bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

a legjobb kecskepásztor -

The Goat Herder - Espresso Bar Budapest

2019. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. november 6.
Miután minden szépet és jót megírtak már előttem, csak megerősíteni tudom friss tapasztalatokkal. Én ma egy egészen kiváló costa ricai espresso macchiatot ittam (500 ft) és egy igen finom, könnyű citrom tortát (700 ft) fogyasztottam. Kiszolgálás udvarias, sőt, barátságos. (Nem magyarok? ! ) Hangulat laza. A hely kicsi.
Megosztom
2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 25.
Innen, ebből a pilisvörösvári cukrászdából, ill. termelő üzemből indult a Szamos "birodalom", a Szamos cukrászdák, ma már, országos hálózata. Illő tehát egy kis történelmi visszatekintés is. A cégalapító Szamos Mátyás 1971-ben hozta létre vállalkozását, amikor a nyugdíjig már csupán hét éve volt hátra.
Megosztom
2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 6.
A minap ismét útba ejtettem kedvenc újpalotai cukrászdám. Ezúttal sem kellett csalódnom. Az erős presszó kávé mellé egy kitűnő almás-mákos tortát választottam, amit helyben fogyasztottam. Elvitelre, a család kedvencét, sima vajas kekszet vettem. Maga a cukrászda nem túl nagy, de le lehet ülni asztalhoz (ha szerencsénk van).
Megosztom
a maga szintjén korrekt hely -

Főzelék Varázs Budapest

2019. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. október 5. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen, ahogy ZigZag találóan fogalmazott, a maga szintjén korrekt hely. Nehéz is utána bármi fontosat még megemlíteni. Talán csak annyit, hogy az én tegnapi ebédem (krumpligombóc leves és rizsfelfújt) teljesen rendben volt. (Nem beszélve az áráról! ) Tegnap is sokan voltak, pedig az ebédidő végefelé tértem be a kis önkiszolgáló étterembe.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 27.
Ez a csöppnyi kis fagyizó rendszeresen szerepel Budapest legjobb fagyizóinak listáján. Jogosan! Én ma egy mogyorós felér csoki, narancsos csoki és vanília fagylatokat választottam, és ültem ki a papír pohárkámmal a cukrászda előtt található asztalok egyikéhez. A 3 gombóc minőségi fagyi 1050 Ft-ba került. Külön is kiemelem a vanília fagyit.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 26.
Az ötvenes években ez egy menő hely lehetett. Na, jó, nem tudom, hogy akkor is ott volt-e már a Bank utcában ez a cukrászda, de hogy nagyon régen ott van, az biztos. És a berendezés, ill. a stílus sem változhatott túl sokat. Igazi retro hely! Én most egy jó minőségű meggyes torta szeletet és egy presszó kávét fogyasztottam. 800 Ft alatt. Összesen!
Megosztom
2019. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 12. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A szépséges, különleges MTA székháztól néhány perc felfelé a Mecsek oldalában, és máris ott vagyunk a szépséges, különleges Czukor Borsó kávézóban. Ahol barátságos fogadtatás, udvarias kiszolgálás várt. Mi vörösboros-mascarponés csokitortát és répatortát választottunk a kávé mellé. Jól választottunk! Jó hangulatú, szép hely. Korrekt árak.
Megosztom
nyugodtan tegyél egy próbát -

L' Altro Étterem Kaposvár

2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 10.
Kaposvár Fő utcájában található ez az étterem. Kiváló hamis-gulyás-levest (leveses tálban szervírozva!) és jól hangzó, de átlagos második fogást (bolgár húsos-sajtos rakott tök) ebédeltem. Gyors és udvarias volt a kiszolgálás. Hangulatos a terasz és a belső tér. Korrekt árak. Ja, és van 25 féle pizzájuk. Legközelebb ebből fogyasztok.
Megosztom
2019. szeptemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. szeptember 4.
A csábító menü kínálatra foglaltam helyet a csendes és szépséges belvárosi utcában található Mango étterem kerthelyiségében. A menüben elsősorban a mézes-chilis sült tarja ( a vele sült burgonyával) fogott meg. És nem csalódtam. Isteni volt. De finom volta tejszínes, petrezselymes zöldség leves is. Amit nem csészében, hanem leveses tálban szervíroztak.
Megosztom
jobbat vártam -

Fiáker Étterem Pécs

2019. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. augusztus 26.
Az itteni értékelések alapján jobbat vártam. Ugyan rendben volt itt minden: az árak, a kiszolgálás, a tisztaság, "csak" az ételek voltak átlagosak. A zellerkrém leves és a második fogás, sertéssült színes bors mártással, rizi-bizivel elfogadható minőség volt ugyan, de nem volt egy nagy szám.
Kap tőlem egy jó indulatú "jó" minősítést.
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX