Haspók étterem értékelései

Értékelései
3
15
19
6
0
0
2

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Haspók értékeléseit!

Olvasd el Haspók étterem értékeléseit!

2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 23.
Hétköznap este jártunk itt, tele volt a terasz. Hangulatos fények, figyelmes kiszolgálás, finom ételek.
Megosztom
2018. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. július 17.
Nagyon kedves kiszolgálás, hangulatos terasz. Az ételek gyorsan elkészültek, de égett volt mindkettőnké és úgy tűnt, mintha fagyasztott lett volna.
Megosztom
Kellemes hangulatban -

KisHableány Terasz Badacsonytomaj

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Boldogan láttam, hogy a gyerekkoromban működő helyek, hosszú porosodás után újra kinyitnak és felfrissítik a badacsonyi életet. Jó látni, hogy lelkes fiatalok trendi helyet varázsolnak az évek óta alvó teraszra. Hangulatos az esti borozás, kicsit túlértékelt a hamburger, de a desszertek szenzációsak! Pezsgő és eleven hely, mindenképpen megér egy látogatást.
Megosztom
Vidéki romantika -

Kővirág Étterem Köveskál

2016. augusztusban, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. augusztus 20.
Barátokkal látogattunk el az étterembe, hiszen már rengeteg jót olvastunk róla. Igaz, az utóbbi időben többször csalódtam a sajtó által fantasztikusnak híresztelt konyhákban - meggyőződésem, hogy a személyes kapcsolatok többet nyomnak a bírálat mérlegén, mint a valós teljesítmény. Ebben az esetben azonban nem így volt.
Megosztom
2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 29.
Az étteremben többször megfordultam már. Gyönyörűen felújított, igényes hely lett, az ételek ízletesek, A választék bőséges, de ezzel ellentétben a borkínálat nagyon kicsi. (a pincér szerint kimérve van vörös és fehér. . . nos, ő egy kicsit sok volt)Az étterem hangulata kellemes és az árak is elfogadhatóak. A juhtúróval töltött gombafejeket zseniálisan készítik.
Megosztom
Ha nyár akkor Badacsony -

Vendégváró Büfé Badacsony

2016. májusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. május 23.
Évek óta járunk Badacsonyba és nem hagyjuk ki soha a borozó soron a Vendégváró Büfét. Ha friss halra, gusztusos ételekre vágyunk, mindig ide jövünk. És ezzel nem vagyunk egyedül, hiszen itt mindig telt ház van. A kiszolgálás csillagos ötös, nagyon kedvesek a lányok. Aki nem talál kedvére valót a kínáló pultról, az étlapról is választhat frissen sült ételeket.
Megosztom
Kellemes este, finom ételekkel -

Azur Olasz Étterem & Pizzéria Mosonmagyaróvár

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 21.
Könnyű vacsorára tértünk be az étterembe. A kiszolgálás kedves és gyors. A választék kellemes, az ételek tökéletesen vannak elkészítve. A hátszín és a tintahal is nagyon ízletes, a tálalás szép. A hely berendezéséhez és eleganciájához képest egyetlen negatív megjegyzés társul - az étlap és a borlap kinézete nem igazán igényes - bár a tartalom kárpótolja ezt.
Megosztom
Reggeli a vár tövében -

Malom Cafe Mosonmagyaróvár

2016. májusban, üzleti partnerrel járt itt
Értékelt: 2016. május 21.
Gyönyörű környezetben nyílt meg ez a kedvesen, félig elegánsan, félig egyetemistásan berendezett kávézó. Elbújós kis sarkokkal, hangulatos díszítéssel. Reggelire érkeztünk, a rántotta kellemes volt, a kávé nem az igazi. Ötletes a tea és a limonádé felszolgálása, az ital választék bőséges.
Megosztom
2015. decemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. május 21. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Barátokkal látogattuk meg az éttermet és nagyon kellemes íz utazáson vehettünk részt. A kiszolgálás nagyon kedves, segítőkész és gyors volt. Az adagok, elfogyaszthatatlan mennyiségben érkeztek az asztalra és kellemes - kicsit magyarosított ízvilággal rendelkeztek. Az étterem berendezése barátságos, bár nem tükrözte túlzottan az indiai jelleget.
Megosztom
2015. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 21.
Olyan sokan áradoztak már különböző lapok hasábjain a balatonszemesi Kistücsökről, hogy - bár távol álljon tőlem a "gasztro sznobság" én is kíváncsi lettem rá. Hétköznapi ebédre érkeztünk - hát nem kellett asztalt foglalni, meglehetősen szellős volt a hely vendégek terén. A kiszolgálás nagyon elegáns és udvarias volt.
Megosztom
2 oldalon / 19 találat


TérképX