Krysz étterem értékelései

Értékelései
6
10
10
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Krysz értékeléseit!

Olvasd el Krysz étterem értékeléseit!

2019. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2020. január 8.
Talán a városban az egyik legfinomabb fagyit lehet itt kapni. Pici hely így nagy volt a tömegnyomor, a kiszolgálás kicsit türelmetlen volt. A választékot nem látni jól, ebből adódik szerintem, hogy a kiszolgálás nem tökéletes. Mivel a városban nagyon gyenge minőségű fagyikat lehet kapni, így ajánlom a helyet.
Megosztom
Szörnyű élmény -

Balajti Cukrászda Miskolc

2019. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A barátnőimmel ültünk be sütizni. A sütivel, amit választottunk nem volt gond. A kiszolgálással annál inkább. Harsány kiszolgálónő, aki kolléganőjét a fülünk hallatára leteremtette, hogy miért minket szolgál ki és ne egy másik vendéget. Igénytelen, piszkos, szakadt ruhában álltak a pultban.
Megosztom
2018. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Barátokkal jártunk ezen a helyen. Átlagos hangulatú étterem. A kiszolgálás megfelelő volt. Az étlapon nem volt túl nagy választék. Hiányoltuk kicsit a hagyományos hal ételeket. Az étel amit rendeltünk ízletesek voltak, az adag túl kicsi. Így az ár /érték arány nem volt megfelelő. Nekem kicsit csalódás volt a hely.
Megosztom
Ebéd a párommal -

Reneszánsz Étterem Visegrád

2018. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
A párommal jártunk ezen a helyen. Nagyon szép, a korabeli dekoráció nagyon hangulatossá teszi a helyet. A kiszolgálás sajnos hagyott némi kívánni valót maga után. Két felszolgáló szolgált ki, amivel semmi probléma nem is lenne, de a férfi felszolgáló nagyon kedves volt, (ha csak ő szolgált volna fel, akkor azt mondanám, hogy első osztályú kiszolgálásában lett volna részünk), de sajnos a kolléganője nagyon flegma volt.
Megosztom
Vacsora barátokkal -

Dűlő Miskolc

2018. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2018. november 10.
Barátokkal jártunk ebben az étteremben. Nagy kedves és minőségi kiszolgálásban volt részünk. Az ételek nagyon finomak, ízletesek voltak. A tálalás elsőosztályú, nagyon különleges volt. Egyetlen negatív tapasztalat kicsit drága. Egy kellemes estét töltöttünk el itt. Szívből tudom ajánlani ezt a helyet.
Megosztom
Egy ünnepi vacsi -

Anyukám Mondta Étterem Encs

2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Párommal jártam ott, itt vacsoráztunk a 25. házassági évfordulónk alkalmából. Sajnos már az asztalfoglalás sem volt túl egyszerű, a vacsorából estebéd lett, mert csak délutáni időpontot tudtak adni, pedig időben több héttel előtte próbáltunk helyet foglalni. A hely megközelíthetősége és a parkolás sajnos nem túl egyszerű.
Megosztom
Avas Sörház -

Avasi Sörház Miskolc

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. november 30.
A férjemmel jártam itt. Kirándulásból hazafelé jövet álltunk meg ebédleni. Kedves, kis barátságos hely. Kedves és gyors volt a kiszolgálás. Az adagok bőségesek voltak. Az ételek ízletesek, tálalás látványos. Mivel elég kicsi a hely sokan voltak, egy felszolgáló próbált helytállni. Az étlapon a választék bőséges volt. Az összbenyomás nem volt rossz, bár engem zavart a szűk tér.
Megosztom
2017. októberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. október 26.
Barátokkal jártam itt. Átutazóban az interneten találtam rá a helyre. Nagyon kellemes hely. Jól sikerült a vétlen szerű választás. Kedves, gyors, barátságos kiszolgálás. Finom, ízletes,bőséges ételek. Nagyon dekoratív tálalás.A hely ízlésesen van kialakítva. Csak csupa jót tudok róla mondani, bármikor szívesen visszamennék. Egy remek hely.
Megosztom
Csülök Csárda Miskolc -

Csülök Csárda Miskolc

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 26.
Sajnos egy hatalmas csalódás volt. A kiszolgálás ugyan gyors volt. Az ételre sem kellett sokat várni, bár inkább vártunk volna még egy kicsit és akkor lehet melegen szolgálák volna fel az ételt. Az étel íze megfelelő volt, de az hogy a rizs langos a sült krumpli nem frissen sült, a rántott sajt teljesen hideg, meg volt dermedve a sajt semmi folyós állag, a csülök annyira meg volt pirítva, hogy képtelenség volt elvágni a bőrét.
Megosztom
A Jam egy remek hely. -

Jam Étterem Kávézó Miskolc

2017. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 2.
Nagyon kedves a kiszolgálás, nagyon rugalmasak a kérések teljesítésben. Remek az ételek íze. A mai rohanó világban egy tökéletes, hogy finom ebédet vagy vacsorát kapj elfogadható áron. Kb. egy éve fedeztem fel a helyet azóta nagyon gyakran megfordulok ott. Kellemes hely. Én csak ajánlani tudom mindenkinek. Nekem nagyon bejött.
Megosztom


TérképX