Ha valakinek nem a gyógyászat az elsődleges szempontja, csak kikapcsolódás, esetleg egy kis masszázs, akkor ÁR/értékben szerintem jobban megéri ha egy sima szállást foglal valahol és körbejárja a jó kis hévízi csárdákat majd kér masszázst, kényeztetést a tófürdőnél. Lehet, hogy nem lesz olcsóbb, de mindenképpen változatosabb. Összességében azoknak ajánlom, akik a gyógyszolgáltatásokat kívánják igénybe venni és nem zavarja őket a kissé unalmas ízek az étkezésben.
Ensana Thermal Aqua válasza
Kedves Melinda!
Köszönjük megtisztelő értékelését, és kedves szavait, melyet örömmel továbbítottam a személyzet és a vezetés részére.
Sajnálattal olvastam, hogy az all inclusive ebéd nem nyerte el tetszését.
A távozás, vagy érkezés napján kínált ebéd alapgondolata az volt, hogy azok a vendégek is élvezhessék szolgáltatásainkat, akik esetlegesen a korábbi érkezés miatt még nem tudták elfoglalni szobájukat, vagy a távozás napján szeretnének még egy kicsit a hivatalos check-out időponton túl maradni. Ezt az extra figyelmességet vendégeink felé, tavaly óta vezettünk be. Éppen ez az egyik oka, hogy nem szoktuk, és nem is szeretnénk egy "elemózsiás csomaggal" kiváltani, hiszen az nem adná vissza az étteremben, kellemesen eltöltött étkezés élményét.
A hidegcsomag összeállítása azért sem volna célszerű, mert nem tudjuk mindazt a változatosságot belecsomagolni, ami az all inclusive ebéd tucatnyi fogása (nemzetközi és vegetáriánus, hal és magyaros ételek, sütemények, palacsinta, fagylaltbár, minimum kétféle leves) biztosít Önöknek.
Mivel folyamatosan frissítjük, és aktualizáljuk menüinket, így minden véleményért rendkívül hálásak vagyunk. Ha megkérhetem, szívesen vesszük, ha írásban akár nekünk, akár a Szállásvadász ügyfélszolgálatán át megosztja velünk részletesen véleményét az étkezésről.
Reméljük, hogy a leírtak ellenére is még kitüntetnek majd minket látogatásukkal.
Szívélyes üdvözlettel:
Nagy Péter