![]() 2018. augusztus 4.gyerekekkel járt itt
2018. augusztus 4.gyerekekkel járt itt Szoboszlón ez már a negyedik wellness hotel, ahol jártunk, de a vándorlásnak vége - ide fogunk visszatérni! ! ! Minden szuper, ami meg nem az ( pici lift, átlagnál kisebb szobák) azon sajnos nem tudnak javítani, hisz ekkorára alakították ki anno régen, ez van. De ami a mostani tulajon múlik, azokban a dolgokban maxiálisan kitesznek magukért!
! ! Írta egy hölgy itt, hogy a játszószoba egy terem végébe ledobált pár játék. . . . Hát, lehet nem ugyanott jártunk. . ? :) Rakok pár képet a játszóházról. Kár hogy ők nem találták meg, (ezek szerint) pedig még ki is van táblázva. . . A szobához járt egy ingyenesen használható mobil, amit még a szállodából is ki lehet vinni! ! A személyzet nagyon illedelmes, kedves, külön köszönet az étterembe a tetkós, szakállas srácnak, aki segített nekünk gluténmentes -ügyben :) A szoba táblán egy pici piros fény világít, ha vannak a szobába, igy nem tépik rá az emberre az ajtót a takarítók. . . Szóval, sok-sok apró figyelmesség, amitől igazán szuperül éreztük magunkat! Nem is tudnék ide mit írni, hogy min kéne javítani. . . . SEMMIN :)
![]() 2018. május 1.barátokkal járt itt
2018. május 1.barátokkal járt itt Alapból azzal kezdem: az ételek finomat, az árak is kb. normálisak. De a személyzet mindig elront mindent. . . Mai nap volt a csúcspont. . . Hajtás volt, sokan voltak, értem én. . . De az kicsit sok, hogy az egyik pincérlány trágárkodását kelljen hallgatni. . . ! ! ? ? Szidta a vendégeket, gúnyolódott rajtuk, húzta a száját, a lengőajtót,ami a pultnál van, csapkodta tiszta erőből.
. Nem tudják, hogy illik viselkedni a vendéglátásban. . . Egyszer szemtanúja voltam annak is, hogy egy idős néni nem adott jattot, ezért a pincér srác fém aprópénzbe hozta oda neki a visszajárót. Direkt meg akarta szégyeníteni. . . Borzalmasak. . . !
![]() 2017. november 2.gyerekekkel járt itt
2017. november 2.gyerekekkel járt itt Két dolog van, ami nagyon jó ebben a szállodában! Az egyik a finom ételek, táplálékallergiásokra is gondolnak! A személyzet is kedves, illedelmes. A másik a közvetlen átjárás a gyógyfürdőbe és AquaPalace-ba! Minden más viszont. . . . A bútorzat öreges, a fürdőszoba szintén, sima fehér csempék, káddal. .
A folyosókon a sivár fehér falak. . mint egy irodaház. . . Esett az eső, amikor ott voltunk; nem tudtunk mit csinálni. Van egy "játszószobának" nevezett lyuk, amibe nem is akart bemenni a lányom, semmi vonzó nem volt benne. Biliárd, darts, -ne adj isten- bowling. . . valami kéne, mert ez igy dög unalom volt. Ez a szálloda a német turistáknak , gyerektelen pároknak való. De gyerekes családoknak nem. Sajnos árban viszont annyi volt, mint azok a gyerek-és családbarát, modernebb wellnes szállók, ahol már eddig jártunk [moderálva - a szerk. ]
![]() 2016. január 14.gyerekekkel járt itt
2016. január 14.gyerekekkel járt ittAzt gondolom, felháborító hogy ez Magyarország egyetlen olyan szállodája, ahol külön felárat számolnak fel a gl-mentes kajáért. 1 nap hármunknak több mint 50 ezer ft (! ! ! ) ebbe nem fér bele az a kis plusz kiadás ( pár száz ft egy főnek) ? ? ? ? ? ? A Mendan-ba, az Aquaticumba, a Karos Spa-ba, hadd ne soroljam még hol nem kérnek plusz pénzt! Rablás!
![]() 2015. augusztus 19.gyerekekkel járt itt
2015. augusztus 19.gyerekekkel járt itt A hely igazán egyedi, mi már az asztal foglaláskor megadtuk, hogy olyan helyet szeretnénk, ahol a lábunk alatt víz van meg teknősök, ezért is mentünk ide! A hangulata a helynek szuper, a személyzet illedelmes, segítőkész, a kaja is nagyon ízlett!
Sajnos nem tudtuk, hogy van lehetőség zenés-tortás köszöntésre, pedig házassági évfordulót ünnepeltünk, nagyon jó lett volna meglepni a párom , de majd legközelebb! ! ! másoknak is ajánljuk a helyet! !
![]() 2015. július 21.gyerekekkel járt itt
2015. július 21.gyerekekkel járt itt Nagyon nagy reményekkel indultunk ebbe a szállodába, mert nagyon sok jó vélemény van róla. . . Én nekem nem volt olyan lehengerlő. . . . A foglaláshoz járt ajándék masszázs, szoli, és welcome-drink. Ezeket még csak meg sem említették a bejelentkezéskor, én kérdeztem rá másnap. . . A szálloda felújítása gagyi.
Kívülről szocreál, belül meg. . . A minimál-stílusba belefér, hogy mindenből a legegyszerűbb van felszerelve és kialakítva, semmi design. . . Legalább a TV új. Az ebédlőben többféle szék. Mindenhol tűzvédő ajtók, olyan mint egy irodaépület. Gyerekprogramok semmi, az egyik megasztáros nő tart foglalkozást reggel 8-10 között, az étteremnél. A lányom kivett két lufit a lufis dobozból, rászólt lazán, hogy azt tedd le ! ! ! Csak a német gyerekekkel volt kedves. . . (Máshol gyerekdisco-tól elkezdve minden van. . . . )
 Az étteremben az 1 hét alatt mellénk csapódott egy pincér, mindig ő jött oda felvenni az italrendelést, stb. Az utolsó nap egyértelműen várta a jattot. . . Ilyen még egy szállodában se történt velünk. A kedves személyzet is kimerült a takarítónőkben, ill. némelyik pincér,londíner eleresztett egy mosolyt. A recepciósok kimondottan mogorvák. A gyulai várfürdő medencéiben egyetlen egyszer voltunk, olyan hidegek voltak, csak a gyógymedencébe ültünk be. Még jó, hogy ott volt az Aquapalota, különben sírva jöttem volna haza. . . Maga Gyula nem rossz, de csak egyszer! Nem megyünk vissza.
![]() 2015. július 14.gyerekekkel járt itt
2015. július 14.gyerekekkel járt ittSzép, családias hangulatú szálloda! A személyzet nagyon kedves és előzékeny. Az ételek nagyon-nagyon finomak voltak!
 A wellness rész kicsi, de nem volt akkora gond, mert amúgy is terveztük, hogy átmegyünk a büki strandra! A büki strandon 1995 -ben jártam először, ahhoz képest elképesztő a fejlődés, igyekeznek a vendégek kedvében járni!
 Mindenképpen ajánlom!
![]() 2015. július 9.gyerekekkel járt itt
2015. július 9.gyerekekkel járt itt Nekünk nagyon tetszett ez a szálloda, nagyon gyerekbarát, a nagy játszó szobába óvónők vannak, az étterem mellett pedig kialakítottak egy kis játszót, hogy amig a család más tagja még eszik, addig a gyerek el tudja foglalni magát! A kaja finom és változatos. Reggelinél van külön látványkonyha ( frissen sütik a vendég előtt a tojást-bacont.
. . )
 Nagyon sokszor jár ajándék ebéd a félpanzióhoz. Mikor mi voltunk volt bábszínház, úszás oktatás, fizika-kísérletek, bűvész, mini-diszkó, aqua-fitness. . . . . Szóval nem unatkozik az ember. Igen,valóban kicsi a TV. . . . De aki itt tévézni akar, azt nagyon sajnálom. . . .
![]() 2015. július 7.gyerekekkel járt itt
2015. július 7.gyerekekkel járt ittBár már sok belföldi szállodában jártunk, máig az egyik legjobb wellness-nyaralásunk a szegedi ! ! ! Szép a szálloda, a szálloda hallja 5 csillagos színvonal, ( padlószőnyeg, kandalló. . . ), a fedett fürdő és a strand szuper! Mi mindennel meg voltunk elégedve! Az étkezésre azért adtam csak 4 szívet, mert valahogy nem maradandó emlék. . . jó volt, de semmi extra. Mindenképpen ajánlom!
![]() 2015. július 5.gyerekekkel járt itt
2015. július 5.gyerekekkel járt itt A szálloda 3 csillagos, és valóban annyinak felel meg. Bár a szoba jobb mint amire számítottam, az ételek minősége csalódás volt. . . Hétköznap szolgáltak fel jobb kaját, hétvégén meg edd-meg-leves és tökfőzelék volt feltálalva. . . . Egy olyan szállodába, ahol 13800 ft/fő egy éjszaka, ne rakjanak elém tökfőzeléket. .
. A játszószoba katasztrófa. . . inkább ne is lenne. . A szállodában nincs hajszárító, a fürdőben található gyenge, fali hajszárítóval szórakoztam ( derékig érő hajjal. . . )
 Maga Zalakaros is unalmas, szombat este kisétáltunk a főtérre, volt kb. 10 kirakodó árus, és ennyi. . . Minden hétvégén zenés programot kéne csinálni, ha már csábítják az embert a "városba" (ami inkább egy falu, maradjunk ennyiben. . . ) A zalakarosi strand jó, azzal nem volt gond! A Freya-ba nem mennénk vissza.