karmanedit étterem értékelései

Értékelései
6
12
8
6
1
0
0

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg karmanedit értékeléseit!

Olvasd el karmanedit étterem értékeléseit!

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 21.
Az étterem nagyon szép, igényesen berendezett, tiszta, a belső tér hangulatos, van gyereksarok is színezőkkel, ez kisgyermekes családoknak fontos szempont lehet. Az étlap ugyan szűkre szabott, de minden étel tökéletes, nagyon finom és nagyon esztétikusan kerül a vendég elé. A pincérek figyelmesek, nem tolakodóak. A teraszról a kilátás pazar.
Megosztom
az ország legjobb fagyija -

Vár Kávézó Szigliget

2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 9. - 2 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A kávézó egy nagy gesztenyefa alatt található, nyáron kellemes árnyét ad. A fagyi mennyei, a gyümölcs fagyi gyümölcsből készül és még véletlenül sem "ízű" porból. Nem gombócos hanem kent fagyi, egy adag 6 dkg. Remek kézműves süteményeket is ehetünk itt, és hozzá gyümölcsből készült már-már koktélra emlékeztető szörpöket és limonádékat ihatunk, a pohár telerakva mindenféle idény gyümölccsel.
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 9.
Az étterem teraszáról nagyon szép panoráma tárul az ember elé. Minden asztalon van friss virág. Az ételek finomak, a kiszolgálás gyors, kérésre étlapon nem szereplő ételt is elkészítenek. Bőséges választék van minden étel-ital kategóriában, van gyerek menü is. Ár érték arányban jó. Nincs wifi
Megosztom
2016. júliusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. július 9.
A személyzet figyelmes, kedves, udvarias. Gyors kiszolgálás, az étkek látványosak, gusztusosan kerülnek a vendég elé, és ízletesek is! Van játszótér (bár még hiányzik az árnyékot vető fa, de biztosan fognak ültetni, mert mintha még most alakították volna ki a játszóteret is). A kisgyerekekkel kedvesek. Az étterem szépen berendezett, igényes, szép virágok pompáznak minden asztalon.
Megosztom
2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Nagyon szép helyen van, a kilátás pazar, a pincérek nagyon kedvesek, figyelmesek. Az etetőszék borzalmasan piszkos, mocskos, ételmaradékos. Az ételek választéka az étlapon nem kielégítő, nagyjából 3-4 féle minden kategóriában, (pl. nincs húsleves gazdagon, csigatésztával vagy cérnametélttel, amit egy kisgyermek is szívesen enne,).
Megosztom
a pisztrángé a főszerep -

Ördögmalom Erdei Étterem Visegrád

2016. márciusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. március 22. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
A hangulatos faházban, kandallóban pattog a tűz, erdei állatok kitömött bundája valamint trófeák díszítik a falat. A pisztráng kitűnő, a levesek tartalmasak. A kiszolgálás barátságos, figyelmes, gyerekbarát mosolygós pincérnők. Az etetőszék borzalmas, jobb ha visz az ember magával nedvestörlőt és letisztítja mielőtt beleülteti a gyereket.
Megosztom
2014. augusztusban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. április 29.
Gyerekbarát hely, kicsi játszósarok is van a gyerekeknek, ahol mindenféle játék megtalálható, és a gyerekek önfeledten tudnak játszani, míg felszolgálják az ételeket. Az etetőszékek tiszták, amit nem sok helyen tapasztal az ember. Az ételek gusztusosan vannak tálalva, az adag pedig bőséges. A kiszolgálás udvarias, és barátságos, az élő zene pedig kellemes hangulatot teremt, nem túl hangos.
Megosztom
tökéletes gyerekbarát étterem. -

Panoráma Étterem Sopron

2015. áprilisban, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. április 29.
Udvarias személyzet, kiváló ételek, dekoratívan tálalva, az adagok bőségesek, bármilyen maradékot szívesen becsomagolnak, amit a pincér felajánl, és nem kell külön kérni. Tiszta, nagyon szép környezetben. De a leglényegesebb, hogy családbarát! Az étterem kialakítása tágas, nem zsúfolt, kényelmesen elfér az etetőszék is. Nincs külön felszolgálási díj.
Megosztom


TérképX