Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
dzusu
1 helyen Gasztrokirály
657010
Országjáró - 16 városban járt márFelfedező - 26 helyen első értékelőNépszerű író - 23 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Fotói
10 fotó
Itt járt már

dzusu adatlapja

63Értékelés
6
57
0
10
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Ilyen vagyok
Környezettudatos  •  Ár-érték figyelő  •  Természetbarát  •  Édesszájú  •  Gyermekkel utazó  •  Aktívan pihenő  •  Mindenevő
Regisztráció2014.02.19
Utoljára itt2017.10.06

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2014. február 21.barátokkal járt itt
Csoporttársaimmal gyakran járunk ide, mert nagyon finomakat lehet enni nagyon jó áron. Aki kipróbálja a helyet, nagyon tudom ajánlani a pikáns szezámos csirkét, nekem ez a kedvencem :) megunhatatlan :)
Maga a hely egy kicsit kicsi, de mivel tálcás-menzásan van megoldva, az emberek nem ücsörögnek sokáig, még sosem jártunk úgy, hogy ne lett volna ülőhelyünk.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
2014. augusztus 1.barátokkal járt itt
Éttermet kerestünk a városban, és kívülről megtetszett a kiülős terasz része. Az étterem nevéből mi nem jöttünk rá, hogy ez egy török étterem, de az étlapról hamar megvilágosodtunk. Mivel minden drágább volt az általunk megszokott árakhoz képest, mi csajok csak levest, meg desszertet kértünk.
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
3Ár / érték arány
4Tisztaság
2014. augusztus 27.a párjával járt itt
A hely a belvárosban van, egy ír kocsmával szemben. Csak kirándulók voltunk Veszprémben, így az árak alapján inkább a Fészekbe ültünk be :) a teraszon ültünk le, de mivel nem volt sok pincér, kint nagyon lassú volt a kiszolgálás. Mivel elkezdett csöpögni az eső, és felettünk pont nem volt ernyő, lementünk a bár részbe.
4Ételek / Italok
3Kiszolgálás
4Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
Fészek Söröző Veszprém -