A Hunguest Hotel Hélios Anna és Benjamin épületei (melyeket egy fedett folyosó köt össze egymással) egy természetvédelmi ősparkban találhatók, Európa legnagyobb vízfelületű melegvizű gyógytava, a világhírű Hévízi-tó közvetlen közelében.
A személyzet nagyon kedves és figyelmes. A vacsora talán kicsit kevés választékot kínál.A szoba fűtése éppen hogy megfelelt,majdnem inkább hidegnek volt mondható.
Visszajáró vendégek vagyunk. 3-4szer voltunk már a szállodában,ami önmagában is értékelés. A konyhai szolgáltatás bőséges, változatos ,kiváló minőségben. A személyzet udvarias,barátságos,közvetlen,előzékeny. A wellness részleg sokoldalú szolgáltatást nyújt. A déli levesbüfé kiváló ötlet.
Nagyon tetszett a szoba. A főépület egy nagyon szép kilátású erkélyes szobájában voltunk. Az étterem reggeli és vacsora ajánlata minden igénynek megfelelő volt, egyik nap még pacal is volt :D A gyógyvizes medence nagyon, pezseg a vize. Télen sétálás után kifejezetten jól esik az ilyen meleg gyógyvíz.
Az Anna szárnyban volt a szobánk, amire bizony ráférne már egy kis felújítás. A lépcsőház a régi szotüdülők hangulatát idézi. A hall és az étterem viszont nagyon szép, az ételek minősége, választéka kifogástalan volt. Nyáron gyönyörű a szálloda parkja, hatalmas fákkal, na és az úszómedence, igazi felfrissülést nyújt.
A wellness részleg viszont kicsi a vendégek számához viszonyítva. A gyógyvizes medencében meglepően kevesen voltak, talán mert igen retró a hangulata, és szinte elviselhetetlen a magas páratartalom. Tetszett, hogy minden nap volt valamilyen foglalkozás, pl. gyógytorna, jóga, aquafitness, stb. , valamint gyógyteákat lehetett inni a gyógyászati részlegen (ez ingyenes volt). A szálloda gyalog igen messze van a városközponttól, a tófürdőtől, kb. fél óra sétával érhető el.
Nagyon jól éreztük magunkat. A wellness szuper és a gyógymedence is kellemesen ellazított bennünket. Az étkezés megfelelő volt, bár az igazán furcsa, hogy a kancsó vízért is fizetni kell. A szoba tiszta és rendezett, a személyzet kedves és figyelmes volt.
Általában minden rendben volt. Ami számunkra kényelmetlen volt az, hogy a 8 és 10 éves gyerekeinket öt percre sem engedték be a termál medencébe, sőt az az érzésem volt, hogy vadásztak erre, nem a legdiplomatikusabb módon.
Kellemes környezetben, jól szervezett programokkal teli üdítő hétvégét töltöttünk a thermálban és wellnesben. Személyzet kedves,ételek ízletesek. Thermálra felújítás ráférne.
Nagyon tetszett a hotel.A szolgaltatás kiváló volt,a személyzet nagyon kedves és segítőkész.A wellnes részleg és a gyógyászati részleg is nagyon jó.Egyszóval nagyon örülünk hogy a Hotel Heliost választottuk.
Most nyáron jöttünk lazítani hévízre,a Benjamin részben kaptunk szobát,szép kilátással a medencére,és a parkra. Nekünk ez jobban tetszett mint az Anna szárny,igaz,hogy minden kaja előtt maratoni távot kellett teljesíteni mire az étterembe jutottunk,de a finom és bőséges kajáért megérte,igaz a második este már nem ért oda hozzánk a pincér felvenni a rendelést.
A személyzet kedves,a zenész jó,a wellness kicsi,ha nem működik a kinti medence,ráférne 1 kis bővítés,de nagyon jó,hogy a hotelban van termálvíz szinte ki sem kell mozdulni,hogy jól érezzük magunkat. De Hévízt nem lehet kihagyni,rengeteg program és látnivaló,méghogy Pest megér 1 estet. akkor Hévíz? Ne hagyd ki.
Minden nagyon szép és jó volt. Viszont ha még egyszer mennénk semmi szin alatt nem a Benjamin szárnyba. Az a bizonyos össze kőtő folyosó pont 300 méter hosszú amit naponta többször is végig kell gyalogolni. Személyzet és a koszt kifogástalan. Viszont az étterembe a rendelésnél figyelni kell a pincért,hogy milyen szoba számot ir fel nekünk pl.