Már korábban is jártunk az Avar-ban és nagyon meg voltunk elégedve, most sem csalódtunk. A teljes személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. A férjem külföldről intézte a születésnapi meglepetésemet email-en keresztül angolul, és nagyon kedvesek és türelmesek voltak vele. Mindent tökéletesen teljesítettek, amiben megegyeztek.
A szoba tágas, kényelmes és tiszta volt (Delux szobábna voltunk). Az erkély a parkra és magas fákra nézett. Az ételek finomak voltak és a kínálat változatos volt. Viszonylag kevesebben voltak az ott tartózkodásunk alatt, így teljes mértékben tudtuk élvezni a Wellness szolgáltatásokat (medence, szauna, masszázs, thermo masszázságy). Kellemes időt töltöttünk a bárban is. Minden tökéletes volt. Sokat sétáltunk Mátrafüreden. Múlt alkalommal túráztunk is, az esős idő miatt most csak a közelben sétálgattunk. Gyönyörű a környezet. Még egyszer szeretném kiemelni a személyzetet, akik kivétel nélkül fantasztikus emberek, kedvesek és segítőkészek. Még biztosan vissza fogunk térni, mivel ismét nagyszerűen éreztük magunkat.
Igazából mindennel elégedettek voltunk, mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Egyetlen hiányosságot tudnék mondani, hogy az étteremben lévő listán, melyen az allergének szerepeltek, nem szerepel a hozzáadott cukor/méz. Mivel kisbabával érkeztünk, 2 éves kor nekik nem ajánlott fogyasztani, viszont így nehezebb volt ételt választani neki.
Természetesen a személyzet készséggel válaszolt bármilyen kérdésre, csak őket sem szerettük volna minden étellel kapcsolatban faggatni. :) Ettől függetlenül minden rendben volt.
A szálloda felújítása, bővítése 2020 tavaszán lett készen, a megnyitó után rögtön be is kellett zárniuk. Talán ezért, de nekem egy-két apróság hiányzott: díszpárnák, növények, a wellness központ teteje (erre láttunk rá, sokkal hangulatosabb lenne, ha zöldtetős lenne).
Amin változtatniuk kellene, az a hívólift: csak az egyik áll meg az étterem és wellness részleg szintjén, és nem tudom kiválasztani, melyik jöjjön. A másik negatívum a kültéri medence. Nagyon hideg, így senki nem használja, kivéve a szaunázók bátrabbik fele merülőmedencének. Többet érdemelne. A szobák kényelmesek, szépek, az erkély pont elegendő méretű. Az étterem fantasztikus. A reggeli is bőséges, változatős, de a vacsora az valami csoda. Hagyományos ételektől kezdve (pl. rántott máj, székelykáposzta) a különlegességekig (sült kápiapaprika leves, muszaka) minden nagyon finom. A személyzet kedves, mosolygós, látszik, hogy szeretnek itt dolgozni.
Meglepetésként kaptuk a wellness hétvégét egy kedves barátunktól. A szálloda minden szolgáltatásával meg voltunk elégedve. Kitünő ételek, kedves személyzet, remek kikapcsolódási lehetőségek. Este élőzenés előadás csak emelte a színvonalat.
Nagyon szep a hotel design. Az avar konepcio mindenhol jelen van (dekoracio, szinek). Minden nagyon tiszta volt. Valtozatos reggeli es vacsora. Nagyon jo a wellness reszleg. A medencek nem tul nagyok, de nem volt zsufolt. A hotel szobainak szamahoz merten teljesen megfelelo. Nagyon jo az elhelyezkedes, mindenhez kozel van es a kornyezet is nagyon szep.
Rendkivül kedves és figyelmes volt minden részlegen a személyzet.Mivel már korábban mindketten voltunk a szállodában kiváncsiak voltunk a felujitott épületre is. Igazán nagyszerűen sikerült
Nagyon szépen felújított hotel. A belső dizájn szemet gyönyörködtető. Jó lenne tudni, ki a tervezője. Szép, kényelmes szobák. Fiatal, kedves, segítőkész személyzet. Az étterem kínálata bőséges, ízletes és változatos. A wellness részleg is kiváló.
Elhelyezkedése is nagyon jó, bár nem a természet "lágy ölén" található, mégis mindkét oldalra kellemes kilátás fogadja a vendéget, valamint kiváló túrázási kiindulópont. Számunkra fontos erénye a szállodának, hogy nem kellett előleget/foglalót fizetni, sőt akár az érkezés napjáig is lemondható a szoba minden fizetési kötelezettség nélkül. Néhány észrevétel: A WIFI szolgáltatáson lehetne javítani. Szép, nagy erkélyei vannak a szobáknak, de jó lenne, ha kinti székeket és kis asztalt is biztosítanának.
Első nap az alkoholos koktélt (ház specialitása) sikerült alkohol mentesen kapnom. Bár a pultos váltig állította, hogy van benne 4 cl alkohol? ! (2500,-Ft, egye-fene) Takarítás a szemét elviteléből állt, illetve 4. (utolsó) éjszakára lecserélték az ágyneműt, ami teljesen felesleges volt. Első nap elfogyott a kávé.
Kértem a takarítónőt pótolja. Nem volt nála, ezért megígérte, szól a főnöknőjének és délután hoznak. Ezt a négy nap alatt nem sikerült pótolni, de tudtunk nescafét vásárolni a közelben. Étkezés, ami választékos és finom is volt, ha maradt, nagyon nehézkes és lassú volt az utánpótlás. Mire megettük a levest, a második fogás már nagyon hiányos volt. Sok üres tál, amit lassan pótoltak. Sütemény azt soha sem sikerült enni, mert mire oda került a sor már csak hűlt helye volt. Ugyan ez vonatkozott a gyümölcsre is. Nem szokásunk összegyűjteni az ennivalót, csak sorban egymás után választunk ételt. A személyzet készséges, nagyon kedves. Árához képest nem nyerte el tetszésemet. Többet vártam tőle.
Nagyon jó volt, az étel kiváló, a szálloda dizájnja kiváló, és a személyzet is szuper. Nem tudom mivel lehetett volna még fokozni az élményt? Jó szívvel ajánlom másoknak is.
Kívül-belül gyönyörű, dizájnos épület, a wellness-részleg nagyobb és világosabb, mint amekkorának a képeken tűnt, kellemes meglepetés volt. A reggeli és a vacsora kifejezetten finom és változatos. A személyzet elképesztően kedves, figyelmes és segítőkész. A szoba is teljesen rendben volt, pont olyan szép, mint a képeken. Mindenkinek ajánlom, abszolút kedvenc lett a szálloda!