Lesenceistvánd község Veszprém megyében, a Tapolcai járásban. A Keszthelyi-hegység és a Tapolcai-medence szélén, a Lesence-patak mellett fekszik. A település Lesenceistvánd a Dunántúl középső részén a Tapolcai-medence peremén a Keszthelyi-hegység lábainál fekszik.
Nevezetességei: Országos Kéktúra útvonal (amely a Kő-orra hegyen és a falun keresztül vezet), Szent Jakab templom, első- és második világháborúban elhunyt hősök emlékművei, Mária-hegyi kápolna, Szentháromság szobor, temetőkerti műemlék sírkeresztek.
Tegnap Valentin nap alkalmából ezen a helyen jártunk barátainkkal. Ízlesesen feldiszített, meleg hangulatot árasztó helyen nagyon kedves kiszolgáló személyzet fogadott minket. Választott étkeink között volt pizzacsiga, szív alakú pizza, gyros stb., minden nagyon finom volt és bőséges. A DJ szuper...
Már sokszor voltunk itt! Nagyon szeretünk ebbe a hotelbe lenni. Kiváló wellness. Nagyon finom ételek. Kedves személyzet. És a vezetőséggel sincs semmi gondunk, ellenben az előző hozzászólókkal. Bátran ajánljuk. Akár kettesben akár családdal utazik valaki, maximálisan ki tud kapcsolódni.
Decemberben egy éjszakát töltöttem itt. Kicsit nehéz volt megtalálni a bejáratot, de azon kívül minden remek volt. A zárva lévő ajtón kopogtattam, de a recepcióról láttak, és beengedtek, kedvesen megmutatták a működő bejáratot. Jó volt, jó helyen van, máskor is ide jövök.