2025. december 27.családjával járt itt 15 Túl hangos az asztal társaság nem hallotta egymást,és a mosdó tisztaságáról ne is beszéljünk pár évvel ezelőtt voltam ott először de akkor sem volt kiemelkedő de úgy voltam vele hogy hátha jobb lett. Családi ebédre mentünk de az ebéd egy rohanás lett meg egy kávé sem fért bele. Nem beszélve arról hogy mennyire inkább annyagis lett az étterem.
Szégyen hogy egy órát lehetünk bent vagyis inkább csak ötven perc volt és a számlás pincér még étkezés közben jött hogy egyenlitsük ki a számlát. Nem beszélve arról hogy aki két és fél órát volt annak is 16990 Ft/fő árát kellett fizetni mint aki csak egy órát lehetett. Az étel választéktól nem ájultam el pláne ezért az árért. Ez az étterem át ment a szolgáltatásból az annyagis irányba. Egy Street food többet ér.
2019. augusztus 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy hosszú túra után tértünk be ismét az étterembe, nagyon finom ebédet fogyasztótunk el a párommal..
2019. augusztus 11.a párjával járt itt 35Csodás helyen van a szálloda, aki szereti a természetet és a túrázást annak ajánlom. Rengeteg túra lehetőség van a közelben. De aki csak az autóig tud túrázni és nem lát tovább az keressen mást...... Maga a szállodának lehetne még tovább fejlődni....
2019. május 5.családjával járt itt 55Nagyon kellemes, hangulatos hely kedves gyors kiszolgálás finom étel. Csak ajánlani tudom.
2019. május 5.a párjával járt itt 55Szeretlek ide járni mert cukorbetegség ellenére ehetek finom dolgokat.Fagyi , süti kávé .
2019. május 5.a párjával járt itt 55Mai nap folyamán jártunk itt a párommal. Nekem nagyon tetszett a hely, finom étel, kedves gyors kiszolgálás, szerintem még biztos menni fogunk.
2018. október 21.a párjával járt itt 5510 évvel ezelőtt találtam ezt a helyet de még mindig nem tudtam betelni Vele. Folyamatosan bővülő szépülő környezetben rengeteg lehetőséget kínáló szálloda.
2018. október 21.gyerekekkel járt itt 15A szálloda a 3 csillagnak meg felelő, a szobák átlagossak, a reggeli egyhangú és szegényes,a vacsora finom. Az viszont bosszantó, hogy hétvégi felárat kérnék úgy hogy egész éjjel más rendezvény szervezés miatt nem lehet pihenni. A környékre biztosan vissza térek de ezt a szállás helyet nem tudom ajánlani családoknak pláne hétvégére.
2016. október 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy séta alkalmával találtok az éttermet ,és még aznap este ott is vacsoráztunk , és utána az elkövetkező két napban is . Igaz a szállásunk a Szieszta hotelben volt ellátással , de inkább külön fizetünk a vacsoráért máshol. Ahhoz képest ,hogy milyen kicsi a beltéri hely nagyon kényelmes és hangulatos.
Figyelmes személyzet gyors kiszolgálás,bőséges finom és házias étel nagy választékban. Az ital kínálat is bőséges,a desszertek változatosak.
2014. június 3.a párjával járt itt 55 2008 óta idejárunk pihenni a párommal. nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatásal amit nyújtanak. Mindenkinek ajánlom. Jó kirándulási lehetőségeket kinálnak sok túra útvonal van. Teniszezni, biciglizni nyársalni lehet. egy szóval teljes kikapcsolódás kinál. A barátságos közvetlen személyzetével, és környezetével.
Minden évben itt töltünk el egy pár pihentető időt ami nálunk már hagyomány.