Eti66 étterem értékelései

Értékelései
6
7
4
10
0
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Eti66 értékeléseit!

Olvasd el Eti66 étterem értékeléseit!

Csalódás - vagy mégse? -

Szigeti Csárda Harkány

2017. júliusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2017. szeptember 15.
Az idei nyáron kétszer étkeztünk itt. Az első alkalommal minden klappolt. Másodszorra a meghirdetett tematikus - pörköltes - vacsorára mentünk - volna, ha este nyolckor még bármit lehetett volna enni belőle. Minden elfogyott, annak ellenére, hogy előzetes érdeklődésünkre azt mondták, hogy zárásig kaphatóak lesznek a pörköltek.
Megosztom
2014. januárban járt itt
Értékelt: 2014. január 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
az álla, amikor kihozzák a megrendelt ételt. Én ennyit egyben még nem láttam - főként nem étteremben. Az ámulat hangjait lehet hallani felszolgáláskor. Volt olyan, aki "jónapot" kívánt az ételnek, amikor meglátta. És finom is, nem csak a mennyisége sok. A kiszolgálás nagyon barátságos, érdeklődnek "menet közben is", hogy megfelel-e a minőség.
Megosztom
Az étterem jó, de a szállás... -

Rácz-Ponty Étterem Mesteri

2013. augusztusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2013. szeptember 12.
Augusztusban "volt szerencsénk" két éjszakát eltölteni a Rácz-Ponty Étterem tetőterében található szálláshelyen. Borzasztó. A harmadik éjjelt már otthon töltöttük. A berendezése még csak hagyján (nyolcvanas évek eleje), ha tiszta lenne nem lenne gond. De kosz van mindenütt, a lépcsőházban, a szobában, a WC-ben, a fürdő katasztrófa.
Megosztom
2013. májusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2013. augusztus 13. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A Katica csárdában tavalyelőtt jártunk először. Zalahídvégen nyaraltunk, ott ajánlották ezt az éttermet. Az egyhetes ott-tartózkodásunk alatt szinte végigettük az étlapot. Minden nagyon ízletes. A konyhája házias, a kiszolgálás barátságos. A férjem a "férfias" ételeket kóstolta, én a vasi specialitásokat. Az ördöglángost bárkinek tudom ajánlani!
Megosztom


TérképX