Hotel FIT Hévíz Hévíz - Vendégvélemények összefoglalója
A Hotel FIT Hévíz Hévízen található, nyugodt hangulatú szálláshely, amely a pihenésre és a gyógyvizesfürdő-élményre összpontosít. A wellness részleg a Hévízi tó gyógyvize hatását felhasználva járul hozzá a regenerálódáshoz, és a medencék, a szaunavilág széles kínálatot nyújtanak. A gasztronómiai kínálat bőséges és változatos, a konyha magas színvonalon dolgozik, a szakácsok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.
Az ár-érték arány kedvező, különösen rövid vagy hosszabb pihenések esetén. A személyzet udvarias és segítőkész, a vendégbarát légkör és a családias hangulat végig jelen van. A szobák és a közösségi terek tiszták, a berendezés praktikus és kényelmes, a nyugodt környezet pedig támogatja a feltöltődést. Közel a tófürdőkhöz és Hévíz központjához, így könnyen felfedezhetők a helyi látnivalók, a séták és a könnyedabb túrák is. Gyakori visszajelzések alapján előfordulhatnak időszakos karbantartási vagy szolgáltatási hiányosságok, például lift-meghibásodások vagy parkolási díj-problémák, de ezek általában gyorsan orvosolhatók. Ez a szálloda kiváló választás rövid wellness hétvégére Hévízen, hiszen a helyi gyógyvíz és a professzionális személyzet magas színvonalon működnek. A visszatérő vendégek kiemelik a Hotel FIT Hévíz főerényeit, a családias légkört és a megbízható szolgáltatást. Összességében a Hotel FIT Hévíz ideális kiindulópont lehet azok számára, akik nyugtató környezetben, gyógyvíz-hatású medencében és gondos kiszolgálásban szeretnék tölteni a pihenést Hévízen.
A személyzet udvarias, reggeli és a vacsora mennyiségével és minőségével elégedettek voltunk. A masszással elégedett voltam, a hölgy nagyon ügyes volt. A megérkezésünkkor a lift műszaki hibás volt. Szobát 3-ik emeleten kaptunk. Portást kérdeztem, hogy a lift milyen sűrűn hibásodik meg, mert a férjem betegsége miatt probléma a több emelet megmászása.
Biztosítottak arról, hogy ez egyedi eset. Sajnos nem az volt. Minden nap többször leállt a lift. Volt olyan eset is, hogy a -1-ről a medence térből gyalog kellett felmenni a szobába. Ez 4 emelet volt. Utolsó este a portás hölgy felajánlott egy földszintes szobát, melyet már köszönettel visszautasítottam, mivel másnap délelőtt már haza jöttünk. Távozáskunkor sem működött a lift, így a 3-ik emeletről bőröndöket cipelhettük le. A másik probléma és szerintem balesetveszélyes, hogy a jakuzziba való belépéshez falépcső van odakészítve. Bár a két szélén kapaszkodó van, de a vizes falépcső mely teljesen simára van csiszolva olyan síkos mintha jégen járnánk. Az uszoda térben sokszor állt a víz, ezt sűrűbben kellene takarítani. A szálloda jó lenne, ha a lift rendesen működne, de amíg ilyen bizonytalan a felvonó működése csak olyan embereknek ajánlom akiknek ez nem probléma.
Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt, nyári kikapcsolódásként. Kellemes szálloda, a személyzet kedves volt, és segítőkész. A szoba szép volt, bár a leírtak alapján légkondicionálóban bíztunk, ám a szobában csak egy ventilátor volt. A tisztasággal nem volt semmi probléma, a wellness részleg minden igényt kielégítő volt.
Sajnos sok negatív élményünk volt ezen a helyen. A szobában nagyon állott szag volt, mikor beléptünk. Az étkezés volt viszont a legrosszabb: piszkos tányérok (a rántotta maradék még rajta volt), evőeszközök zsírosak voltak, a felvágottak és sajtok hűtés nélkül voltak kirakva, a rántotta mem volt rendesen megsütve és ha nem a vacsora elején érkeztünk, akkor sok minden elfogyott.
A wellness részleg viszont jó volt, több szauna is volt, azzal nem volt gond. De nem megyünk többet oda ez biztos. Egy 4*-os helytől sokkal többet vártunk. Olyannyira nem éreztük jól magunkat, hogy hamarabb elhagytuk a szállodát. Sajnos ilyen is előfordulhat. . .
Szerencsére a Hévízi tó nem okozott csalódàst, de a hotel szolgáltatàsa, az àràhoz viszonyítva nagyon gyenge. A félpanzió vàlasztéka (? ) és jellegtelensége miatt inkàbb ne is lenne, mindenki jobban jàrna, a kelletlen személyzet és a szàllóvendégek is.
Egyéb fizetős szolgàltatàsaikat nem próbàltuk, mert (pl masszírozàs) dràga. A szoba kellemes, tiszta, az àgy nagyon jó, kényelmes, de a szoba az autó és teher forgalom miatt nagyon hangos, màr hajnalban arra ébredtünk. Nem venném mégegyszer igénybe a hotelt, sok kellemes szállás van még Hévízen, érdemes keresgélni.
2013. júniusában töltöttük 5 napot a szállodában,a hétköznapi napokra tekintettel viszonylag jutányos áron. Ottlétünkkor még nem volt felújítva a szálloda, kicsit a régi Szot üdülők hangulatát idézte. ( az is volt valamikor ) A szoba tisztának tűnt, gyönyörű kilátással, felszereltsége a 4 csillagos szintet azért nem érte el, bár otthonos, kényelmes volt.
