Az édesanyámmal szörnyü lekezelően és bunkón beszelt a magas férfi aki az egyik pincér az édesanyám mérgesen távozott az étel szörnyű volt a hugomat bunkón tessékelték vissza a mellékhelységből senkinek nem ajánlom a helyet ha választani kéne inkább egy uzcai gyrosos mint hogy ez aki teheti fusson az étterem kozelebol
Elképesztő, hogy tehetnek ilyen gusztustalan eszközöket az asztalra. Nem nyúltam hozzá a fűszertartóhoz, koszos volt. Az étel jó volt, de sokat rontott az élvezeti értekén az evőeszköz. Szomorú élmény volt
Vendég
Jó 2026. június 22. 11:51a párjával járt itt
Midig nagyon kedves a személyzet,az ügyfélszolgálat kifogástalan nagyon kedvesek,szinte felhőtlen 3 napot töltöttünk,önöknél. 2026 június 18-án a vacsoránál az 524-es asztalnál foglaltunk helyet. Az asztalokat felügyelő hölgy a szomszéd asztalnál kedvesen felvette az ital rendelést,és minket figyelmen kívül hagyva tovább sétált.
Sajnos olyan szokásom van,hogy étkezés közben szeretek a lehetőségemhez igazítva italt fogyasztani. Kértem is az egyik magas szőke fiatal embert hogy szeretnénk italt rendelni. A kérésem ellenére valahogyan kimaradtunk. A fentiekben említett hölgyet megszólítva kértem a fogyasztani kívánt italokat az étkezés végén,De "ő "mindenféle reklamáció nélkül a rendelésemet kifogásolta. /kértem a a melegre való tekintettel egy hideg és egy raktár meleg Stellát, és a nejemnek egy rostos üdítőt/Egyébként 17 én gyorsan és udvariasan megkaptuk a két sört és az üdítőt!