2026. július 26.a párjával járt itt 55Nagyon ajánlom ahelyett van egy varázsa.kedvesek voltak nagyon sok a vendég nagyon sokat kellett várni.Minden finom .volt
2026. július 25.a párjával járt itt 45Nagyon kedvesek aranyosak voltak.Az étel finom volt,és nagy adag.Végre ahol nem csak a szokásos rostos lé volt végre fekete ribizli.Egyetlenbprobléma volt,hogy a Szép kártyát nem fogadják el.Szerintem nagyot lendítene a forgalmon ha használhatnánk.
2026. július 25.a párjával járt itt 15Sajnos nagyon sokan voltak ,mi beültünk az étterembe senki ránk se nézett.De legalább OTP szépkártyát elfogadnak ha egyszer valakit kiszolgálnak.
2026. július 24.a párjával járt itt 55Nekünk tetszett, ízlett is bőséges is volt.Az árak balatoniak ,de ez ellen nem tudunk mit tenni.
2026. július 23.a párjával járt itt 55Évekóta szerettünk volna bejutni végre sikerült.Jól éreztük magunkat.
2026. július 23.a párjával járt itt 55Nagyon elálmosodott a férjem vezetés közben de már amikor jártuk errefelé akkor kiszúrta magának a helyet. Ő csak egy kávét szeretetet volna én meg egy sütit. Így lett belőle egy kávé egy somlói és 2 nuttelás palacsinta vanília öntettel. Csak ajánlani tudom a helyét ,sőt még kerékpárt is lehet itt bérelni napi 5000forintért.
2026. július 22.a párjával járt itt 55Ketten ebédeltünk a férjemmel.Kwdvesek voltak jól fogadták minket.Az árak átlagos balatoni árak.Bátram merem ajánlani az adag bőséges volt és finom.
2026. július 21.a párjával járt itt 45Csak ajánlani nagyon kedvesek segítőkészek a pultosok.Önkidzolgáló az étterem a pulthoz mész ott kapod az italos és az ételed is.Nagyon tiszta barátságos hely.Kucsit nekem furcsa volt,hogy szerintem a pennys fűszeres krumpli volt a sült krumpli,de jó volt.ketten ebédetünk és még ittunk is 5700 forintért.
Érdekes
2025. november 22.a párjával járt itt 45Nagyon jól éreztük magunkat, ugyan csak két napot fürdőztünk, de nagyon jó volt.
2025. július 28.a párjával járt itt 45Évekóta vissza járunk. Kedvesek aranyosak. Régebben változatosabb volt a választék és lényegesen drágult is mi nem. Szép kártyát elfogadnak. Most még sorban sem kellett állnunk.