Gyöngyös - Oxygen Adrenalin ParkGyöngyös - Sástó
GyöngyösGyöngyös

Gyöngyös bemutatása

Gyöngyös városa a Mátra kapujában fekszik. Avar eredetéről a térségben talált, avargyűrűknek nevezett egykori kőgátak tanúskodnak. Elsősorban borkereskedelmének köszönhetően kapott városi rangot a 14. század közepén. A ferences rend a 15. században költözött ide.

Gyöngyös és környéke legfrissebb értékelései

2025.12.24a párjával
Voltam már az országban ennél forgalmasabb helyeken is de ez a hely mindent visz negatívba... az elmúlt fél évben kb 8 esetből 7 szer 12 és 24 perc közötti időt vártam a drive sorban, (mértem) ha csak nem érsz rá nagyon soha ne állj sorba ha mégis csak akkor ha senki nincs de én már úgy is...
2025.11.25a párjával
Isteni finom ételek , kedved kiszolgálás , hagyományos ételek újragondolva , különlegességek sokasága az étlapon . Mindenkinek bátran ajánlom !!
2025.11.23gyerekekkel
2025.11.23.án 16:17 kor megrendelt étel még készülőben sem volt 17:53 kor , panaszt tettem de nem nagyon foglalkoztak vele. Vissza kértem a pénzt és eljöttünk. Többet biztos nem megyünk oda !

Gyöngyös és környéke kedvelt szállásai

Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak reggelivel
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Hotel Aquarell Cegléd
51.939 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Kirándulnál Gyöngyös környékén?
Nézd meg válogatásunkat a környékről!
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Gyöngyös és környékén

Kastélyhotel Sasvár ParádsasvárKastélyhotel Sasvár, ParádsasvárCsomagok már 25.556 Ft/fő/éj ártól
298 értékelés
Lifestyle Hotel Mátra MátraházaLifestyle Hotel Mátra, MátraházaCsomagok már 26.960 Ft/fő/éj ártól
128 értékelés
Barrico Thermal Hotel DemjénBarrico Thermal Hotel, DemjénCsomagok már 24.125 Ft/fő/éj ártól
38 értékelés
Hotel Narád MátraszentimreHotel Narád, MátraszentimreCsomagok már 24.705 Ft/fő/éj ártól
310 értékelés
Gyöngyös a térképen