Cat_ étterem értékelései

Értékelései
2
5
7
4
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Cat_ értékeléseit!

Olvasd el Cat_ étterem értékeléseit!

Egyszerű ételek jól elkészítve -

Bécsiszelet Vendéglő - József körút Budapest

2018. decemberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2019. január 11.
Gazdag levesek, jó minőségű, jól elkészített húsok, nagy adagok. A normál méretű bécsi szelettel el sem bírtam volna, kicsit kértem, de levessel együtt így is bőven jóllaktam. A bécsi szeletet amúgy is érdemes megkóstolni. A felszolgálók kedvesek, az ételek gyorsan elkészülnek. A hangulat kicsit retró az ízlésemnek, de ez nem vont le semmit az élvezeti értékből.
Megosztom
Magas ár-érték arány -

Kovács-Kert Étterem Visegrád

2015. szeptemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. október 27.
Kirándulás után tértünk be, mert tetszett a választék és megfizethetőek voltak az árak. Nem csalódtunk sem a kiszolgálás, sem az ételek minőségében. A hús megfelelően volt átsütve, a saláta friss volt, és mindez gyorsan el is készült. A kiszolgálás udvarias volt. Remélem, lesz még alkalmunk kipróbálni más fogásokat is.
Megosztom
Ajánlom a Szegedre látogatóknak -

Vendéglő a Régi Hídhoz Szeged

2014. júniusban, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2014. június 5.
Hangulatos, az átlagnál kreatívabban és elegánsabban berendezett étterem. A választék tetszetős, ami a húsételeket illeti, de vegetáriánus fogásból lehetne nagyobb választék (ez általános probléma). A kiszolgálás korrekt, nem kellett sokat várnunk a megrendelt ételekre. Árait tekintve a magasabb árkategóriába tartozik, de ehhez megfelelő, megbízható minőség tartozik.
Megosztom
Csak a hosszú sor ne lenne :) -

Tündérkonyha Étterem Szeged

2013. novemberben járt itt
Értékelt: 2013. november 27.
Saját műfajában kifejezetten jónak mndható; az árak megfizethetők, a kínálat gazdag, az adagok elég nagyok, innen nem megy ki éhesen az ember. A dizájn is kellemes, összességében nincs "kifőzde" hangulata az embernek. Gyakran ebédelek itt, az egyetlen hátrány az, hogy viszonylag sokat kell sorban állni, ami persze az étkezde népszerűségének köszönhető.
Megosztom
Korrekt ebéd korrekt áron -

Gödör Étterem Szeged

2013. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2013. október 18. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Népszerű hely, ebédidőben gyakran sorba kell állni a napi menüért. Korrekt árak és korrekt adatok jellemzik az éttermet, itt nem marad éhen az ember. A személyzettel kapcsolatos tapasztalataim pozitívak, a felszolgálók, pénztárosok kedvesek, figyelnek a vendégre. Az étterem retro hangulatú, ez nem baj, harmonikus az összhatás.
Megosztom
2013. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2013. október 14.
Gyakran betérek menüt fogyasztani, és csapatépítő vacsorát is tartottunk már itt. Az ételek íze, minősége nem mondható kiemelkedőnek, de az árak barátiak. A hely színvilága, atmoszférája nem a stílusom, valahogy jellegtelen, egyrészt ebédlő-jellegű, másrészt mintha hangulatos söröző is akarna lenni. A kiszolgálással nincs probléma, kedvesek a felszolgálók.
Megosztom
Jó étvágyúaknak -

Gőry Pince & Terasz Szeged

2012. októberben, kollégákkal járt itt
Értékelt: 2013. október 14.
Jó ár-érték aránnyal rendelkezik, igaz, hogy az árak magasabbak, mint másutt, de az adagok nagyobbak, mint amennyivel drágábbak. Egy egyszemélyes tál bőven elég két embernek. Többször is jártam itt kollégákkal, barátokkal. Sem az ételek, sem a kiszolgálás minősége ellen nem volt még kifogásom.
Megosztom


TérképX