Hotel Kálvária Győr ★★★★

Hotel Kálvária GyőrHotel Kálvária Győr
Hotel Kálvária GyőrHotel Kálvária Győr
75 fotó

Hotel Kálvária Győr - Vendégvélemények összefoglalója

A Hotel Kálvária Győr modern, tiszta és kényelmes szállás Győr belvárosához közel. A szobák tiszták és tágasak, a berendezés egyszerű, de ízléses. A reggeli gazdag választéka bőséges és változatos, sokféle ízlést kiszolgálva. A személyzet barátságos, figyelmes és segítőkész. Az étterem ételei ízletesek, a szolgáltatás gyors és udvarias. A Hotel Kálvária által szilveszterkor szervezett programok és vacsora rendkívül kiemelkedőek voltak, a zenei műsor és az ételek jó benyomást keltettek.

32 vendég véleménye alapján

3,6Kényelem
4Szolgáltatás
4,2Étkezés
4,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hotel Kálvária legnépszerűbb csomagjai

Hotel Kálvária Győr - Napi árak önellátással (1 éjtől)
Napi árak önellátással (1 éjtől)
27.472 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Hotel Kálvária Győr - Pünkösd
Pünkösd
29.936 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Hotel Kálvária Győr - Május 1.
Május 1.
Hotel Kálvária Győr - Húsvét
Húsvét
29.936 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Hotel Kálvária Győr - Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
31.472 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Kálvária Győr - Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
47.472 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Évindító Szállásvadászat Hévízen
Hotel Nagyerdő Debrecen - Debreceni ízelítő
Hotel Nagyerdő Debrecen

Hotel Kálvária Győr vélemények

2026. január 8.barátokkal járt itt
A parkoló 2500 ft/éjszaka az rablás, mert szűk is és nem ad semmi extrát. A mi épületünkbe nem volt lift ìgy a 3. emeletre sokszor kellett fel-le mászkálnunk. Az ágy matraca rugós. Aki ezt szereti annak jó, de pihenésre alkalmatlan. A személyzet viszont nagyon kedves. A szoba tiszta volt.
Hotel Kálvária válasza
Kedves Vendégünk!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét.
Örülünk, hogy személyzetünkkel, a reggelivel és a szálloda tisztaságával meg volt elégedve. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeinknek jól induljon a napja, ezért reggelinél szívesen készítünk a vendégeknek tojásételeket a büféasztal kínálatán felül.
2026. január 9., Hotel Kálvária, Hotel Kálvária
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt márFelfedező - 11 helyen első értékelőNépszerű író - 27 hasznos szavazat1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2025. november 28.családjával járt itt
Én ennek a szállodának nem adnék 4 csillagot, az tuti. Max. kettőt, jóindulattal. . . Első nap, megérkezés: nagyon kellemes szobát kaptunk, de rögtön jeleztük, hogy nincs internet. Kipakolás után elmentünk a városba szétnézni. Mikor visszaértünk, kiderült, hogy tv-adás sincs - elsőre csak annyi ígéretet kaptunk, hogy majd másnap a szerelő megnézi.
2025. január 2.csoporttal járt itt
A Hotel hangulatos, bár kicsit zajos. Az ételek finomak voltak, a szoba tiszta, egyszerű. A személyzet nagyon kedves, és segítőkész volt. A szilveszteri este jól meg volt szervezve. Jó volt a hangulat, az ételek különlegesek, és ízletesek voltak, a zene a műsor fantasztikus volt. Jól éreztük magunkat.
2024. április 29.a párjával járt itt
A szoba tiszta és tágas volt, csak a lift hiányzott abból a szárnyból, ahova a szobát kaptuk. Mivel tetőtér, kilátás nagyon nem volt. A személyzet kedves, a reggeli választékos, szerény igényűeknek bőséges. A wellness részleg kicsi, több fő esetén nem pihentető, pedig nagyon kényelmesek a pihenő agyak.
Gyenge 2023. november 13.a párjával járt itt
Évek óta visszajáró vendégek vagyunk a Kálvária Hotelbe, eddig mindég elégedettek voltunk, azonban a legutóbbi látogatásunk töbszörös csalódás volt:
- a szoba elhelyezkedése miatt (az ablakunk egy nagy forgalmú útra nézett, ahol hajnal 3 -tól folyamatosan jártak az autók, ezért képtelenség volt aludni) kényelmetlen volt,
- nem volt megfelelő hőfokú a melegvízellátás,
- a reggeli bár választékos, és minőségi összeállítású, azonban aminek melegnek kellett volna lennie az mind langyos vagy inkább hideg volt, pedig időben érkeztünk a reggelihez,
- eddigi tapasztalataink a Hotelt tekintve (van egy jó pár) a Recepciósok mindég nagyon kedvesek és udvariasak voltak, többek közt ezért is szerettünk itt megszállni, no meg a tisztaság miatt, ez utóbbi alkalommal két férfi recepcióssal volt dolgung, nos rólluk egyik előző jellző sem mondható el (kedves és udvarias) .
Kiváló 2023. szeptember 5. járt itt
Varázslatos a hotel.Finom ételek kedves személyzet.Rend fegyelem.Árban megfelelő.A város szuper Buli helyek,vidámság móka kacagás.
Kiváló 2023. augusztus 21.gyerekekkel járt itt
Mindenki nagyon kedves volt, a tisztasággal és a reggelivel is meg voltam elégedve ( nagy választék). Nagyon tetszett, hogy lift volt az épületben, amire nem is számítottam, nagy segítség volt számomra. A mi ablakunk az udvara nézet, ami csendes volt és sok fát lehetet látni. Én vonattal érkeztem busszal 3 perc és gyalog pedig szép lassú tempóba is 12-14 perc az állomástól.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 133 városban járt márFelfedező - 111 helyen első értékelőNépszerű író - 383 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 3211 feltöltött kép
2023. július 15.barátokkal járt itt
Jó ilyen szállodába betérni, ahol ragyogó tisztaság és kedves fogadtatás várja az érkezőt. A tisztaságot még csak hangsúlyozzák a fehér, világos csempék, a világítás. Egy kicsit meglepő, hogy a lounge nem a recepció előtt, hanem egy lépcsőkön keresztül megközelíthető folyosóról nyílik. Itt van lehetőség várakozni, pihenni, tévézni.
Hotel Kálvária Győr - VendéglátásHotel Kálvária Győr - SzobákHotel Kálvária Győr - SzobákHotel Kálvária Győr - SzobákHotel Kálvária Győr - SzobákHotel Kálvária Győr - Külső képHotel Kálvária Győr - BelsőHotel Kálvária Győr - BelsőHotel Kálvária Győr - BelsőHotel Kálvária Győr - BelsőHotel Kálvária Győr - BelsőHotel Kálvária Győr - BelsőHotel Kálvária Győr - Medence/kertHotel Kálvária Győr - Medence/kertHotel Kálvária Győr - Külső képHotel Kálvária Győr - Külső képHotel Kálvária Győr - Medence/kertHotel Kálvária Győr - Külső kép
Még több kép (15 db) >>
2023. július 8.a párjával járt itt
A reggelik finomak,bőséges választék ,azon kívül gluténmentes,diétás ételek között is lehet választani. Kedves személyzet. A recepció ,és az étterem személyzete kérésünket maximálisan teljesítette. A szálloda tiszta,szép, kényelmes szobákkal rendelkezik. A falakon kihelyezett festmények emelik a szálloda színvonalát.
Gyenge 2022. december 12.a párjával járt itt
Teljes mertekben elegedetlen voltam a reggelivel. 7töl 10ig van reggelli 8 orakor lementünk nem volt hely. vartunk azt nem volt reggeli, nem volt felvagott, egyaltalan nemvolt tojas, nem volt pekarú, stb szoltunk már vegeztünk a konzervreggelivel mire kb jo fel óra mulva feltöltötték hát mit mondjsk inkább semmit
Hotel Kálvária Győr a térképen
9024 GyőrKálvária u. 22/d.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Zárt parkoló, kamerával felügyelt: 2500 Forint / éj (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Macska: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
• Kis testű kutya: 5000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek