bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

az intelligens kávézó -

Pécsi Kávé Coffee & More Pécs

2018. augusztusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 30.
Pécsett már több helyen is készítenek igazi, jó kávét. Az egyik legjobb kávét (ha nem a legjobbat! ), a belvárosban található Pécsi Kávéban mérik. Ha megcsodáltuk a főtéren (Széchenyi téren) található dzsámit, akkor sétáljunk le az Irgalmasok utcájába, és térjünk be az egyik, könyvesbolt melletti barátságos kis udvarba, ahol fügefa is található.
Megosztom
2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Kétségtelen, Pécs első számú vendéglője. Az lehetne már a helyszín okán is. Ugyanis a Tettye Pécs egyik legszebb, legkedveltebb kirándulóhelye. A tettyei romok pedig az esküvői fotók kultikus helyszíne. Így aztán nem meglepő, hogy a Tettye vendéglő gyönyörű fekvésű (és nem kicsi! ) kerthelyisége szinte állandóan teltházas esküvői lakomák helyszíne.
Megosztom
nemzeti és nemzetközi finomságok -

Corso Étterem Pécs

2018. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. augusztus 9.
Első alakalommal sajtkrém levest, sült csülköt (lilahagyma chutney-val és sült édes burgonyával) és epres tejberizst fogyasztottam. Mindhárom étel igen kiváló volt - minőségben és mennyiségben is. Azóta is a specialitásokra utazom. Ma pl. konfitált sertéstarját ettem, grill zöldség körettel és házi káposzta salátával. És, ismét csak igen jól választottam.
Megosztom
szuper cukrászda -

Trüffel Cukrászda Pécs

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 24. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Közel két év után is csak azt mondhatom, hogy nagyon jó kis cukrászda. (Bővebben: lásd a korábbi értékelésem! )
Annyit azért még hozzátennék, hogy - természetesen - az elmúlt közel két ében is többször jártam a pécsi Trüffelben, de még egyszer sem okoztak csalódást. Itt most csak a legutóbbi látogatásom kitűnő somlói galuskáját és a remek, erős, de nem maró presszó kávéjukat emelném ki.
Megosztom
csupa ablak, csupa fény -

Burger King - Tüzér utca Pécs

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 24.
Mikor belépek valahova (pl. egy étterembe), az első, amit rögtön lereagálok, az a látvány és a szagok. Ha ez rendben, akkor maradok és alaposabban is szétnézek. Persze egy Burger Kingben olyan nagy meglepetések nem érhetnek. De pl. itt Pécsett, a Tüzér utcaiban ritka remek a látvány. Ugyanis a négy elhatároló fal közül három csupa ablak.
Megosztom
kertvendéglő a Duna-parton -

Dunapart Kisvendéglő Göd

2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 4. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy hamisítatlan kisvendéglő a Duna part árnyas fái alatt. Már e miatt is érdemes lenne felkeresni. Persze, nem árt, ha jól főznek, ha udvarias a kiszolgálás és korrektek az árak. Nos, itt ez mind rendben van. Én legutóbb egy rántott pontyot ettem majonézes burgonyával. A rántott ponty olyan jó volt, amit csak Párkányban ettem eddig a Mirattiban.
Megosztom
2018. júliusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. július 2.
Előzetesen sok jó véleményt olvastam erről a visegrádi étteremről. Most már én is csatlakozom hozzájuk. Tényleg jó hely! Ami a legfontosabb: az ételek kiválóak, frissen készülnek. Az adagok bőségesek. (Nekem a kis adag is bőven elég volt. )
A kiszolgálás figyelmes, udvarias (és nem csupán udvariaskodó). Nyáron, természetesen a kerthelyiség a sláger.
Megosztom
egy jó kis magyaros konyha a Dunakanyarban -

Nokedli Nagymaros

2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 12. - 4 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Aki szereti a magyaros konyhát, az nem fog csalódni Nagymaros új, hangulatos önkiszolgáló éttermében. Mi egy szombati napon kerestük fel ezt a kisvendéglőt, délidőben. Még éppen időben, hogy asztalt is kapjunk. A forgalomra valószínűleg egyébként sem lehet panaszuk, hiszen a Nagymaroson átvezető autó út, a Váci út ill. a Király utca sarkán nyílt meg nemrég a Nokedli.
Megosztom
jó kis dürüm az árnyas fák alatt -

Anatólia Gyros & Hamburger Bár Vác

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. június 9.
Van úgy, hogy éppen csak egy jó kis gyrosra/kebabra vágyunk. Lehetőleg kellemes környezetben. Nos, akkor Vácon, a belvárosban, az Eötvös utca árnyas fái alatt, az Anatóliában van a helyünk. A kiszolgálás udvarias, az áru/étel kiváló, az ár korrekt. Ha a fogalmazásban is korrekt akarok lenni, akkor dürümről kell beszélnem.
Megosztom
2018. júniusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. június 5.
Nem csak kávézó, hanem helyi kulturális centrum is, különféle kiállításokkal, koncertekkel, egyebekkel. (Hogy el ne felejtsem, a szomszéd házban Kassák Lajos, a magyar avantgárd kiemelkedő alakja lakott egykoron. )
Abszolút család -, ill. gyerekbarát hely. A kávézó kertjében kedvükre ugrálhatnak kicsik és nagyok.
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX