Amit hiányoltunk, hogy a szállásvadász felé jelzett gluténérzékenység nem jutott el a szálláshelyig, így nem tudtak felkészülten várni. A szobák tágasak, kényelmesek voltak, kellemes és puha tiszta volt az ágynemű. A szobákban örültünk volna 1-1 széknek és valami alkalmatosságnak, ahova a vizes törölközőket és fürdőruháinkat kiteregethettük volna száradni.
Összességében elégedettek voltunk, jól éreztük magunkat. Köszönjük. (A Szállásvadász kiegészítése: Ellenőriztük és a megadott információ továbbításra került a szálloda felé, akik sajnos, az értékelés alapján, ezt figyelmen kívül hagyták. )
Hiányoltuk a szobában hűtőszekrényt. Ez nem csak az innivaló hűtése végett (meleg napokat fogtunk ki a tetőtéri szobában) lett volna célszerű, de gondolni kell(ene) a cukorbetegekre is az inzulin hűtése miatt. Hozzá kell tenni, hogy készségesen felajánlották a recepción lévő hűtő használatát. Egyéb (pozitív) véleményem a fenti értékelésből kiolvasható.
Kiábrándult volt az egész. A személyzet kedves de látszik rajtuk,hogy ki vannak szipolyozva. Ott létünk alatt 2 felszolgálóval találkoztunk mintha 0/24-ben dolgoznának. A recepciós felszólító is volt. Teljes ellátással voltunk. Ez itt azt jelentette,hogy a reggeli az bőséges,ebéd tányérszerviz,egy leves és egy ehetetlen paprikás csirkével becézett valami tésztával.
Ebédnél ,vacsoránál már nem volt kenyér kivéve és minden italért fizetni kellett. Legalább egy kancsó csapvíz lehetett volna az asztalon. Étel választék kevés és az is izre hagyott kivetni valót. A wellness részlegen a víz olyan szinten volt elklórozva,hogy begyulladt a szemem tőle. Szoba kialakulása csapnivaló főleg a zuhanyzó rész. Összeségében nagyon elégedetlen vagyok. Soha többet nem megyek oda és nem is ajánlom senkinek.
Évek során hagyománnyá vált, hogy a barátnőmmel szilveszterkor új, - általunk még nem ismert - városba és szállodába látogatunk el. A Medián Hotelt egy szóval úgy jellemzném, hogy nagyszerű! Idősebb hölgyek lévén igen kritikusak vagyunk, de itt nem találtunk kifogásolnivalót!
A recepciós nagyon udvarisan, segítőkészen fogadott, a szoba lifttel is megközelíthető, ízlésesen és praktikusan berendezett. Az ételek választékosak és finomak voltak, a személyzet mindenre odafigyelt. A tisztaság nem csak a Hotelt jellemezte, de a kisvárosba is ezt tapasztaltuk és a városi fürdőben is. Közvetlen, beszédes, mosolygós emberekkel találkoztunk Hajdúnánáson!
Mint a fenti értékelésből is látszik, a szálloda jó, másnak is ajánlani fogom. A hely csendes, nyugodtan lehet pihenni. A szoba és fürdőszoba kényelmes volt, a feltálalt ételek ízletesek. A fürdőszobából hiányoltam a zuhanyozóban a csúszásgátlót.
4 éjszakát töltöttünk el férjemmel. all incl. light csomaggal,azaz ingyen volt az üdítő,ásványvíz,15 óra után a kávé. Ebédet is kaptunk,menüset. Volt nap,hogy csak mi voltunk a wellnessben. A szoba nagy,kényelmes,viszont nincs hűtő és a zuhanyzón nincs függöny,sem ajtó,így nagyin vízben állt a csempe. Ezt leszámítva mindennel elégedettek voltunk.
Nagy családdal voltunk ott,figyelmes,barátságos személyzet vett körül minket! Az ételek finomak voltak,a fürdő részleg jó volt! Egy időben lakodalom is volt de nem volt zavaró,sőt nagyon jó és családias hangulattal fogadták a nagy családunkat! A szoba tiszta és szép volt,jól működő klímával! A parkolási lehetőség is tökéletes! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Pici szoba, gusztustalan matrac, köntöst úgy kell kérni külön, miért nincs élből a szobában? A jakuzzi már eléggé leharcolt, törött hajszárító, (filléres tétel)(? ! ) rozsdás, kopott törölköző szárító. Egyszerűbb ételek, személyzet, flegma stílus,átlagon aluli. A korlátlan üdítőfogyasztáshoz képest sehol-semmi, senki nem világosít fel semmiről.
Nagyon szép tiszta a szállás.A személyzet kifogástalan, nagyon értik a dolgukat , mindent megtesznek a vendégekért.A wellness nagyon jó!Az ellátás ***** ,nagyon-nagyon finomak az ételek , a sütemények. Boldogan megyünk újra ! 2019 .09 .13 - 15 . - i g voltunk Egerből .
Negatívumot nem tudok mondani,a személyzet rendkívül udvarias, kedves , a tisztaság rendkívüli.A nyári időszakra talán jó lenne egy kinti medence és napozóterasz.Az ételek finomak és változatosak voltak.