Gaba69 étterem értékelései

Értékelései
7
19
22
13
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Gaba69 értékeléseit!

Olvasd el Gaba69 étterem értékeléseit!

2020. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2020. augusztus 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Az étterembe kora délután, már jóval a déli csúcs után tértünk be. Ennek megfelelően csak két asztalnál ültek, az egyiknél épp megkapták a rendelést. Leültünk, megkaptuk az étlapot, és innentől kezdődött a kálváriánk. A pincér, a pultos, a másik pincér többé felénk sem nézett, még az italrendelésig sem jutottunk el az ott töltött idő alatt.
Megosztom
2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 30. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Kőszeg és Bük közötti úton járva találtuk a helyet. A parkoló dugig volt autókkal, ami jót selytetett. Nem is csalódtunk. Belépve kedvesen fogadtak, és hellyel kínáltak. Öt percen belül előttünk voltak a megrendelt italok, és a levesre sem kellett többet várnunk. Minden nagyon gyors és profi volt, látszott hogy régi motorosok a szakmában.
Megosztom
Csak erős idegzetűeknek! -

Bécsikapu Étterem Kőszeg

2018. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2018. április 30. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A várban járva az ajándékboltos ajánlására tértünk be az étterembe késő ebédidőben. Majdnem minden asztal foglalt volt, de azért lehetett még helyet találni. Feltűnt, hogy annak ellenére, hogy ilyen sokan voltak, szinte senki sem evett. Két pincér próbálta kiszolgálni a rengeteg vendéget, nem sok sikerrel. A mi asztalunk elléggé ragadt és még ott voltak az előző vendégek tányérjai.
Megosztom
2017. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 13.
Ilyen rövid idő alatt még sehol nem sikerült megkapnunk az ételt, mint itt, nem is értjük hogyan lehetséges, mivel ez egy nagy befogadóképességű, és általában zsúfolásig megtelt hely. Az ételek hatalmas adagok, és ízletesek, de senki ne keressen különlegességeket, vagy modern konyhai trükköket. Őszinte, magyaros konyha, bőséges körettel, tányérnyi húsokkal, merítőnyi pörkölttel.
Megosztom
Ajánlom kipróbálásra -

Pedro Söröző Zámoly

2017. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. február 13.
Többször is volt szerencsénk megtapasztalni a hely hangulatát, konyháját, (és a sörfőzdét) és még sosem csalódtunk. Nyugodtan álljon meg ebédelni aki éppen erre jár, mi is így estünk be ide először. Ha péntek, szombat délután lenne kedvünk kiruccanni Zámolyra, jobb ha előre foglalunk, mivel ilyenkor többször busznyi szervezett vendég érkezik vacsorázni.
Megosztom
2018. februárban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2018. február 13.
Kollégákkal tértünk be a meglehetősen telített helyre ebédidőben. Kis szerencsével sikerült két asztalt kapnunk- ebben a személyzet nem volt túl együttműködő. Az enyhén kioktató hangsúly,- miszerint előre kellett volna foglalnunk ennyi főre- később megszűnt, és nagyon kedvesen, és rendkívül gyorsan szolgáltak ki minket.
Megosztom
2017. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. július 27.
Sajnos sem a korábbi tapasztalatainknak, sem a korábbi véleményknek nem találtuk nyomát az étteremben. A kiszolgálás ugyan gyors talán túl gyors is, nem tudom miért kell a főfogást még a leves fogyasztása közben felszolgálni. A hús rágós, a pincér barátságtalan és kioktató, az ételek erősen átlagosak.
Megosztom
Semmi csoda, csak egy balatoni hely -

Vitorlás Étterem Balatonfüred

2016. szeptemberben, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. április 16.
A látvány páratlan, az ételek megismételhetőek,de nem rosszak, a kiszolgálás udvarias. Ennél sokkal rosszabbal is találkozhatunk a Balaton partján. Lágy zene, házi limonádék, tipikus magyaros ízek. Szerintem vállalható, rokonszenves hely. A korábbi emlékeknél sokkal jobb...Egy próbát mindenképp megér.
Megosztom
Csak majdnem luxus -

Márga Bisztró Csopak

2016. júniusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2017. április 16. - 3 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igazából a kilátáson, és a kiszolgáláson kívül nem tudok kiemelni semmit. Tudom, hogy ez egy "csúcs" étterem, bármit jelentsen is ez. Szerintem ennek azt kellene jelenteni, hogy mindenki elégedetten távozik innen,új élményekkel, az újragondolt, megújított fogások után. Hát erről szó sincs. Nekem csak a határtalan sznobság jött le. . . Próbáljátok ki egyszer.
Megosztom
A helynek megfelelően drága -

Kastély Kávézó Keszthely

2017. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2017. április 16.
Ha egy történelmi épület falai közt kívánod elfogyasztani italod, annak természetesen ára van. Ezt illik figyelembe venni, mielőtt leülsz. A kiszolgálás kedves, mindenféle kézműves sütik, amik az étlapon nem is szerepelnek, csak a hűtőből ki tudod választani. Mivel a hely még a belépő nélkül látogatható részén van a kastélynak, az itt található WC fizetős, de ha a kávézó alkalmazottjának szólsz, beenged az automatán ingyen!
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX