A festői szépségű Bakony bölcsőjében terül el, a Balatontól csupán 35 kilométerre Magyarpolány. A környező vidék turisztikai szempontból igen kedvelt, kerékpáros- és gyalogtúrák színhelye egyaránt. Pezsgő kulturális élet jellemzi a falut: minden évben kiemelkedő fontosságú a Polányi Passió, mely nemzetközileg is ismert.
A kis településen emellett folklór-és zene fesztiválok, búcsú és helyi művészek kiállításai színesítik a kínálkozó programok sorát.
Többször jártunk már itt a családdal nagyon szeretünk itt lenni. Gyermekbarát és Állatbarát szálloda! A személyzet nagyon kedves odafigyelnek a kéreseinkre soha nem volt probléma az ottlétünk alatt. szívből ajánlom pároknak családoknak !
Tegnap Valentin nap alkalmából ezen a helyen jártunk barátainkkal. Ízlesesen feldiszített, meleg hangulatot árasztó helyen nagyon kedves kiszolgáló személyzet fogadott minket. Választott étkeink között volt pizzacsiga, szív alakú pizza, gyros stb., minden nagyon finom volt és bőséges. A DJ szuper...
Decemberben egy éjszakát töltöttem itt. Kicsit nehéz volt megtalálni a bejáratot, de azon kívül minden remek volt. A zárva lévő ajtón kopogtattam, de a recepcióról láttak, és beengedtek, kedvesen megmutatták a működő bejáratot. Jó volt, jó helyen van, máskor is ide jövök.