Thermal Hotel Harkány Harkány

Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
Thermal Hotel Harkány HarkányThermal Hotel Harkány Harkány
78 fotó

Thermal Hotel Harkány Harkány - Vendégvélemények összefoglalója

A Thermal Hotel Harkány egy retró hangulatú szálloda Harkány központjában, melyet a parkos környezet és a nyugodt fekvés jellemez. A gyógyvíz és a gyógykezelések központi elemei a kínálatnak, a belső és külső medencék használata térítéshez kötött. A szobák többsége kényelmes, de előfordulhatnak elöregedett részletek és felújítást igénylő elemek. A wellness részleg és a szaunafalu sokféle lehetőséget kínál a lazításra, a belső és külső szaunák, a gőz- és infra-szaunák széles választéka a pihenést szolgálja.

182 vendég értékelése alapján

3,8Kényelem
4Szolgáltatás
4,5Étkezés
4,4Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Május 1.
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
AquaMed Hotel Harkány - Kedvezményes ajánlat
AquaMed Hotel Harkány
Ambient Hotel Sikonda - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval
Ambient Hotel Sikonda

Thermal Hotel Harkány Harkány vélemények

Kiváló 2014. július 21.a párjával járt itt
Kedves személyzet,különösen a recepción. Tisztaság mindenhol. A reggeli bőséges,rengeteg választékkal. A vacsoránál a levesek finomak,a főételek,desszertek nem ízlettek annyira. A saláták választéka is nagy. A wellness részleg kellemes,pihenésre nagyon jó a külső medence körüli terület a napozóágyakkal.
2014. június 9.családjával járt itt
Több éve visszajárunk. A szálloda saját gyógymedencével (külső, belső) rendelkezik, így rendkívül kényelmes a gyógykezelés. Sajnos azonban a szolgáltatás színvonala évről-évre csökken, például a gyógymedencék feltöltése a nyitásra nem történik meg, gyerekeket is beengednek a medencébe.
2014. június 7.barátokkal járt itt
Baráti társasággal töltöttünk itt pár napot, 4 szobát foglaltunk le előre. Tudomásom szerint, senkinek sem volt negatív tapasztalata: a személyzettel, a kényelemmel, a szoba-,és egyéb helyiségek tisztaságával. Én kiemelném az étkezéseknél: a minden igényt kielégítő változatosságot.
Átlagos 2014. június 5.a párjával járt itt
Elégedett voltam a tisztasággal és a wellness részlegen dolgozó személyzettel (készségesek és barátságosak voltak). Ez a recepción és vendéglátásban dolgozókra már kevésbé igaz; udvariatlanság ugyan nem történt, de kevésbé érződött a tulajdonosi szemlélet, hogy mindent megtennének a vendégért.
Szörnyű 2014. május 18.a párjával járt itt
A szobák legfeljebb 2 csillagos szállodának felelnek meg (olcsó bútorzat és felszerelés, kicsi szobák, foltos carpet). Az internetes fényképek a pohár teli oldala. Az étkezde a kommunista évtizedekre emlékeztet. Kötelező a agymosás. Mivel nem vettünk reszt egy, a hotel által szervezett "szimpóziumon" megduplázták a elszállásolást. Senkinek nem ajánlom. Nagyot csalódtam a magyarországi idegenforgalomban.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 26 városban járt már
2014. május 18.barátokkal járt itt
Csomagot vásároltunk úgy, mint a múlt évben. Öt nap, orvosi vizsgálat, öt kezelés,félpanzió, wellness stb. Jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, figyelmes volt, az ételek bőségesek, változatosak, finomak voltak, a masszőrök jók, az úszómedence csodás. De: tavaly nem kellett fizetni a gyógymedencéért, a fürdőköntösért sőt még a déli leves is a csomagban volt!
Gyenge 2014. március 21.a párjával járt itt
Megkérdőjelezem a négy csillagot? 2014 márciusában voltunk itt születésnapi ajándéknak kaptam a férjemtől. Hát nagy csalódás volt. Thermál hotelben a thermál medencéért fizetni kell 122Ft/fő/nap. A szobában lévő széfért fizetni kell. A fürdőszobában a zuhanykabin ajtaján a festék hullott a rozsdától,pici 37-es tv volt ami állandóan valami zavarta.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt márFelfedező - 26 helyen első értékelőNépszerű író - 23 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2014. február 19.a párjával járt itt
A barátommal egy nyugdíjas ki mit tud alkalmával, mint segéd szervezők, sikerült eljutnunk ebbe a szuper wellness szállodába. Maga a hotel gyönyörű, a wellness része kiváló és kielégítő. Sajnos a szobánk szőnyegén volt egy elég visszataszító folt, meg nem is volt már mai az a padlószőnyeg, azon kívül a szobával minden stimmelt.
Gyenge 2014. január 27.a párjával járt itt
Lukas volt és elhasznált a paplanhuzat. A fürdőköpenyen az akasztó és a bújtató le volt szakadva. A szoba parketta erősen nyikorog. A gyógymedencénél az ablak majdnem kiesett a nyitószerkezet elrozsdásodása miatt. A szobában a szúnyogháló elszabadult és az erős szélben egész éjjel csattogott.
2014. január 19.gyerekekkel járt itt
A családommal voltunk az őszi szünetben . A szálloda szobájával maximilásian megvoltunk elégedve. Tiszta volt és kényelmes. A fürdőszoba külön megérdemel egy dicséretet izéses és tiszta volt. A személyzet és a wellness részleg is teljesen rendben volt. A gyógyviz is nagyon jótékony hatású volt. Az étel is a mi elvárásainknak teljesen megfelelt. A gyermekeim alig tudtak választani a lehetőségekből.