Böngéssz a legfrissebb tihanyi értékelések között!

Kiváló 2026. szeptember 16. 11:08a párjával járt itt
Nagyon jó helyen van. Tiszta hotel, kényelmes ágy, kifogástalan ételek. Kedves fogadtatás, és közvetlen személyzet a hotel minden területén. Csodálatos partszakasz, ingyenes napozóágyakkal. Sok szép fa, amik elegendő árnyékot ad a pihenők számára. Amit megkellene oldani, a fürdőzésre alkalmas sekélyebb rész a vízben nagyon kavicsos, göröngyös.
2026. augusztus 28. 13:32a párjával járt itt
A szobából alig látszott a Balaton . A szobában nem volt hova kiteríteni a vizes törölközőt és fürdőruhát. Hiányzott az erkély, de persze az már feláras. Az étterem rettenetesen zsúfolt. És nagyon zajos! Minden nap úgy kellett külön kérni kávés kanalat, mert nem volt. Az étel választék széles és bőséges volt, de a főételek nem túl ízletesek.
Kiváló 2026. augusztus 26. 10:00a párjával járt itt
Azért adtam az egyébként kíválló éttermi szolgáltatásra 4 csillagot, mert a vasárnap esti(? ) császármorzsa teljesen rossz volt. . . . csodálkoztunk, mert egyébként mindíg minden tökéletes. Még egy probléma volt: az 1. finn szaunában az ülőpadból 2 helyen is kiállt a szög-csavar 1 cm -t is meghaladó módon, szóvátettem a spa részlegen, rögtön intézkedtek.
Szörnyű 2026. augusztus 16. 18:20családjával járt itt
Hat fős családként ültünk be ebédelni. Nagyon sokat kellett várni. Dongtak a darazsak az étteremben, engem egy meg is csípet. Számla elszámolási panaszomnál a végén hiába kértem, nem kaptam panaszkönyvet. Az állítólagos üzletvezető a többi pincérrel összefogva degradált, hogy tanuljak meg olvasni és számolni. Senkinek sem javaslom a helyet.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2026. augusztus 13. 12:28a párjával járt itt
Csodálatos élmény a panorámás teraszon elfogyasztani bármit egy augusztusi délutánon! Nagyon finom süteményeket és kiváló espressót kaptunk, ay americano viszont túl hígra, gyengére sikerült... A tökéletes zenét is élveztük, remek hangulat, udvarias kiszolgálás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Bronz fokozatú értékelő
Szörnyű 2026. augusztus 13. 12:15a párjával járt itt
Az augusztusi hőségben tértünk be ca. 14. óra tájban. Kis időbe telt míg a pincér az asztalhoz fáradt. A rendelés felvétele után nem sokkal visszatért az italokkal. A melletünk levő asztalt nem szedte le, a koszos edények látványa és a darazsak megszállta üvegek, poharak zavarta bennünket. Egy másik közeli asztal is ugyanígy maradt jó ideig!
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 78 városban járt márFelfedező - 52 helyen első értékelőNépszerű író - 25 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Kihagyhatatlan 2026. augusztus 10. 17:34a párjával járt itt
A Pogány Madonna tárlatvezetésre jöttünk ide Bujtor fiának vezetésével és szuper program volt. A belépőjegy tartalmazott egy kis vendéglátást is a végén. Minden rajongónak és nosztalgiázni vágyónak ajánlom - de évente csak egyszer rendezik meg!
Átlagos 2026. augusztus 7. 22:14családjával járt itt
4 érkeztünk egy ebédre! Döbrögi 4 személyes tálalt rendeltünk. Sajnos szomorúan tapasztaltuk hogy inkább 2 kevésbé éhes embernek elegendő.29.000ft ért többet vártunk volna. A tisztaság is hagy kivetnivalót. Kerülendő hely erősen!!!
Régi Idők Udvara Skanzen és Étterem, Tihany
2026. augusztus 5. 20:16barátokkal járt itt
Kb. 10 évvel korábban jártam a szálláshelyen, ehhez képest a változás néhány területen javuló volt, de elég sok témában sokat megkopott a szállás minősége. Műszakilag nagyon ráférne egy felújítás az épületre. Az ételválaszték elég szűkös és átlagos minőségű. Nem fordítanak elég figyelmet az étel érzékenyek speciális igényeire.
Szörnyű 2026. július 26. 14:13csoporttal járt itt
Az édesanyámmal szörnyü lekezelően és bunkón beszelt a magas férfi aki az egyik pincér az édesanyám mérgesen távozott az étel szörnyű volt a hugomat bunkón tessékelték vissza a mellékhelységből senkinek nem ajánlom a helyet ha választani kéne inkább egy uzcai gyrosos mint hogy ez aki teheti fusson az étterem kozelebol