Timotka étterem értékelései

Értékelései
14
20
63
23
15
0
6

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Timotka értékeléseit!

Olvasd el Timotka étterem értékeléseit!

Timotka értékelései

Igényes és megfizethető -

Central Station Söröző Miskolc

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. augusztus 4.
Miskolc "legszebb" (a legszebb utca Miskolcon verseny győztese) utcáján található, a Dérynén. Kellemes benti része van angol stílusú, és hangulatos kiülős része is. A megnyitója (pár hónappal ezelőtt) nagyon pazar volt, lángos, sör, koktélok, a hangulatról "Kató néni" gondoskodott. Nagyon jól éreztük magunkat, azóta is voltunk párszor, mert jó helyen van és megfizethető, a kiszolgálás is korrekt.
Megosztom
Sörözés barátokkal -

Hangoló Sörház Miskolc

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 21.
Kedvelt helyünk, mert nagyon hangulatos kerthelyisége van. A kiszolgálás nagyon kedves és gyors, egy hátránya van számunkra, hogy elég drága. Persze a szolgáltatás minőségi, de lehetne egy picit olcsóbb :( Még a magyar sörök is borsosak, nem még a cseh, amiért igazán érdemes ide bejönni. Többször be fogunk nyáron térni, mert jó árnyékos a kertrésze és kellemes beszélgetőhely.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Balatonföldváron a kikötői éttermek között található egy kiszolgálópult és teraszos résszel. Fagyiztunk, finom volt a fagyi ár-érték arányban sem rossz, gofri is kapható itt és melegszendvicsek stb. Központi helyen van, nem rossz, de inkább átlagosnak mondanám. Lehet kicsit többet vártam a leírások alapján, elképzelhető, ha erre járunk még betérünk majd, de annyira nem fogjuk erőltetni.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Nagyon jó az elhelyezkedése, a terasz csodálatos. A kiszolgálóhölgy kedves, de inkább átlagos. Szinte üres volt a hely, amit később meg is értettem. Jól néztek ki a sütik, de áruk. . . 790 Ft egy vékony szelet torta. A kávé átlagos ára tűrhető, annál maradtunk. A sütiválaszték sem volt óriási, átlagos.
Megosztom
2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 14.
Jó helyen van az étterem, mely fedett teraszos, igazán hangulatos. Ventilátorok mennek folyamatosan, így jó a vendégek közérzete. Koktélozni tértünk be, mert akciót hirdettek, így megéri. Ezt többször megteszik. A kiszolgálás gyors, kedves. Fizetni egy pincérnél lehet, erre picit várnunk kellett. A koktél nagyon finom volt.
Megosztom
Jól lakhatsz -

Döner King Miskolc

2016. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. július 6.
Miskolcon a főutcán két helyen található meg gyorsétkezdéjük. A sötétkapunál kinti asztalokkal és a Centrumhoz közelebb kinti és benti résszel. Lehet kérni tálat is és boxot is. Mi a tálat próbáltuk ki, látványra és adagra tetszett, nekem ízre is bejött, bár plusz dolgot nem kell tőle remélni.
Megosztom
2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 6.
Nagyon hangulatos fagyizó-kávézó. Végtelenül kedvesek voltak az itt dolgozók, ezért napi szinten jártunk oda. Nagyon finomak és eredeti ízűek a fagyik, a kávé is igazán ízletes, kaphatók itt finom teák, szörpök. Nem túl nagy a helyiség, de van 2 asztalka és mi nyitásra mentünk, így nem voltak sokan. Stílusa provance-i, a bolt előtt lila bicikli áll, ez hozzátartozik a dizájnhoz.
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 28.
Jó elhelyezkedése van a csárdának, már kívülről is kellemes csalogató a dizájn. Igazi csárdaélményre számíthatunk kívülről, belülről, nagyon hangulatos egyszóval. Az ételek gusztusosak, egy baj van velük szerintem az áruk, az ár-érték arány, másokhoz képest is és egyébként is. Még ha egyfélét választunk hagyján, de ha komplett leves, főétel, desszert kombót vesszük, plusz ital jó mélyen a zsebünkbe kell nyúlni :(
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 28.
A sétálóutca elején van, így könnyen elérhető. Hangulatos a boroshordó kiszolgáló egység a kis terasszal. Jó minőségű borok vannak, az árak közepesek. A Varga pincészet borai viszont nagyon finomak és elismertek. A kiszolgálás gyors és kedves, folyóborok is vannak, azokból a legjobb a fröccs. Aki jó hangulatban akar egyet borozni, megpihenni, beszélgetni az térjen be bátran.
Megosztom
2017. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. június 27.
Már volt tapasztalatom Levendula fagyizóban és ezért vettem, de olyan kis adagot adtak, hogy hiába finom nem érte meg. Az igaz, hogy kézműves és láthatóak pl. a gyümölcsdarabok benne és naturális az ízvilága, végre nem a sablon műíz jön ki rajta, de azért a pár nyalásért nem fogok 280 Ft-ot adni máskor. Itt a fagyispult ki volt téve az utcára és ahogy megvettük tovább is sétáltunk.
Megosztom
7 oldalon / 63 találat


TérképX