![]() 2019. március 19.gyerekekkel járt itt
2019. március 19.gyerekekkel járt ittImádtuk! Mindenben igyekeznek kedvünkre tenni. Főleg gyerekeseknek kiváló hely. A bungalók pároknak ideális hely elvonulni. Ajánlom mindenkinek.
![]() 2019. március 19.családjával járt itt
2019. március 19.családjával járt ittBőséges ételek, gyorsan felszolgálva. A bowling sokat dobott a hangulaton. Nagyon retró! Sokan voltak, tehát elég népszerű. Ajánlom olyanoknak akik szeretnének egy jó hangulatú bowlingos bulit. A két pálya szűkíti a létszámot.
![]() 2016. október 27.barátokkal járt itt
2016. október 27.barátokkal járt ittAz ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon kellemes hely volt belülről! A mosdó már sajnos nem. A vacsoránál vegyes vélemény alakult ki. A rántott hús már száraz volt, illetve nem frissen volt készítve. A köretként rendelt burgonyaropogós sajnos túl olajos volt. A pincér viszont nagyon kedves volt. Az árak nem szerintünk nem voltak arányban a minőséggel.
![]() 2015. november 2.barátokkal járt itt
2015. november 2.barátokkal járt itt Már jártunk a szállodában máskor is, de most sok dolog volt ami nem tetszett. A fürdőszobában a hangyák a földön, és a mosdókagyló körül masíroztak. Sajnos az ágyban is találtam többször is. A fürdőszoba csaptelep nem csak mozgott, de vízköves is volt. A zuhany az mindenhol folyt, de kevésbé a zuhanyrózsából.
A fürdőszobában többször is érezni lehetett a kanális szagot. Nem tartom 4 csillagosnak ezt a szállodát, inkább 3 csillagos besorolás illeti meg. Igen sok 4 csillagos szállodában jártunk, de ez nagyon messze volt azoktól. Nagyon elhanyagolt. A barátainknál a polc szakadt le, egy farmertől. A másik barátunknál az ajtót lehetett volna tokostól kidönteni. Sajnálom, mert egyébként a szálloda nagyon szép helyen van, és kívülről is igen szép.
![]() 2015. szeptember 8., kollégákkal járt itt
2015. szeptember 8., kollégákkal járt ittÖnkiszolgáló étterem, de rendkívül hangulatos. Az ételek igazán gusztusosan kínálják magukat, a választékból mindenki talál megfelelőt. Csak ajánlani tudom. Reggeliző hely is van. Mi a tojásrántottás szendvicset szeretjük nagyon. Ajánlom azoknak, akik egy gyors reggeli, vagy ebédet szeretnének elfogyasztani.
![]() 2015. augusztus 18.barátokkal járt itt
2015. augusztus 18.barátokkal járt itt Nem tetszett, hogy évek óta minden évben foglaltunk a szállodába szobákat, és az utolsó két évben hiába kérek már áprilisban parkra néző szobákat, nem sikerül a kérést teljesíteni. Valószínűleg a sok német, és orosz vendég miatt. Felháborítónak tartom a szálloda részéről, hogy figyelmen kívül hagyja a törzsvendég külön kérését.
A szálloda szakácsait külön kiemelném, ide értve a grill terasznál dolgozó személyzetet is.
![]() 2015. május 12.gyerekekkel járt itt
2015. május 12.gyerekekkel járt ittNagyon kellemes családi ebédet töltöttünk el a Capri pizzériában.
 Rögtön segítettek a számunkra megfelelő helyet megtalálni, mivel kisgyerekkel voltunk, külön felhívták a figyelmet a nem dohányzó részre. Az étel, ital kiszolgálás gyors volt. Nagyon ízletes volt minden. Csak ajánlani tudom.
![]() 2015. április 13.barátokkal járt itt
2015. április 13.barátokkal járt ittAz árak nincsenek arányban a szolgáltatás minőségével. A wellness részhez járó törülközőt /kisméretű/ csak egyszer kaptunk a 4 napra,és csere lehetőség nem volt. Kicsinyes dolog a **** csillaghoz képest. Az éttermi választék megfelelő, bár nem mondanám bőségesnek, más *** csillagos szállodában ilyen a választék.
![]() 2014. június 26.a párjával járt itt
2014. június 26.a párjával járt ittA szállás nagyon szép kis faluban található, viszont rendkívül gondozott és virágos. Budapestről igen gyorsan ide lehet érni. A hotel berendezése modern. A tisztaság, és a felszereltsége megfelelő a 4 csillagnak.
 Az éttermi rész szerintem is kicsi, és igen szűkös. Nekünk egyedül az nem tetszett, hogy nincs kirakva ivóvíz az étteremben.
 Mindent összevetve, nagyon jól ki tudtunk kapcsolódni.