bilux étterem értékelései

Értékelései
6
11
6
8
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg bilux értékeléseit!

Olvasd el bilux étterem értékeléseit!

Kellemes meglepetés!!!.... -

Aréna Csárda és Camping Dunaszekcső

2015. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 10.
Pár éve még heti szinten látogattuk az Aréna Csárdát a hely hangulata és a finom ételek miatt. Annak ellenére, jó ideje nem sok jót lehetett hallani a helyről, ma este még is úgy döntöttük, hogy ismét itt vacsorázunk és nagyon kellemesen csalódtunk! Az ételek nagyon finomak, érezhetően frissek voltak. Maximum 15-20 percet kellett várakozzunk és az adag is nagyon bőséges volt.
Megosztom
Hangulatos ebéd... -

Serrano Saloon Baja

2015. májusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. május 21.
Családdal jártunk itt. Maga a hely nagyon stílusos,tényleg tükrözi a mexicoi jelleget. Az ételek is a mexicoi konyha szerint készülnek, széles a választék és nagyon igényes a tálalás is. Gyönyörű, hangulatos vízpartnál van, az ételre való várakozásnál lefoglalja az embert a hely szépsége. Az ételre nem kell sokáig várni és ár-érték arányban is nagyon megfelel.
Megosztom
Kellemes ebéd szép környezetben.. -

Toscana Étterem és Kávézó Szekszárd

2015. áprilisban, egyedül járt itt
Értékelt: 2015. április 21.
Egy napi menüt ettem az étteremben.Finomak az ételek,van választék és az ár-érték arány is megfelelő. Szerelőt van a választék,könnyen el lehet dönteni,hogy mit szeretnénk enni. udvarias,kedves és gyors a kiszolgáló személyzet. Hangulatos és szép a hely. Ajánlom mindenkinek.
Megosztom
Kellemes, hangulatos ebéd udvarias kiszolgálás mellett... -

Naspolya Étterem & Panzió Bátaapáti

2014. szeptemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2015. február 20.
Szeptember közepén jártunk a Naspolya Étteremben. Megrendeltük az ebédet és amíg elkészült, addig mi a családdal elfoglaltuk magunkat az étterem háta mögött lévő lovarda és Wellnessrészleg megtekintésével, így nem unatkoztunk a várakozás közben. Udvarias,rugalmas volt a kiszolgálás, nagyon finom és ízlésesen tálalt volt az étel és egyáltalán nem volt drága.
Megosztom
Finom ebéd remek kiszolgálással -

Katica Csárda Zalavár

2014. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2014. november 22.
Október elején tévedtünk a Katica csárda felé, ahol rendkívül udvarias kiszolgálás fogadott igazi vendéglátós kiszolgálással. Az étlapon egyedi ételek közül választhattunk és nem kellett sokat várni a megrendelt ebédre. Nagyon finoman főznek, szép a tálalás és az árak is jók. Ez a vendéglátós hozzáállás hiányzik sok helyről, de itt ez kifogástalan volt.
Megosztom
2013. szeptemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2014. május 25.
A Malom Étterem magában egy nagyon ötletes megoldás, hogy valóban egy régi malom épülete lett átalakítva. Felkelti az érdeklődést és az emberek már csak kíváncsiságból is benéznek, mert érdekli őket,hogyan tudtak átalakítani egy ilyen hodályt vendéglátó egységgé. Méghozzá egy színvonalas, igényes és ízléses hellyé.
Megosztom


TérképX