Böngéssz a legfrissebb tihanyi értékelések között!

Szörnyű 2026. július 26. 14:13csoporttal járt itt
Az édesanyámmal szörnyü lekezelően és bunkón beszelt a magas férfi aki az egyik pincér az édesanyám mérgesen távozott az étel szörnyű volt a hugomat bunkón tessékelték vissza a mellékhelységből senkinek nem ajánlom a helyet ha választani kéne inkább egy uzcai gyrosos mint hogy ez aki teheti fusson az étterem kozelebol
Kiváló 2026. július 24. 18:53a párjával járt itt
Nekünk tetszett, ízlett is bőséges is volt.Az árak balatoniak ,de ez ellen nem tudunk mit tenni.
Kiváló 2026. július 22. 22:50a párjával járt itt
Ketten ebédeltünk a férjemmel.Kwdvesek voltak jól fogadták minket.Az árak átlagos balatoni árak.Bátram merem ajánlani az adag bőséges volt és finom.
Gyenge 2026. július 16. 20:27gyerekekkel járt itt
Elképesztő, hogy tehetnek ilyen gusztustalan eszközöket az asztalra.
Nem nyúltam hozzá a fűszertartóhoz, koszos volt.
Az étel jó volt, de sokat rontott az élvezeti értekén az evőeszköz.
Szomorú élmény volt
Fogas Csárda, Tihany
2026. június 22. 11:51a párjával járt itt
Midig nagyon kedves a személyzet,az ügyfélszolgálat kifogástalan nagyon kedvesek,szinte felhőtlen 3 napot töltöttünk,önöknél. 2026 június 18-án a vacsoránál az 524-es asztalnál foglaltunk helyet. Az asztalokat felügyelő hölgy a szomszéd asztalnál kedvesen felvette az ital rendelést,és minket figyelmen kívül hagyva tovább sétált.