Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
Calogero
4500
Itt járt már

Calogero adatlapja

9Értékelés
4
5
0
0
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2013.04.23
Utoljára itt2015.08.28

Néhány kiemelt értékelés

Átlagos 2015. július 29.gyerekekkel járt itt
3 felnőtt és egy majd 2 éves gyermekkel töltöttünk el 3 éjszakát a hotelban. Nagyon szép a hotel kívülről, tetszetős a design-ja. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az étteremben azonban főleg az egyik fiatal segítőn nagyon látszott, hogy már a műszakjának kezdésekor utálta az egészet. A hozzáállásán és a modorán is látszott.
4Személyzet
3Tisztaság
3Ár / érték arány
3Kényelem
4Szolgáltatások
3Étkezés
4Elhelyezkedés
Hotel Piroska válasza
Kedves Vendégünk!
Köszönjük, hogy véleményét megosztotta velünk. Örülünk, hogy összességében jól érezték magukat szállodánkban. Sajnáljuk negatív észrevételeit és azt is, hogy a helyszínen nem jelezte kifogásait, megpróbáltuk volna azonnal orvosolni azokat.
2015. szeptember 10., Hotel Piroska, PR manager
Kiváló 2015. március 6.a párjával járt itt
Már kívülről is látszik az épületen, hogy minőségi hely. Minőségi ételek, italok, minőségi kiszolgálás. Igényes belső kialakítás. Minden korosztály számára kiváló választás legyen szó egy romantikus vacsoráról, családi kiruccanásról vagy csak egy gombóc fagylaltról illetve egy jéghideg sörről a nyári kánikula közepén a gyönyörű teraszon.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
4Ár / érték arány
5Tisztaság
2013. április 23.gyerekekkel járt itt
Két gyermekkel voltunk a hotel vendégei. A szálloda szép környéken van. A kiszolgálás kiemelkedő minőségű volt, kivétel ez alól az érkezés és a recepció, egy fokkal lehettek volna barátságosabbak. Eléggé egyhangúnak és kicsit mogorvának tűntek. Az ételek ízletesek, a választék bőséges és változatos.
5Személyzet
4Tisztaság
4Ár / érték arány
4Kényelem
4Szolgáltatások
5Étkezés
5Elhelyezkedés