Hotel értékelő szállás értékelései

Értékelései
10
5
0
4
0
0
8

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg Hotel értékelő értékeléseit!

Olvasd el Hotel értékelő szállás értékeléseit!

2019. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2019. október 15.
Nagyon szeretjük ezt a hotelt ,kb 3ève fedeztük fel azóta csak ide járunk! Iiden. 3. karacsonyunkat is ott fogjuk tölteni! Mindennel megvagyunk elégedve ! Kedves személyzet ,kiváló a konyha ,kedves pincérek ,nagyon jó a wellnes ,jók a medencèk! Igazi pihenni vágyó hely,ahol nincsenek gyerekek! Mindenkinek csak ajánlani tudom akik ,pihenésre vágynak !
Megosztom
2017. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2018. január 10.
Nagyon szeretjük ezt a helyet most 6. alkalommal jártunk itt! Nem csalódtunk most se igy karácsonykor sőt talán az egyik legjobb volt! Nagyon kedves a személyzet ,jó a wellnes rész ,szép a szálloda belseje/habár már ez egy nagyon régi szàlloda itt ott ráférne már pár csere a dolgokra/de ez nem veszi kedvünket attól hogy idén szintèn ne menjünk párszor ,sőt az idei karàcsonyt is ott szeretnénk tölteni!
Megosztom
Pihenés a párommal -

Velence Resort & Spa Velence

2016. októberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. október 8. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
3éjszakát töltöttük a szàllodába. Nagyon finomak voltak az ételek,kedves személyzet,kényelmes ágy,gyönyörű kilátás a tóra,wellnes részleg is nagyon jó habár a medencék hőfoka kicsit lehetne melegebb. Ami kivetni valót hagy maga után az a tisztaság,nagyon koszosak a szőnyegek az egèsz szállodába és rengeteg a pókháló mintha a pókember lakná!
Megosztom
Úto iràs a csalódáshoz! -

Hotel Visegrád Visegrád

2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 20.
Én már írtam pár sor hogy csalódtam a hotel visegrádba de viszont van még is csak egy kis pozitívum ! A szerdai napon busszal visznek fel szálló vendégeket a Salamon toronyba és ezen mi is részt vehetünk meg az utána lévő reneszànsz vacsoràn. Na viszont ez mindent vitt,ez hatalmas élmény volt ès nagyon nagyon finom volt az étel amit feltálaltak!
Megosztom
2015. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 17.
Erről a helyről csak pozitívat tudok mondani!minden nagyon jó volt,kedves barátságos személyzet szinte családias,az ètelek nagyon finomak voltak,a wellnes is jó volt,csendes kis utcába van ès csak 3csillagos nem négy de akár az lehetne mert ezek a mai 4csillagosak igen romlanak!szóval csak ajánlani tudom!köszönünk mindent
Megosztom
2016. májusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. május 17. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Májusban jártunk itt a párommal ès igazából már 3szor próbáltam ide helyett foglalni de mindig telt ház volt! Most végre sikerült de valahogy nem azt kaptuk amire számítottam! Igaz minden ugy nézz ki mint a kèpeken de a valóságban kisebb.
Megosztom
Pótszilveszter a Azúr Hotelban -

Hotel Azúr Siófok

2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 9.
Tavaly jártunk itt a párommal nagyon jól èreztük magunkat! Idén is szerettünk volna részt venni a január 28. hetvégén de sajnos már január elején telthàz lett és igy lemaradtunk a buliról! A szoba tiszta volt és nagyon nagyon kényelmes volt a matrac! A wellnes részleg is tetszett! Egyedül a vacsorával nem voltunk megelégedve az igazából katasztrófa volt mind a két este!
Megosztom
Pihenés januárba! -

Hotel Bassiana Sárvár

2016. januárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. február 1. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Meg voltunk elégedve összegségében mindennel! A személyzet nagyon kedves,az étterembe minden étel ízlett amit a 3napba fogyasztottunk! amit kicsit hiányoltam egy tartót a zuhanykabinba amire a tüsfördöt lehet tenni,meg nem igazán folyt meleg víz a csapból Az étterem berendezése nagyon szép izléses! A szobàknál viszont màr elég kopotassak a bútorok és recsegnek ropognak az ágyak!
Megosztom
2015. februárban, a párjával járt itt
Értékelt: 2016. január 10.
Mindennel meg voltunk elègedve! Szèp a kilàtàs a vàrra és termèszetessen egy élmèny volt a Lovas játèkok bemutatója szerdàn vettünk rèszt rajta! a wellness rèszleget sajnos nem vettük igénybe mert beteg lettem de szàndèkunkba idén visszalàtogatni és akkor kiprobàljuk meg a vàrat is szeretnénk megnèzzni!
Megosztom
Nyugodt Karácsony a Hotel Silvánusban! -

Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád

2015. decemberben, a párjával járt itt
Értékelt: 2015. december 28.
Igazàból csak a vacsoràkkal nem voltunk megelègedve!Nem voltak hagyomànyos ízek ,kicsit túl volt komplikálva.Ettöl függetlenül jól éreztük magunkat!Köszönjük!
Megosztom


TérképX