Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendégvélemények összefoglalója
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd a Zsóry-fürdő szomszédságában kínálja modern szálláslehetőségeit és a gyógyvízre épülő wellness élményt. A szobák tágasak, tiszták és ízlésesen berendezettek, az ágyak kényelmesek, a fürdőszoba pedig rendezett. A wellness részleg gazdag szolgáltatáskínálatot nyújt: több medencét, szaunavilágot és gyógyvizet kínál a látogatóknak. A belső és külső medencék összekapcsoltsága lehetővé teszi a gyógyvíz élményének ki- és bevitelét egyaránt.
Az étkezés változatos és bőséges büfé/ svédasztalos formában érhető el, gyakran helyi ízvilágot is bemutatva. Személyzet udvariassága és professzionális hozzáállása hozzájárul a zavartalan, nyugodt tartózkodáshoz. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ideális kiindulópont a környék látnivalói, például a Matyó Múzeum és a Zsóry Fürdő megtekintéséhez. A gyermekes családok számára is kínálnak programokat és játszási lehetőségeket, miközben a felnőttek a pihenést élvezik. A környezet rendje és tisztasága, valamint a karbantartott terek hozzájárulnak a kellemes hangulathoz. Összességében a szálloda kiegyensúlyozottan ötvözi a praktikumot és a kényelmet, így a vendégek általában pozitív benyomásokat hagynak. A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd neve a gyógyvízre és a szaunázásra épülő élményre utal.
Édesanyámmal töltöttünk itt 2 fantasutikus napot. Bátran ajánlom mindenkinek! Az értettemben kitűnő az étel, fantasztikus, udvarias a személyzet (Kiemelnénk Márkot és Krisztiánt, sajnos a vezetéknevüket nem sikerült megjegyezni. ) Mindenre és mindenkire odafigyeltek. A recepciósok teljesen felkészültek, kedvesek.
A masszázst mindenkinek ajánlom Betti és Gábor rendkívüli odafigyeléssel, türelemmel, szaktudással rendelkeznek. A kozmetikai kezelések Gabriellával, teljes felfrissülést nyújt. Kedves Balneo Hotel dolgozói! Köszönjük az élményt! Maradjatok mindig ilyenek. :)
Azért választottam a Balneo Hotelt, mert egy éve minden tökéletes volt. Ki sem mozdultunk a hotelból, mert a reggeli és a vacsora is fenséges volt: Most csalódás volt a reggeli és a vacsora, ízvilágban és a választékban. Amíg ezen nem változtatnak, nem szeretném igénybe venni a szállodát.
Kellemes hétvégét töltöttünk el a párommal. Nagyon tetszett, hogy itt minden megtalálható egy helyen ami egy ilyen pihenéshez szükséges, úgy hogy a szállodából ki sem kell menni. Az étkezéseknél a választék nagyon bőséges és finom volt.
Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk a párommal és egy baráti házaspárral a Zsori Balneo Hotelben. Mind a négyünk nevében tudom mondani, hogy nagyon jól éreztük magunkat. Kifogástalan szálloda, kellemes szobák, fürdőszobák, tágas wellness részleg, tiszta medencék, kedves kiszolgálás, mosolygós emberek, ízletes ételek.
AZ év utolsó két estéjén nagyon jó zenekar,kiváló számokat játszott,amire jól lehetett táncolni,mulatni. A sok vendég ellenére is kulturáltan zajlott le a szilveszteri mulatság. Az ételek,desszertek, gyümölcsök finomak és frissek voltak. A személyzet gyors és udvarias volt.
2 éjszakát töltöttünk a hotelban 9-en. Éjszaka nagyon búgott valami ,ami zavarta az alvást. A padlószőnyeg szakadt,a mosdóban fekete a csap. A 4 csillag ennél többet jelent,a szálloda felújításra szorul.
A személyzet munkája kiváló,bár a szobaasszony is üdvözölhetné a vendéget. Az étkezés változatos és finom volt. Összességében jól éreztük magunkat,köszönjük!
12 órakor -korábban érkeztünk,várni kellett egy órányit a szoba elfoglalásáig ,recepciós kollegina azonnal megkért egy felszolgálót,aki ebédre invitált. Kitűnő -figyelmes felszolgálás mellett gasztronómiai élményben volt részünk nemcsak érkezéskor ,hanem mindvégig.
A jól megközelíthető kellemes környezetben elhelyezkedő wellness hotel szolgáltatásai 100 fős rendezvény mellett zsúfoltság miatt kevésbé élvezhetőek. Az ételkínálat átlagos, hiányzik 1-2 egyszerű általános fogás a napi kínálatból
A hotel,a személyzet,a wellness részleg az ételek fantasztikusak voltak.Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek,aki igazi luxus pihenésre és kényeztetésre vágyik megfizethető áron.
Nagyon jól éreztük magunkat,bár kicsit csalódtunk mert fürdőkáddal rendelkező fürdőszobát kértünk és nem jelezték a foglalásnál,hogy nincs. Az ételek minden igényt kielégítenek,nagyon finomak. A szoba csendes és kényelmes. A személyzet kedves és segítőkész. Már két alkalommal pihentünk itt és mindennel elégedettek voltunk. Biztos,hogy a következő évben is ellátogatunk.