Nagyon szép hely könnyen megközelíthetetlen,szép szobák,kedves személyzet, tisztaság,kellemes benyomást nyújt, az étel nem az én ízlésemnek van minden nem lehet jó
Nagyon jol ereztuk itt magunkat. A reggeli friss ropogos zsemlevel, az ebed leves es foetel, na es a vacsora az valosagos izkavalkad. A szemelyzet baratsagos legkort teremt. Jovunk mi meg ide.
Nagyon színvonalas a szálloda. Kényelmes szobák,tisztaság, maximálisan kedves személyzet,finom ételek. Speciális érkezést kértem és minden nap a megoldották nekem. A Település is tiszta,a környéken sok a látnivaló.
A legjobban a konyhája tetszett. Hatalmas választék, nagyon finom ételek. Kiemelném ezek közül a thai levest. A személyzet nagyon kedves, szolgálatkész. Hátránya, hogy helyben nincs semmi látnivaló, gyerekeknek is csak egy lepusztult játszótér a közelben.
Egyszer csak döntöttünk. Abacus hotel étterme Herceghalom. Már sok jót hallottunk róla - hogy itt vasárnapi svédasztal is van. Praktikus módon összekapcsoltuk egy wellnessezéssel. Már előre tájékozódtunk, hogy mi lesz az ételsor. Ez nagyon bíztatónak ígérkezett. Az ételek nagyon finomak voltak, le a kalappal.
Itt tartózkodásunk alatt teljes ellátásban voltunk. Kezdtük első este a vacsorával. Fél órával a nyitás után érkeztünk, meg is látszott, mert tele volt az étterem. De a választék bőséges és tuti mindenki megtalálja a kedvencét. Levest mindig ettünk, finoman fűszerezett, különleges levesek voltak, nem az otthoni megszokott ízekkel.
Második fogás tényleg sokrétű volt, a sertéstől a csirkéig. . . előételek, saláták, szószok, köretek. A sütemények annyira nem nyerték el a tetszésünk, olyan volt, mint amit nagy mennyiségben becsomagolva kapunk. Egyforma, semleges íz. Én maradtam a fagyinál :) A reggelik szintén finomak voltak, a gépi kakaó nálam kedvenc volt, egyszer meg is kellett szerelni a gépet, mert annyian rájártunk. :) Az ebéd egyszerű volt, de a Frankfurti levesük ISTENI, repetáztunk! Mint ahogy a kis gombócokból is, azzal az isteni sodóval! :)
Svédasztalos vasárnapi ebéden jártunk az Abacusban immár sokadik alkalommal. A kínálat minden héten más, érdemes előre tájékozódni az aktuális választékról a honlapjukról. Finom, színvonalas ételek, udvarias kiszolgálás, igényes környezet jellemzi a helyet. 3900 Ft/fő ár nagyon jónak számít a minőséghez képest.
Lehet, hogy május óta, amikor elmarasztaló véleményt kapott az étterem itt lejjeb, a személyzet bizonyára kicserélődött. Borzasztő kedvesek voltak, mosolyogtak, sürögtek,forogtak, mint a szélvész úgy közlekedtek, szedték le a piszkos tányért az asztalunkról és pótolták az elfogyott ételeket. A szakácsot már nem tudnám ennyire megdicsérni.
A szoba kényelmes pihenést biztosított. Az étteremben figyelmes, udvarias volt a kiszolgálás, külön tetszett, hogy a teraszon is étkezhettünk. Az ételek választéka nem volt mindig elég bőséges. Nagy hátránya a szállodának, hogy a vonattal érkezőknek nem biztosítanak szállítási lehetőséget sem az állomásra, sem a környéken tehető kirándulásokra.
A hotel jól tiszta, rendezett, az ételek finomak voltak. A recepción, bárban és wellnesben figyelmes, udvarias a személyzet. Az egyetlen kifogásolható az éttermi pincérek munkája. Lehet csak rossz napjuk volt, de kérésre udvariatlanul válaszoltak, - a kért evőeszközt nagy csattanással vágta le egyikük az asztalra - a lehullott evőeszközt sem vették fel a földről (azt már mondanom sem kell, hogy az Ő kezéből pottyant ki).