dolomit7 étterem értékelései

Értékelései
5
28
74
17
5
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg dolomit7 értékeléseit!

Olvasd el dolomit7 étterem értékeléseit!

dolomit7 székesfehérvári értékelései

Ínyenc ebéd a Kis-Kulacsban -

Kiskulacs Étterem Székesfehérvár

2019. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. július 21.
Már tavaly , pont egy éve jártunk itt. Most pihenőképpen - séta, ebéd. . A tavalyi hideg gyümölcs levest emlegetve tértünk újra ide. . A hely nem változott, maradt barátságos, fülledt meleg lévén még ventilátor is ment. . A gyümölcs leves- újra a gondolva volt,most már. . mandula magokkal megszórva a levestetején. .
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 21.
Éhesen egy plzában, görög éttermere bukkantunk... Speciális görög ételt választotunk .. tálca, sorba állás- muszaka lett az étel.. A műanyag éles késsel igazán alig lehet elvágni az ételt.... Az azstalok tiszták.. Az étel igazán finom volt, izesitése is speciális volt..
Egyébként egy hgypomáynos plaza éttermről van szó, semmi extra...
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 20.
Nyaralásunkkor kinéztük a Kiskulacs vendéglőt. . A hely a belvárostól 20 percnyi sétára van. . Rögtön megtetszett a hangulatos hely. . . . Családok gyerekkel étkeztek. Nagyon jó tetszetős étlap- ami igen megnyerő volt. Mi az asztalon lévő felsorolt menüből választottunk, szinte rögtön hozták a kivánt ételt. , barátságos pincérek. .
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 20.
Nyaralásunk során megtewtszett a hangulatos kávézó és cukrászda a belvárosban. Limonádét és kávét rendeltünk. . Sok féle kávékülönlegesség közül a brazil kávét választottuk. . A kiszolgálás gyors volt. . Egyébként a hangulatos Fehérvárron sok cukrászda és étterem található. . A curászdában sok féle fagylalt különlegesség is van. .
Megosztom


TérképX