Kozárd

Kozárd
KozárdKozárd
KozárdKozárd

Kozárd bemutatása

Kozárd község Nógrád megyében, a Pásztói járásban található. A község a Kelet Cserhát egyik hangulatos völgyében található, a tájvédelmi körzet része. Környékén erdők borítják a magaslatokat (Pogányvár 320 m, Bézma 514 m).

Evés, ivás Kozárdon (1)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan étterem, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki az étteremajánló űrlapunkat!

Kozárd és környéke legfrissebb értékelései

2025.06.29a párjával
Fantasztikus kiszolgálás ,gyors ,kedves ,figyelmes .Az ételek frissek kiváló minőségben és tálalásban.Szivesen jovunk ide évek óta -mindig a lehető legmagasabb minőséget kapjuk a legjobb ár érték arányban .
2025.06.27a párjával
Az étkezés, a wellness és főleg a környezet kiváló, de a petite szobában nincs hűtő, és ez nincs leírva az oldalukon. Eddig nem voltunk olyan (akár 3 csillagos) hotelben, ahol nem volt hűtő. A joghurtunkat elhelyezték egy közös hűtőben. Másnap elhoztam, melegebb volt, mintha a szobában hagytuk...
2025.06.27a párjával
Tegnap vásároltam Ekler fánkot. Egy ujjnyi méretű zöld penészfolt volt benne. Nem tudom,mióta állhatott ott, de sajnos ezek után nem fogok itt vásárolni.

Kozárdi szállások (2)

Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Kozárd és környéke kedvelt szállásai

Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony - Karácsony
Főnix Wellness Resort Nógrádgárdony
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Senior pihenés
Hotel Narád Park Mátraszentimre
Tó Wellness Hotel Bánk - Tóparti wellness nyár
Tó Wellness Hotel Bánk
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Kozárd és környékén

Kastélyhotel Sasvár ParádsasvárKastélyhotel Sasvár, ParádsasvárCsomagok már 24.718 Ft/fő/éj ártól
293 értékelés
Libra Hotel VeresegyházLibra Hotel, VeresegyházCsomagok már 16.500 Ft/fő/éj ártól
52 értékelés
Lifestyle Hotel Mátra MátraházaLifestyle Hotel Mátra, MátraházaCsomagok már 23.116 Ft/fő/éj ártól
124 értékelés
Erzsébet Királyné Szálloda GödöllőErzsébet Királyné Szálloda, GödöllőCsomagok már 15.200 Ft/fő/éj ártól
18 értékelés