bépé14 étterem értékelései

Értékelései
0
15
102
46
0
2
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bépé14 értékeléseit!

Olvasd el bépé14 étterem értékeléseit!

bépé14 értékelései

2018. májusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. május 24.
Titok vagy sem, mindenesetre ma már sehol sem hirdetik a kedvenc Burger-ételem, a vegetáriánus whopper-t. Én is csak azért tudok róla, mert amikor megjelent a BK Magyarországon, akkor még szerepelt az étlapjukon. Nem vagyok egy valódi vegetáriánus, de időnként nagyon megkívánom ezt a "titkos" ételt.
Megosztom
vajas keksz finomságok -

Sütipont Budapest

2018. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. május 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Helyben készült vajas keksz finomságok és egyebek (kávék, teák, fagyik, szendvicsek és péksütemények stb. ). Mi a szomszédos színház előtt tértünk be egy kávéra és fagyira, de a pulton lévő vajas keksz különlegességek (pl. narancsos-csokis, áfonyás-pisztáciás) elcsábítottak bennünket. És nem bántuk meg! Igen ízletes falatok voltak a kávé mellé.
Megosztom
magyaros retró - a javából! -

Kívánság Étkezde Budapest

2018. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2018. április 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ez a kis magyaros konyha (Maugsch Gyula 1938-ban készült híres kutya-szobra mögött) igazán nem szorul semmiféle reklámra. Akármikor betértem, örültem, ha volt ott egy szabad asztal. Kockás abrosszal - természetesen! Hatalmas adagok, frissen készült ételek. Én legtöbbször megelégszem egy jó kis levessel (mint legutóbb pl.
Megosztom
közel a természet(es)hez -

Farmbistro Budapest

2017. novemberben, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. november 23.
Közel a Ligethez található ez a barátságos kis szendvics bár. Ha belépek egy új helyre, az első, amit lereagálok az a szagok, a berendezés és a vendég-kör, ill. a hangulat. Nos, ez teljesen rendben: tiszta,igényes, de nem hivalkodó. Azon a napon (tegnap), amikor én voltam, két féle leves közül is lehetett választanai: gyömbéres sárgarépa leves és joghurtos cékla-leves.
Megosztom
közel a komphoz, közel a természethez -

Piknik Falatozó Visegrád

2017. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. október 16. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ezen a gyönyörű "nyári" napon (októberben! ) mi is egy utcai asztalhoz ültünk ki (éppen megürült egy). Először is csodálni való a panoráma, másodszor - és nem mellékesen - teljesen rendben volt az ebéd, a kiszolgálás, az árak. A csülkös bableves és a rántott camambert igen ízletes volt. Bár nekem a bableves kissé zsíros volt, de egy csülkös bablevesnél (nem kevés csülökkel) talán megengedhető.
Megosztom
isteni a fagyijuk -

Mokka Cukrászda Budapest

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. július 3.
A Mexikói úti kisföldalatti végállomásnál nyitották meg nemrég ezt a cukrászdát. (Korábban is volt itt egy, ugyanezen a helyen, de az kisebb volt és nem lehetett beülni. )
A cukrászdában mindenekelőtt a kávéjukkal és a fagyijukkal ismerkedtem. A (tej nélküli) gyümölcs-fagyijuk isteni! Én négyféle gyümölcsfagyit is megkóstoltam, mindegyik kiváló volt.
Megosztom
közel a Nagymaros-Visegrád komphoz -

Rigoletto Cukrászda Visegrád

2017. júniusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. június 15.
Ma a komp-kikötőhöz legközelebb ezt a kis cukrászdát találtam a legszimpatikusabbnak. Egy jó kis kávét ittam ott (a nyáron szokásos 1 gombóc fagyival, bele a kávémba), és egy szelet finom tortát is ettem. Korrekt áron, jó minőségben, udvarias, sőt, kedves kiszolgálással. A cukrászda elé is ki lehet ülni, ami elvileg nagyon szuper lehetne (közel a Duna parthoz, szemben Nagymaros), de a autó forgalom elég jelentős.
Megosztom
régimódi kedvesség, újmódi édesség -

Bognár Cukrászda Budapest

2017. márciusban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 3. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Igen, ez egy klasszikus kis cukrászda. Mondhatnám, hogy régimódi. Ugyanis itt mindig kedvesen, udvariasan fogadnak. Nem mellesleg elég bőséges a sütemény választék ahhoz, hogy csak hosszas meditálás után tudjak egy jó kis sütit választani - az erős kávé mellé. (Legutóbb egy glutén mentes, igen finom mákos torta szeletet választottam.
Megosztom
jót, jó helyen! -

Maros Étterem Nagymaros

2017. áprilisban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. április 2.
Valószínűleg az ország egyik legszebb panorámájával rendelkező étterme. (A Duna parton ülsz, és a visegrádi várra nézel. )
"Ráadásul" az általunk választott ételek (ponty halászlé, kérésre tésztával és fokhagyma krémleves pirítósra sütött camembert sajttal) igen finomak voltak. Kiszolgálás udvarias, de nem tolakodó (tanítani lehetne!
Megosztom
nem csak a kilátás szép -

Délibáb Kávézó & Street Food Cegléd

2017. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2017. április 2. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Ma egy csodaszép tavaszi napon volt szerencsém ellátogatni ide. (Eredetileg csak a közeli moziba készültem. )
A Délibáb teraszáról Cegléd legszebb panorámájában gyönyörködhetünk. Ugyanis a város főterén (Kossuth tér) található étterem teraszáról Közép-Európa egyik legnagyobb, szinte székesegyház formátumú Nagytemplomának főoldalára nézhetünk.
Megosztom
11 oldalon / 102 találat


TérképX