Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk a hotelben.Segítőkész,kedves személyzet,tiszta,tágas szép szoba!Az étkezés átlagon felüli volt.Ingyen belépőket is kaptunk a Tóra,és a fürdőbe,ahová egy folyosón lehetett átmenni.Este műsor is volt a szállodában,kellemes hangulatban telt a hétvége,jól éreztük magunkat.
Nagyon ízletes és változatos volt a büfé reggeli és vacsora. Udvarias a személyzet,jó volt az ismerős, kedves pincérekkel találkozni. Nagy előny-és ezért is választottuk újra ezt szállodát- a közvetlen átjárás a Szent András Gyógyfürdőbe.A szoba elég kopott volt,igaz a Superior szobát is lehetett volna választani.
Lelakott "superior ? ? ? " szoba. Lépcsőház: lépcső nagyon kopott, fala festésre szorul szorul. Szobaajtón feszegetések nyomai. Takarítás kevés (egy alakalommal 5 perc). Ágyneműt egy hétig nem cseréltek, fürdőlepedőt nem tudtak cserélni. Mosdólefolyó kopott. Zuhanyfüggöny túl rövid, víz kifolyik (takarítani a vendégnek kell, eszköz nélkül) padlóösszefolyó nincs.
Padlószőnyeg kopott, kiégetett. Balkon kopott,a vakolat hullik. Étkezés: szervezetlen, eszközök hiányoznak, a lefogyott étel nem pótolják Pl. 19. 30 után (18-21ig! ) Az étel ízletes, amíg van választék, elegendő.
Én csak pokoli toronynak nevezném. 2013. július 26-28-án jártam ott. Nagy volt a meleg. A tizedik emeleten kaptunk szobát. A pokoli hőséget úgy tudtuk elviselni, hogy éjjel nyitott ajtóval aludtunk. (még szerencse, hogy megtehettük, mert a folyosó utolsó szobája volt a mienk a Ny-i oldalon) A szállodában a 1015-ös szobában nem volt hűtőszekrény!
Kinyitottam a minibárnak vélt bútordarab ajtaját és a falat láttam. A hűtőszekrényt kiszerelték! Szóvá is tettem a recepción, ahol megtudtam, hogy a legtöbb szobájuk ilyen. Még ha fizetnének is érte, akkor sem nyaralnék ott többet. Erika
Barátságos szálloda. Príma élelmezés, kedves személyzet. Egyetlen probléma a nyugati fekvésű , délután nagyon meleg szoba. Jó lenne árnyékoló, vagy klíma a szobákba. Köszönöm a nyugodt pihenés lehetőségét, és azt a figyelmességet, hogy szobánkban maradhattunk a buszunk indulásáig. Nem kellett az utcán várakoznunk a forróságban. Horváth Miklósné Dunaújvárosból.
Én 2010 decemberében jártam itt a párommal, de sajnos nekünk annyira nem nyerte el a tetszésünket ez a szálloda. Sose fogom elfelejteni, hogy a recepciós azt mondta nekünk, hogy nagyon szép, a tóra néző szobát kapunk a nem tudom hányadik emeleten. Nagyon megörültünk ennek, alig vártuk, hogy láthassuk a magasból a híres gyógytavat.
Amin felértünk, gyorsan kimentünk az erkélyre, de tavat sehol nem láttunk, csak a sétálóutcában lévő házak tetejét. Nagyon csalódottak voltunk ezután. Az épület sem kívül, sem belül nem valami szép, sőt inkább azt mondanám, hogy felújításra szorul. Lehet, hogy azóta már javítottak az állapotán, nem tudom. Nagy előnye, hogy közel van a tóhoz, és a központban van. A gyógyfürdőbe egy hosszú folyosón keresztül juthattunk át, de mivel tél volt, nagyon hideg volt a folyosó (épp valami felújítási munkálatokat végeztek), mi pedig csak egy fürdőköntösben mentünk. Visszafele is kénytelenek voltunk vizes fürdőruhában menni. . . Gondoskodhattak volna szerintem a vendégek egészségéről, hogy ne minden vendég betegen térjen haza a pihenésből.
Ebben a szállodában már 4,5 alkalommal jártunk-Tavaly voltunk utoljára-a hungest Most érdemes. hu keretében. Ezt az akciós árat megérte. Az ételek finomak,a szoba kényelmes. fogasok sehol nincsenek-egy szállóban sem-ott nem lakik az ember. Ami nagyon kellemetlen volt az udvaron a másik szálloda építése-/ami már nyitva van.
/De ugye a parkolás! ! -az is nehézkes és drága. Meggy szinű autónk van-de nem látszott a szine a portól-ami a parkolás alatt kelettkezett,kiállni se lehettt igazán-akkor rakták a térköveket. A divatbemutató jó volt,a zene a bárban jó volt. Lehtőséget kaptunk a Hélioszban fürdésre-és ott is végig az utcát csinálták-bontották az aszfaltot-fúrtak-tehát ebben a 4 napban csend,nyugalom nem volt körölüttünk. ! ! Szerencsére nem előszőr jártunk itt,mert különben az utolsó tapasztalatok alapján többet NEM menénk. Nagyon szertünk Hévizen lenni. Imádjuk a milliőt,az embereket,a termelői piacot. a zenés táncos helyeket! Reméljük hamarosan eljutunk megint. köszönjük!
Legutóbb február 10-14-ig "nyaraltunk" a szállodában. Én a párommal együtt mindennel nagyon meg voltunk elégedve. A finom ételek, (nemhiába díjnyertes a főszakács) bőségesen elég volt. A személyzet hozzállása, segítőkész magatartása jó benyomást kelt,a vendéglátás területén.
Részt vettem a divatbemutatón, amit jó volt látni, hogy a velem egy korosztály is felvonult és igazán csinos ruhában. Mégegyszer, én csak dicsérni tudom ezt a szállodát, négyszer látogattam Hévizre, és mindíg csodás élményekkel tértem haza.
Évek óta visszatérő vendég vagyok és nagyon elégedett. A világhírű Hévízi Gyógytó szomszédságában található szálloda kitűnő konyhája,kényelmes szobái és sokak számára elérhető árai,akciói vonzzák a vendégeket. A személyzet kedves,figyelmes. Sok helyen megfordultam már,de amióta ide tévedtem nem mentem máshová. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tisztelt Szálloda! A személyzetet dicséretet érdemel. A szoba kényelmes volt azonban tele van csótánnyal. A szekrények a hütőszekrény és a fürdőszoba. Tudom, hogy ez a panelépités hibája, de permetezéssel talán kiirthatóak. Nappal nam látszanak, de az estét azzal töltőttuk,hogy megfogjuk őket. Még az éjjeli lámpákban is vannak.
8380Hévíz, Petőfi utca 9.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
2000
Kijelentkezés
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Garázs, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: 3500 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)
Kisállat bevihető
• Kis testű kutya, 5 kg-ig: 10000 Forint / nap (Foglalás szükséges)