bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

óbudai klasszikus -

Gigler Vendéglő Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Ez egy klasszikus óbudai (sváb) vendéglő. A berendezéstől az étlapig mind arra utalnak, hogy egy hagyományos, klasszikus étteremben járunk. Én, sok év után, vasárnap ebédeltem újra náluk. Csontleves (kis adag, csészében) és rántott gomba petrezselymes burgonyával, tartárral volt a menüm. Az ételek minősége, a kiszolgálás teljesen rendben volt.
Megosztom
kiváló konyha, udvarias felszolgálás, korrekt árak -

BVSC Sportbisztró Budapest

2019. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 5.
Ide még visszajövök, írtam korábban. És igen, lassan 1 éve már rendszeresen járok ide. Bőven rászolgáltak tehát az értékelés frissítésére. Örömmel mondhatom hogy minden kategóriában felfelé korrigálok, és a korábbi jó minősítést most kiválóra módosítom. Kiváló, korszerű konyha (hazai és nemzetközi ízekkel), gyors és udvarias kiszolgálás, korrekt árak, hangulatos berendezések, fiatalos vendégkör (de az idősebb is szívesen látott vendég).
Megosztom
jó, sőt, igen jó -

Nádas Falatozó & Bor Bár Szob

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. március 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Történelmi pillanat: először íródik értékelés itt egy szobi étteremről! Akkor Szobról is néhány szóban. Én tegnap vonattal mentem, és Szob alsótól Szob vasútállomásig, keresztül sétáltam ebben a kisvárosban. Barátságos, szépen rendezett város benyomását keltette. Apróság, de jellemző, hogy végig a város főutcája mentén (pár lépésnyire a szépséges Duna parttól) padok sokasága van kitéve.
Megosztom
magyaros - elvitelre -

Szent Jupát Büfé Budapest

2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Ennek a helynek persze, a név azonosságon kívül nem sok köze van az egykori, híres Szent Jupát étteremhez. De ha elvitelre választunk ételt, akkor most sem csalódunk. És főleg, ha van időnk, türelmünk kivárni a sort. Mert ugyan többször is jártam itt, de a sorban állást egyszer sem úsztam meg. Bár a kiszolgálás gyors, udvarias.
Megosztom
2019. februárban, egyedül járt itt
Értékelt: 2019. február 19.
Egy tipikus első osztályú igényességű étterem. Szép teríték, udvarias kiszolgálás, jó ételek. Halból széles választék. Halászléből pl. van ponty és harcsa halászlé is, vegyes is, tésztával és tészta nélkül is. Az általam fogyasztott halászlé teljesen rendben volt. Magyarul ez egy jó átlagos halászlét jelent. De nem az a minőség, amiért visszamennék.
Megosztom
csúcs cukrászda a Duna-kanyarból -

Sakura Nagymaros

2018. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. január 2. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Tavaly nyáron nyílt meg Nagymaroson ez a kitűnő cukrászda. Nyáron még csak a fagylaltjaikkal csábítottak elsősorban, azzal pl. hogy a gyümölcs-fagylaltok gyümölcsből készülnek! És valóban, egészen kiválóak a fagylatjaik, és nem csak a gyümölcs-fagylaltok, hanem a többiek is. Remek ízletes, erős presszó kávét is fogyaszthatunk itt.
Megosztom
vasútállomás közelében -

Pingvin Cukrászda Vác

2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 17. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hétvégén úgy alakult az utazásom, hogy Vácon át kellett szállni egy másik vonatra. Az üres mintegy fél órát a vasútállomás közeli Pingvin cukrászdában töltöttem. (Ha tudod a rövid utat, akkor a cukrászda és az állomás közti távolság kb. 3 perc alatt gyalog megtehető. ) A hely önkiszolgáló jellegű: rendelés, fizetés a pultnál, de több asztal is van a helyiségben, az ülő vendégeknek.
Megosztom
2018. decemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. december 15.
Aki nem szereti a tömeget, annak bátran ajánlhatom a Klauzál téri, szépen felújított vásárcsarnokot. Annak is az emeletén lévő lángosozóját. (Mozgólépcső van. )
Marika néni krumplis lángosa az egyik legjobb a városban. Én tegnap egy nagy adag, igen finom hamis gulyás levest és egy fokhagymás krumplis lángost ettem ebédre. Jó minőségben, korrekt áron.
Megosztom
napsütötte duna-parti kávé -

Eszterházy Kávézó és Cukrászda Vác

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 4.
Egy napsütötte szép őszi délutánon, mint a mai is, nem csak én találtam vonzónak a duna-parti cukrászdázást. Ugyanis a hétköznap délután ellenére már alig találtam szabad asztalt. Szóval, már maga a helyszín is (meg)nyerő. A bőséges kínálatról nem tudok részletes beszámolót adni, ugyanis én csak egy kávét (egy gombóc vanília fagyival) és egy gyümölcsös piskótát kértem.
Megosztom
bitang erős kávé -

Kontakt - Röser Udvar Budapest

2018. októberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. október 3.
Tegnap délután 4 ó körül ittam náluk egy bitang erős duplát (no milk, no sugar), de még éjfélkor is alig tudtam elaludni. Amíg a kávé elkészült, szétnéztem egy kicsit, de vízen kívül más fogyasztani valót (már! ? ) nem találtam. Mindenesetre a vizes palackból töltöttem vizet, belelapoztam a polcon található olvasni valókba, és már kaptam is a dupla presszó kávét (600 Ft).
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX