bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

kávézó a kertben -

Kisház Kávézó Pécs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 14.
Ez nem olyan kávézó, hogy van egy kerthelyisége is, hanem a kávézó van egy gyönyörűséges kertben. Pécs belvárosában (három percnyire a székesegyháztól), száz éves fák alatt teázni, kávézni, az azért nem semmi. Én egy kitűnő Mecsek teát ittam (mézzel, citrommal szervírozva)és házi kekszes sütit fogyasztottam mellé.
Megosztom
már panoráma is csábító -

Duna Döner Pécs

2019. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. június 13.
Pécs egyik legszebb terén, a Széchenyi téren található ez a két szintes önkiszolgáló jellegű gyrosos. Érdemes felmenni az emeleti szintre vagy kiülni az étterem elé, mert elbűvölő az elénk táruló kép, a dzsámival. De persze, nem árt, ha az "egyebek" is rendben vannak. Én például egy nagyon finom vegetáriánus dürömöt ettem. (Lehet kérni pitában is.
Megosztom
2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 7.
Nos, akkor közel a hetven étterem értékelésemhez, megvan az első egyesem. Tapasztalataim szerint ez a leglepukkantabb, a legelhanyagoltabb Burger King. Ráadásul olyan hangosan szólt a tévéből a zene, hogy alig értettük egymás szavát. De ez még mind semmi, ahhoz a meglepetéshez képest, amikor megkaptam a szokásos vegetáriánus whopperem.
Megosztom
kávézó+könyvesbolt -

K:antin Budapest

2019. júniusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2019. június 5.
Talán a színház miatt, talán a remek kis könyvesbolt miatt (talán a vendégek miatt? ! ) van az egésznek valami kultúr-hangulata. Nekem tetszik a tágas tér, az egyszerű formákat preferáló berendezés, de leginkább az igényes választékú könyvesbolt és az igen kedves könyvesboltos. Egyáltalán, hogy kávézás közben/mellett böngészhetek könyveket, igényes DVD-ket és ajándéktárgyakat, ez nagyon jó ötlet.
Megosztom
legjobb sült krumpli - legszebb panoráma -

Ájj Burger Nagymaros

2019. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. június 3.
Én ilyen finom sült krumplit még életemben nem ettem, mint a nagymarosi Ájj Burgerben. És ilyen gyönyörű helyen, közvetlenül a Duna-parton, szemben a visegrádi várral. Már a panoráma is elég lenne az élvezethez. De azért nem hátrány, hogy az Ájj Burger food truckjában egészen kiváló, nem szokványos burgerek készülnek. Legalább tíz féle. Van pl.
Megosztom
2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 23.
Zig Zag értékelése óta alig változott a helyzet. A kávé, sütemény jó volt. A kiszolgálás rendben, az árak, tisztaság rendben. A hangulata sem rossz, de egy kis fantáziával sokkal jobban ki lehetne használni a hely kitűnő adottságait. Ugyanis a cukrászda szinte a Duna mellett van, de ezt csak akkor vesszük észre, ha kijöttünk a cukrászdából.
Megosztom
elvarázsolt hely -

Pénzügyőr Étterem Budapest

2019. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. május 19. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki megtalálja ezt az éttermet, az megérdemel egy jó kis ebédet. Mi megtaláltuk (kösz okostelefon! :). A Pasaréti tértől egy kellemes, 8-10 perces séta után elérünk egy sporttelepre, majd megkerüljük azt, és nem hiszünk a szemünknek, de szinte a semmi közepén egy kis erdős patak és egy nagy étterem. Nagy és zsúfolt.
Megosztom
óbudai croissant, kávé finomságok -

Sarki Pékség & Kávézó Budapest

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 14. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Pékség és kávézó. Ami, ugye azt jelenti, hogy helyben készülnek a tradicionális és reform pékáruk. Naponta frissülő cukrász sütemények és helyben is fogyasztható kávék. Három asztalhoz is le lehet ülni. Ahonnan ráláthatunk a fasorral övezett Zápor és Selmeci utcákra. (A kávézó-pékség e két utca sarkán található. )
Már a kilátás is hangulatossá teszi a helyet.
Megosztom
klasszikus kávéház -

Margaréta Kávéház Vác

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 10. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
ZigZag alapos és értő értékelése után nehéz újat mondani, pláne, ha egyetértünk. Én egy kávéra (presszó 1 gombóc vanília fagyival) és egy sütire (Mária Terézia) tértem be, Mindkettő rendben volt. Kiszolgálás gyors, udvarias. Korrekt árak. Szép időben ki lehet ülni kávézó elé, ami szintén teljesen rendben van. Hiszen a kávézó egy sétáló utcában található.
Megosztom
kedvenc váci vendéglőm -

Lámpás Söröző & Grillterasz Vác

2019. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. május 10.
A kerthelyiségben ebédeltem. Bár az étterem rész is nagyon egyedi és kedvemre való, de a kerthelyiségük a két hatalmas (most éppen színes virágokat bontó) gesztenyefával olyan hangulatos, hogy ott ültem le. Étlapjukon elegendően széles a választék. Korrekt árakkal és udvarias kiszolgálással. A frissen készült ételeket street food tálcán kínálják.
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX