Nyilas Fogadó Nyíregyháza

Nyilas Fogadó NyíregyházaNyilas Fogadó Nyíregyháza
Nyilas Fogadó NyíregyházaNyilas Fogadó Nyíregyháza
10 fotó

Nyilas Fogadó Nyíregyháza bemutatkozása

Nyíregyháza-Sóstőfürdő ad otthont a Nyilas Fogadónak. A szálláshely néhány percnyi sétára található a gyógy- és élményfürdőtől, melynek meglátogatása remek élményt nyújthat az üdülés során, csak úgy, mint a méltán híres állatkert. Az antik bútorokkal felszerelt fogadó hangulatos szobáival várja az ide látogató vendégeket.

10 vendég értékelése alapján

3,4Kényelem
3,3Szolgáltatás
3,5Étkezés
4,6Elhelyezkedés
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló - Senior ajánlat
Hunguest Hotel Béke Hajdúszoboszló
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Legjobb ár félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok - teljes előrefizetéssel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló

Nyilas Fogadó Nyíregyháza vélemények

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 18 városban járt márFelfedező - 12 helyen első értékelő3 évnyi aktív tagság
2019. április 8.barátokkal járt itt
Jó helyen van a fogadó és tetszetős is. A szobák megfelelő méretűek, az étteremben korhű berendezések, odafigyelnek a részletekre. A wellness nekünk megfelelő volt, az úszómedencében labdajátékkal is játszottunk. A szaunája jó, a sószoba is megfelelő. Az ellátás finom, a választék nem túl nagy. Többször is voltunk már, mert ár-érték arányban nekünk jó és megfelel.
Bronz fokozatú értékelő
2019. január 17.barátokkal járt itt
Nagyon jó helyen fekszik. A személyzet kedves,szolgálatkész. Tiszta szobák,szép régi patinás bútorok. Az ételek finomak és nagy adagok. A wellnes részleg nagyon kulturált,az edzőterem jól felszerelt. ,és közel van a csodálatos Nyíregyházi sóstó fürdő,amit bővítenek. A környezet, csendes virágos utca.
Nyilas Fogadó Nyíregyháza - Medence/kertNyilas Fogadó Nyíregyháza - Szórakozás/SportNyilas Fogadó Nyíregyháza - Külső kép
2018. március 28.gyerekekkel járt itt
Férjemmel és két unokánkkal jártunk a fogadóban. Nekünk nagyon tetszett. Korabeli bútorokkal berendezett különleges épület. A szobákban modern bútorok voltak. A wellness rész nagyon szép, mindenütt tisztaság. Korábban érkeztünk és megengedték hogy míg takaritják a szobáinkat használjuk a wellnesst.
Szörnyű 2018. január 10.a párjával járt itt
Ritkán húzok le egy helyet, ha lehet személyesen oldom meg a párommal, de ami tény hogy többet ide nem jövünk. Foglalás előtt amit megnéztünk az főleg a wellness részleg volt. Nos az úszómedence jéghideg(28 foknak kellene lennie), igaz tél van de na, akkor is.
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 114 városban járt márFelfedező - 80 helyen első értékelőNépszerű író - 67 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 1073 feltöltött kép
Kiváló 2017. november 1.a párjával járt itt
Nagyon szép környezetben, nagyon romantikus hely. 150 éves régi épület, mely a Buttler család tulajdona volt,ez lett felújítva.
A fürdőháza egészen különleges.
A személyzet kedvessége kifogástalan. Sajnos az étlap elég szegényes volt, de a svédasztalos reggeli bőséges, friss és finom volt.
Szerencsére jó időt fogtunk ki és igy rengeteget sétáltunk.
Nyilas Fogadó Nyíregyháza - KörnyékNyilas Fogadó Nyíregyháza - WellnessNyilas Fogadó Nyíregyháza - BelsőNyilas Fogadó Nyíregyháza - KörnyékNyilas Fogadó Nyíregyháza - Környék
Még több kép (2 db) >>
Szörnyű 2017. március 23.a párjával járt itt
Egy rossz tapasztalattal gazdagodtam a Nyilas Fogadó vendége ként. Egy kupont kaptunk párommal, mely 2 éj -re félpanzióval és sok más kedvezménnyel és ajándékkal járt volna. 3 fogásos vacsorát ígértek, melyből egyik étkezés során sem találkoztunk a 3. fogással.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt márFelfedező - 23 helyen első értékelőNépszerű író - 21 hasznos szavazat2 évnyi aktív tagság
Kiváló 2017. március 7.a párjával járt itt
Nagyon szép helyen található a panzió. Laza séta a Sóstói buszmegállótól, az állatkerttől is egy kényelmes negyedórás séta, szép környezetben. Nagyon kedves és türelmes a személyzet! Minden kérdésünkre szívesen válaszolnak. Kényelmes tágas szoba, a berendezés nagyon szép, egyedi. A wellness részleg minden igényt kielégít!
Szörnyű 2015. augusztus 26.gyerekekkel járt itt
Első éjszaka után arra kényszrültünk, hogy elhagyjuk a szállást, mert a tulajdonos egész éjjel a szobánk alatti étteremben (NEM a különálló rendezvényteremben) karaoke partyt tartott. Óriási zaj, hamisan éneklő ittas haverok. Az éjszakai recepciós sirva ment haza, mert a tulaj vele orditott, hogy mit képzelnek a vendégek, hogy szólni mernek, hogy nagy a zaj.
Kiváló 2013. december 27.a párjával járt itt
A Fürdőház felejthetetlen élményt nyújt, rendszeres látogatója vagyok. A sóbarlang és a szénaszoba egyedülálló. Szívélyes a kiszolgálás. Az étteremben megfizethető és különleges ételkínálat van. Sóstó szívében helyezkedik el, így akár több napos kikapcsolódásra is kitűnő. Egyedi igényeket is igyekeznek megoldani. Ajánlom Mindenkinek! !
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 32 városban járt márFelfedező - 20 helyen első értékelőNépszerű író - 46 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
2013. július 22.barátokkal járt itt
Egy éjszakát töltöttünk el itt a barátaimmal, de az nagyon tetszett nekünk. Kellemes hangulatú, kényelmes ágyakkal ellátott szobák, gyönyörű környezet és tiszta levegő. Az étel finom volt, a kiszolgálás kifogástalan. A személyzet nagyon kedves és barátságon, bármiben szívesen segítségünkre állnak. Bátran tudom ajánlani mindenkinek és nemcsak egy éjszakára! ;-)