Avasi Sörház Miskolc

Avasi Sörház MiskolcAvasi Sörház Miskolc
Avasi Sörház MiskolcAvasi Sörház Miskolc
10 fotó

Avasi Sörház Miskolc - Vendégvélemények összefoglalója

Avasi Sörház Miskolc a belváros közelében található, a környezet és a belső tér barátságos, régi hangulatot idéző. A hely egyik erőssége a bőséges adagokban rejlő kiadós magyaros kínálat, amelyet a vendégek gyakran dicsérnek. Az Avasi Sörház kínálata sokrétű, a menu barátságos árakon érhető el, és a krumplilángos különféle feltétekkel kiemelt kedvencként említésre kerül sok visszatérő szerint. A felszolgálás általában kedves és figyelmes, ami hozzájárul a kellemes étkezési élményhez.

20 vendég értékelése alapján

40%
3,3Ételek / Italok
3,1Kiszolgálás
2,9Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Öreg Miskolcz Hotel - Szilveszter
Szent István Hotel Eger - Kedvezményes ajánlat
Szent István Hotel Eger

Avasi Sörház Miskolc vélemények

Szörnyű 2016. április 12.a párjával járt itt
A párommal tértünkbe az étterembe,alig találtuk meg a bejáratot. Mikor fel mentünk az emeletre a pincér éppen az egyik asztalnál ült ezzel nem lenne semmi gonod. Megkaptuk az étlapot,nagy nehezen sikerűlt a pincérnek felvennie a rendelésünket. Ezután kezdődtek a problémák nem azt hozta ki amit rendeltem. Szóltam érte kicserélte.
Szörnyű 2014. december 7.gyerekekkel járt itt
a kaja amit kértünk hideg volt és állott. a pláne hogy a desszert olyan fagyos volt h nem bírtam megenni. párom valami fagyis desszertet evett sz@r vizes fagylalt rosszabb mint az aro-s és ott hagytunk közel 10 ezret... nagyon mérges voltam
Szörnyű 2014. november 9.gyerekekkel járt itt
Többször jártunk már ebben az étteremben, és a korábbi tapasztalataim nagyon jók voltak. A nyáron egy születésnapot megünnepelni mentünk el ide. 4 felnőtt, 2 kisgyerek és egy csecsemő. Ebédidő volt, ebédelni szerettünk volna, az étteremben kevesen voltak. A dög melegben számítani lehetett arra, hogy a hideg gyümölcslevesnek nagy keletje lesz.
Szörnyű 2014. május 21.családjával járt itt
Harmadszori köszönésemet volt hajlandó csak viszonozni az a személy,aki úgy tűnt,valamiféle vezetője a helynek,láthatóan szívességet tett nekem,hogy szóba állt velem,amikor bementem hozzá elkölteni a pénzemet. Nála foglaltam telefonon asztalt, de amikor megérkeztünk, mondta, hogy nem foglaltunk-bár üres volt az egész hely-de mivel felírtam az ő nevét foglaláskor, mégis eszébe jutott.
Gyenge 2023. november 20.barátokkal járt itt
Hat fős társasággal érkeztünk az étterembe. Nem az ételek elkészítési idejével volt a fő probléma, (kb. egy óra), hanem hogy a frissen sültes tálon minden hideg volt, a köret is, mire az asztalunkra került. Nem csak a tál hanem a többi főétel is hidegen került elénk. Hatunk közül egy fő kapta meg úgy a rendelt ételt, hogy megfelelően meleg volt.
Gyenge 2015. szeptember 18.a párjával járt itt
kb. 10 éve voltunk az étteremben egy esküvőn, akkor eléggé kitettek magukért. gondolom azóta a vezetés és a személyzet is lecserélődött, mert most ezt nem lehetett elmondani. a bejárat megtalálása is már elég rejtélyes volt, az ajtó amire emlékeztünk zárva volt. a bejárat a kocsibehajtó, amely egy járművel volt eltorlaszolva.
Ezüst fokozatú értékelő1 évnyi aktív tagság
Átlagos 2017. június 26.családjával járt itt
Ez is egy ismertebb hely Miskolcon, a belváros szélén van, kellemes kerthelyisége is van, az étterem részhez, pedig lépcsőn kell felmenni. A fenti rész nem olyan túl nagy, voltunk már úgy, hogy tumultus volt. Máskor viszont szinte csak mi. A választék bőséges, még árban sem a legdrágább. A választott ételek mennyisége nagy , látványos tálalás.
Átlagos 2016. május 9.családjával járt itt
...de nagyjából ennyi. Az étel hamar elkészült, semmi extra.

Számomra egyedül a pincérek voltak zavaróak. Ahogy előttem már írták "otthon érezték magukat". Mind [moderálva - a szerk.] fiatalok voltak. Ezzel még nem is volna gond, de háttérben sűrű káromkodással, valamint szabados kifejezésekkel "emelték az est fényét".
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 14 városban járt már
2017. november 30.a párjával járt itt
A férjemmel jártam itt. Kirándulásból hazafelé jövet álltunk meg ebédleni. Kedves, kis barátságos hely. Kedves és gyors volt a kiszolgálás. Az adagok bőségesek voltak. Az ételek ízletesek, tálalás látványos. Mivel elég kicsi a hely sokan voltak, egy felszolgáló próbált helytállni. Az étlapon a választék bőséges volt. Az összbenyomás nem volt rossz, bár engem zavart a szűk tér.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
2016. december 27.a párjával járt itt
Kellemes az árnyékos kerthelyiségben sörözni. Csapolt cseh sörük van, igazán finom a barna sör, azonban az ára kicsit borsos, így néha-néha ülünk be ide. A kiszolgálás gyors udvarias. Finom limonádéjuk is van. Az étterem részében is bőséges a választék és bőségesek az adagok. A berendezés régies hangulatot idéz, kockás terítők stb. , nekünk hangulatos. Érdemes betérni ide.
Avasi Sörház Miskolc a térképen
3530 MiskolcMeggyesalja u. 1.
06 46 340 071
Szolgáltatások
• kerthelyiség • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • csoportokat szívesen fogad • étel elvitelre • fix áras • gyerekmenü • házhozszállítás • napi menü • rendezvényhelyszín • sportközvetítés • széles borválaszték • zártkörű rendezvény lehetősége
Nyitva tartás
H-CS