 pincér kivételével. Azt viszont kevésbé értem, hogy még fogadni sem hajlandók a köszönést. Lelke rajta a recepciónak, a takarítónőknek, a pincéreknek - mi így is jól éreztük magunkat.
Átlagos 2025. december 28. 12:45egyedül járt itt
Még sose voltam Pécsen, ezért nagyon vártam!

Közel van mindenhez is....

Nincs recepció csak reggel akkor is gyenge. 17:00 után csak kártyával tudok közlekedni!

A reggeli katasztrofális 3 emberre 5db zsemle némi felvágottal azért elég kevésnek gondolnám!

Parkolás legalább megoldott volt!

Ennél többet vártam!
Átlagos 2025. december 11. 9:53 járt itt
Negatívumok:

Rosszul indult: Nem volt a kiválasztott leves. Rosszul folytatódott: A pincér visszajött, hogy a már megrendelt malac-sülttel még sem tud szolgálni. Helyette választottam a rántott sertéstekercset:
- A köretként kapott serpenyős burgonya olyan semmilyen volt, mintha főtt krumplit ettem volna: Se nem ropogós, se nem szaftos.
Szörnyű 2025. november 25. 20:50családjával járt itt
Nagy várakozással látogattuk meg a pécsi Namaste Indian Ettermet, remélve, hogy autentikus és minőségi indiai kulináris élményben lesz részünk. Sajnos, a tapasztalataink jelentősen elmaradtak az elvárttól, és összességében nem tudjuk ajánlani a helyet azoknak, akik a valódi indiai konyha ízvilágát keresik.
Kiváló 2025. november 14. 18:07barátokkal járt itt
Sziasztok! Muszáj beszélnem arról a helyről, ahol a hétvégén voltam Pécsen, mert komolyan, ez nem csak egy étterem, hanem egy életérzés. Besétálsz a Fusion Grillbe, és a vibe már a bejáratnál 10/10. A hely olyan cozy, mégis vibrant, hogy instant ott akarsz maradni órákig. De ami igazán game-changer itt, az a konyha.
Fusion Grill, PécsFusion Grill, Pécs
Kiváló 2025. november 9. 18:59barátokkal járt itt
Barátainkkal tartózkodtunk a Hotel Laterumban.
Nagyon jól èreztük magunkat: a szállás kiváló volt. Tágas ,jól felszerelt szobák,az ágy kènyelmes,a szemèlyzet kedves ,segítőkèsz. Reggeli ès a vacsora is ízlèsünknek megfelelt,bősèges.
Sajnos a welnes nem nyerte el a tetszèsünket: szerettünk volna sokkal melegebb vizet.
Összessègèben : csak ajánlani tudom másoknak is.