Az ételek izletesek, viszonylag változatosak, de semmi extra, vagy kuriózum, a hasonló kategóriájú szállodák színvonalát alig éri el. A wellness részleg a szálloda igazi értéke, nagyon színvonalas, jó ötlet a korlátlan gyógytea fogyasztás lehetősége. A medence viszonylag kicsi, de a telt ház ellenére nem volt zsúfolt, mert a csoportosan érkező német vendégek a szállodán kívül töltötték a napoka. Olyan jól éreztük itt magunkat,hogy a tőfürdőre le sem mentünk. Korábban elég rossz véleményünk alakult ki a tőfürdőről, irreálisan drága, a szolgáltatások pedig rém alacsony szívonalúak, nem csoda, hogy már csak az oroszoknak lehet Hévizet eladni. Összességében nagyon szép 5 napot töltöttünk itt, a személyzet kedves és udvarias volt, valószínűleg jövünk még máskor is.
Röviden: nagyon jól éreztük magunkat. Bővebben: gyermekkorom beutalós üdüléseire emlékeztetett a szálloda. Rákérdezésre el is mondták, régen "OKISZ? KIOSZ? " üdülő volt. Megmaradt a bája, minden szobához erkély, de szépen felújították. Ami furcsa volt: kulccsal nyíltak a szobák. A lift gyalázatos volt.
Már teljesen "megtöltve" felfelé menni kívánó utasokkal, még lement a -1-re, ahol simán bepréselődtek még a zsúfolt liftbe (kultúra? ). Utolsó nap elromlott, és a másodikról nekünk kellett lecipelni a bőröndöket ( négy csillagos szállodában nem volt londíner! )a 2. parkolóhoz, ahova még külön lépcsők vezettek. ( Felhívnám a szálloda figyelmét, hogy a 2. számú parkolót sokan az utcáról betérve nyilvános ingyenes parkolónak használták, érdemes lenne sorompóval zárni! )A személyzet készséges, a koktélutalvány átverés, pont annyival drágább a koktél a belvárosinál, mint amennyi az utalvány értéke! ). A fiatalembert meg kellett kérni, hogy mosson kezet, miután a szemünk láttára pakolta el a koszos sörös poharakat, ujjaival érintve a pohár belső felszínét- de megtette. Az étkezés rendben volt, megfelelő volt a választék, az ételek hőmérséklete nem volt tökéletes. A levesbüfé-amit akcióban ingyen kaptunk a csomaghoz, ugyanazt a két levest tartalmazta, amit majd este is felkínáltak. Az étkező "ebédlő"- étteremnek semmiképp sem nevezhető- ez is a régi idők maradványa-kicsi volt, úgy kellett helyet vadászni. A leírt kritikák csak jobbító szándékúak, nagyon jól éreztük magunkat, akcióban nagyon olcsó volt, nekünk a szoba sem volt kicsi, pedig nem a nagyobb szobát kértük. Nem volt messze a fürdő sem, ennyi gyaloglás jól esett. Mindenkinek szívesen ajánlom, azzal a kitétellel, hogy szerintem kisgyerekkel ne Hévízre jöjjenek nyaralni! ( nem is volt csak egy kisgyermekes család). Jók voltak a belvárosi programok is. Utcazenészek, Munkácsy-kiállítás, fáklyás esti városnézés.
4-napot voltunk a barátnőmmel. Nagyon szeretünk ide jönni. Kellemes a szálloda nagyon jó a levegő. Imádom hogy helyben van a Wellness. A teázó nagyon jó ötlet. Az ételekről csak felső fokon lehet beszélni nem fogyókúrásoknak való . ízletes. változatos . a sütik csalogatóak és eszméletlen finomak. A személyzet szolgálatkész. Jövőre is megyünk. Kell ennél több.
Novemberben töltöttünk el 3 napot ebben a csodás és egyben nyugodt környezetben lévő hotelben. Nagyon elégedett voltam, a szállodával és az ellátással is. A kiszolgáló személyzet nagyon maximális munkát végzett és nem utolsó sorban nagyon barátságosak és kedvesek voltak.
Az ételek nagyon változatosak,finomak és nem utolsó sorban bőségesek voltak az ital választékkal egyaránt. A wellness részleg minden korosztály számára jó szórakozást nyújt. Jakuzzi több szauna és medence is szolgálta a pihenésünket. A szobákban és a szállodában egyaránt mindig rend volt és tisztaság. A hoteltő nem messze van a Hévízi gyógy- tó. Nagyon szép látvány különösen ősszel és télen. Parkolási lehetőség nagyon praktikus hiszen közvetlen a bejárattól,pár méterre van rá mód. Rossz időben is kellemesen eltöltöttük az időt. Nagyon jól éreztük magunkat. Feltöltődve és nagyon szép emlékekkel tértünk haza. Ha tehetjük visszalátogatunk! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon színvonalas szálláshely!
3 napot töltöttünk párommal a szállodában! A hotel nagyon kellemes, a személyzet nagyon kedves,segítőkészek,az étterem szép ,gyors felszolgállás! Az ételek nagyon finomak ,bőséges,és változatos! A wellnes részleg is nagyon jó,csendes és kellemes! Csak ajánlani tudom mindenkinek!Mi még az idén vissza térünk!
A hotel nagyon kellemes, a szobák szépek és kényelmesek, a berendezés is igényes. Az ellátás kiváló, a wellness részleg nagyon hangulatos, csendes, kellemes. A személyzet kedves és előzékeny, nagyon jól éreztük magunkat, szívesen visszamennénk. Azóta úgy tudom felújították a szállodát, így még inkább ajánlom másoknak is. Még szebb és kényelmesebb, nézzék meg.