Thermal Hotel Harkány Harkány

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
78 fotó

Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Harkány egy retró hangulatú szálloda Harkány központjában, melyet a parkos környezet és a nyugodt fekvés jellemez. A gyógyvíz és a gyógykezelések központi elemei a kínálatnak, a belső és külső medencék használata térítéshez kötött. A szobák többsége kényelmes, de előfordulhatnak elöregedett részletek és felújítást igénylő elemek. A wellness részleg és a szaunafalu sokféle lehetőséget kínál a lazításra, a belső és külső szaunák, a gőz- és infra-szaunák széles választéka a pihenést szolgálja.

182 vendég értékelése alapján

3,8Kényelem
4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Május 1.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
AquaMed Hotel Harkány - Kedvezményes ajánlat
AquaMed Hotel Harkány
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Thermal Hotel Harkány Harkány vélemények

Kiváló 2016. július 9.a párjával járt itt
Nagyon jól éreztük magunkat, mert azt kaptuk, amit elvártunk, sőt, még kicsit többet is . Mindenki nagyon kedves volt és figyelmes. A park gyönyörű és gondozott, jó volt hűsölni a fák alatt . Tökéletes pihenés volt számunkra.
Kiváló 2016. június 20.gyerekekkel járt itt
Középkorú pár 2felnőtt korú gyermekkel jártunk a szállodában mind fiatalabb korosztálynak mind az idősebb korosztálynak csak ajánlani tudom. Nyugodt környezettel szuper jó ételekkel választékos büfé reggelikben és vacsorákban volt részünk ,barátságos volt a személyzet is. Nem beszèlve a környék páratlan szépségeiről.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
2016. június 9.a párjával járt itt
Az ittjártam. hu jóvoltából tölthettünk itt két éjszakát, amit ezúton is köszönök szépen! :-)
A környék gyönyörű, az odavezető út is pihentető. A szálloda a szocializmusban épült, egy ügyes tervezéssel, kis alakítással mégsem ez az első gondolatom, amikor meglátom. Szépen felújított modern külső, belső az első látásra.
Thermal Hotel Harkány Harkány - SzobákThermal Hotel Harkány Harkány - SzobákThermal Hotel Harkány Harkány - Külső kép
Átlagos 2016. május 17.családjával járt itt
Egy májusi hosszú hétvégét töltöttünk barátainkkal a hotelben. A fogadtatás kedves és barátságos volt annak ellenére, hogy egy félreértés következményeként már reggel 10-re a szállodába értünk. Fél órán belül elfoglalhattuk így is a szobáinkat. A hotel külsőleg egy SZOT üdülőhöz hasonlít azonban belépve már korszerű és kényelmes.
Gyenge 2016. május 8.a párjával járt itt
Elfoglaltságaim miatt legtöbbször a hét végéket választom ki. Pihenni, kikapcsolódni megyünk, s nem kritizálni, mindig jól érezzük magunkat, még ha a szórakozást a hotelen kívül is kell keresnünk. Kedves volt a fogadtatás, de semmi tájékoztatás, csak kulcsátadás. Szuperior szobát foglaltunk, a kényelem reményében.
Kiváló 2016. május 6.gyerekekkel járt itt
Harkány az egyik kedvenc fürdővárosom. Az az érzésem mintha a Mediterrán vidéken lennék. A szálloda, a wellness, a környezet csodálatos, az ételek, italok mind kiválóak. Jártunk a Siklóson a várban, a gyerek nagyon élvezte a történelmi múltat ismertető környezetet, de voltunk a faluban is, ahol bejártunk pár jó kis pincét.
Kiváló 2016. május 4.a párjával járt itt
2016 január harmadik hétvégéjét töltöttük itt férjemmel szülinapi meglepetésként. A hotel lakóhelyünkhöz közel található és gyógyvízzel rendelkező szálloda, ezért esett rá a választás. Először jártunk itt. A recepción barátságosan fogadtak. A standard szoba megfelelő volt, erkélyes, tiszta.
2016. május 4.barátokkal járt itt
Áprilisban érkeztem a Balatonról ötödmagammal "wellnes napok"-ra, vasárnaptól keddig. Az időpont választás tökéletes, nem volt fullon a szálloda,s még az időjárás is nekünk kedvezett. Három szobát foglaltunk, mindhárom tiszta s minden nap újból rendezett volt,ami nem kis feladat öt otthonról elszabadult, pihenni vágyó háziasszony után.
2016. május 4.családjával járt itt
Az utcai trafóházon a felirat még azt hirdeti, hogy az Agro Hotel vételezi abból az áramot, de hol vannak már a daliás idők, amikor a munkásosztállyal szövetséges parasztság jelesei pihenték ki itt a szántás, a vetés és az aratás fáradalmait; a négycsillagos harkányi Thermal Hotelben szívesen látnak mindenkit, tartozzék bár a társadalom bármely ágához-bogához.
Thermal Hotel Harkány Harkány - Wellness
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 13 városban járt márNépszerű író - 20 hasznos szavazat
2016. május 3.a párjával járt itt
Párommal idén márciusban jártunk a hotelben. Nem otthonról érkeztünk, hanem a Puchner kastélyszállóban töltöttünk már két csodás napot. Első ránézésre eléggé "leharcolt" épület fogadott minket, de belépve a belső terek már modern, szép , kellemes hangulatot árasztottak.