Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!
kicsi87
4212884974
Országjáró - 90 városban járt márFelfedező - 45 helyen első értékelőNépszerű író - 52 hasznos szavazat9 évnyi aktív tagság
Fotói
974 fotó
Itt járt már

kicsi87 adatlapja

254Értékelés
42
128
84
974
Bemutatkozás
Szeretek új helyeket felfedezni, imádok kirándulni és utazgatni. Nem vágyom mindig a leges leges legjobb hotelekre, szállásokra - a lényeg, hogy jól érezzem magam. Mondjuk egy étteremmel kapcsolatban vannak elvárásaim, de szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Így utazok, így járok étterembe
Általában szeretek indulás előtt utánanézni, hogy mégis mi vár ránk, hová megyünk. Persze adódik olyan alkalom, amikor meglepetésszerűen betérünk valahová, de ez is jó, mert utána meg is tudom veletek osztani.
Ilyen vagyok
Ár-érték figyelő  •  Városi barangoló  •  Édesszájú  •  Akció-figyelő  •  Aktívan pihenő  •  Kultúraéhes  •  Wellness-mániás  •  Mindenevő
Regisztráció2015.07.28
Utoljára itt2024.06.01

Néhány kiemelt értékelés

2023. szeptember 17.gyerekekkel járt itt
Szilvásváradra a családommal érkeztünk és testvéremék ajánlására ebbe az étterembe ültünk be (korábban már jártak itt és finomakat ettek). Egyik nap a teraszon ültünk le, mert velünk volt egy kiskutya. Ezen a napon a legtöbben pisztrángot ettünk, azt muszáj volt kipróbálni. Nagyon nagy adag volt, finoman elkészítve.
4Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
4Tisztaság
Felhasználó fényképei:
 Fenyő Vendéglő Szilvásvárad -  Fenyő Vendéglő Szilvásvárad -  Fenyő Vendéglő Szilvásvárad -
Kihagyhatatlan 2023. szeptember 17.gyerekekkel járt itt
Első programunk Szilvásváradon, irány a kisvasút. Pont időben érkeztünk, nem kellett sokat várunk, hogy felülhessünk az induló vasútra. Szerencsére pont nem voltunk sokan, kényelmesen feltudtunk szállni és leülni. Hát én nagyon élveztem, szerintem érdemes ezzel felmenni a célunkig.. lefelé pedig lesétálni.
Felhasználó fényképei:
Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad - Szilvásváradi Kisvasút Szilvásvárad -
Még több kép (2 db) >>
Érdekes 2023. szeptember 30.gyerekekkel járt itt
Előzetesen már sokat hallottunk az igali gyógyfürdőről. Mivel sajnos rossz időt fogtunk ki a nyaralásunk alatt, elutaztunk ide. Nyitásra mentünk, de már akkor hosszú volt a sor, de viszonylag gyorsan bejutottunk. Kikértük a szekrényeinket, majd mentünk is a medencékhez. Sajnos már olyan sokan voltak, hogy nem tudtunk sehová leülni, így az egyik ablak mellé tettük le a holmijainkat.
Felhasználó fényképei:
Igali Gyógyfürdő Igal - Igali Gyógyfürdő Igal -