Ildikó28 étterem értékelései

Értékelései
12
13
5
23
1
0
29

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Ildikó28 értékeléseit!

Olvasd el Ildikó28 étterem értékeléseit!

Torta szülinapra -

Szilágyi Cukrászda Zalakaros

2018. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. február 23.
Szilágyi cukrászdában nem most jártunk először és biztos, hogy ha arra visz utunk mindig betérünk majd. Januárban párom szülinapját ünnepeltük Zalakaroson. Édesszájú révén nem szerettem volna, ha torta nélkül marad, és ekkor jutott eszembe, hogy mi lenne, ha rendelnék neki egy tortát. Azonnal eszembe jutott a cukrászda, ahol nagyon készségesek voltak, nem csak Dobrádi Mónika, hanem a személyzet is.
Megosztom
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párom meglepetése volt egy szilveszteri vacsora itt ebben az étteremben. Mivel Pécsről érkeztünk pár napra Kőszegre, így nem volt saját tapasztalatunk a kőszegi éttermekkel kapcsolatban. Az internet segítsége alapján és a kedves vendéglátóink ajánlása után választotta ezt a helyet a párom. Nagyon jól tette, hiszen egy csodás szilveszteri vacsoraélménnyel lettünk gazdagabbak.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 20.
Egy hetet töltöttünk július elején Mosonmagyaróváron. A szállásunkon ebbe az étterembe kaptunk kedvezményt, így mindjárt az első este felkerekedtünk, megkerestük, és miután több éttermet is megnéztünk, úgy határoztunk betérünk ide, annak ellenére, hogy máshol többen ültek. Nem bántuk meg. Tiszta környezet fogadott, a pincér udvarias, segítőkész.
Megosztom
2016. januárban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. április 30.
Párom szülinapját ünnepeltük itt. Családias hely, ahol a betérőt kedvesen fogadják. Udvarias kiszolgálásban részesültünk, s az ételek is nagyon finomak voltak.Előtte is, azóta is többször jártunk már ott, sőt épp a napokban megyünk megint lányom szülinapját és anyák napját ünnepelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Megosztom
2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. április 26. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Hétvégi pihenésre érkeztünk a Balatonra. Ebédelni tértünk be az étterembe, ahol udvariasan fogadtak, kellemes, tiszta környezetben ülhettünk le. Mi az áprilisi szép időt kihasználva a partra néző kerthelyiségben foglaltunk helyet. Mint az étellel, mint az itallal, s a kiszolgálással is tökéletesen meg voltunk elégedve. Ha legközelebb arra járunk, biztosan betérünk ide.
Megosztom


TérképX